@topos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φιλη αγορασε ενα iphone 4s και παρατηρησα πολυ lag και ελλειψη smoothnes στο scrolling.Ας πουμε πως για να δεις μια ιστοσελιδα πρειπει να κανεις καμια 10αρια swipes. Αν και δεν εχω-ειχα iphone εκτιμω πως δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα. Οποτε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει? Υ.γ Κατα τα αλλα το κινητο δουλευει κανονικα.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι άδειο με την τελευταία έκδοση λογισμικού; Έχω καιρό να πιάσω 4s αλλά ίσως τόσο μπορεί πλέον. Ας δοκιμάσει και μια επαναφορά όμως
@topos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι,κανανε hardware reset πριν καμια εβδομαδα. Η κοπελα μου ειπε πως ειχε την εντυπωση πως πριν το κανουνε αυτο δουλευε μια χαρα το scrolling.
taslikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Restore και set up as new από iTunes...την επαναφορά την κάνατε από το κινητο η από iTunes??? ήταν jail broken?? η το πήρε καινούριο?</p>
haHa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το iOS εχει επιτηδες αργο scrolling: για να παει πχ στο τελος μιας μεγαλης σελιδας, θελει περιπου τα διπλασια swipes απο ενα android κινητο. Αυτο ειναι ενα κολπο για να ειναι πιο smooth το scrolling κ να μην επιβαρυνεται η gpu, αν κ τελικως καθυστερει τον χρηστη. Σιγουρεψου οτι δεν ειναι αυτο το θεμα.
georgeadams Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι,κανανε hardware reset πριν καμια εβδομαδα. Η κοπελα μου ειπε πως ειχε την εντυπωση πως πριν το κανουνε αυτο δουλευε μια χαρα το scrolling. Αν έκανε restore από υπολογιστή, αν είχε παλιότερη έκδοση του iOS μαζί με το restore έγινε και αναβάθμιση του iOS. Αν πριν είχε iOS 6 και τώρα πήγε σε iOS 8, η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε αυτό. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έκανε restore από υπολογιστή, αν είχε παλιότερη έκδοση του iOS μαζί με το restore έγινε και αναβάθμιση του iOS. Αν πριν είχε iOS 6 και τώρα πήγε σε iOS 8, η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Βέβαια αν έμενε στο 6 πχ δεν θα έτρεχε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
@topos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Συγκεκριμενα -αν και ανευ σημασιας απλα ενδεικτικα- στην σελιδα του skroutz->fossil->ανδρικα ρολογια για να φτασω στο τελος ηθελε κυριολεκτικα καμια 30αρια swipes->.Στο android μου μετρησα 4-5. Ετσι μου γεννηθηκε η απορια.Θεωρησα οτι πιθανων να εχει καποια ρυθμιση ο safari στο scroll.Επιπλεων ολο το υπολοιπο μενου ειναι μια χαρα smooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα