Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκοπο να κανω μια αναβαθμιση στη ram μου. Αυτη τη στιγμη εχω το κιτ της υπογραφης. Ειμαι αναμεσα στο να προσθεσω ακομα 8gb και στο να μεταθσω αυτες τις ραμ σε αλλο συστημα. 

Εαν αποφασιζα να αγορασω εξαρχης ενα κιτ 16gb η 32gb με οριο χρηματων 250 ευρω τι θα λεγατε να αγορασω? Λογω του οτι περιμενω apu τελος του μηνα γιαυτο σκεφτομουν να ανεβασω λιγο τη ποσοτητα ραμ και ισως να κανω και ramdisk.

Ειμαι ακομα σε σκεψεις. Θεωρειτε καλη ιδεα το παραπανω σκεπτικο η θα ηταν προτιμοτερο να παρω ενα καλο monitor? Σκεφτομουν για αυτο http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html

Δημοσ.

Προφανως το monitor.Τι κανεις και δεν σε καλυπτουν 8gb μνημες και μαλιστα θες 32.Βεβαια και το monitor θελει καλη καρτα γραφικων οχι του 7870k αλλα απο το να παρεις μνημες 1000 φορες την οθονη να βλεπεις και καμια ταινια ωραια.Οτι και καλα θα δωσεις 130 euro για το apu και 250 για ram με ξεπερνα.

Δημοσ.

Προφανως το monitor.Τι κανεις και δεν σε καλυπτουν 8gb μνημες και μαλιστα θες 32.Βεβαια και το monitor θελει καλη καρτα γραφικων οχι του 7870k αλλα απο το να παρεις μνημες 1000 φορες την οθονη να βλεπεις και καμια ταινια ωραια.Οτι και καλα θα δωσεις 130 euro για το apu και 250 για ram με ξεπερνα.

Οι ραμ μπορουν να μετατεθουν αργοτερα σε καποιο αλλο συστημα. Η χρηση που κανω ειναι πολυ απλη. Μηδενικο gaming περα του hearthstone, επεξεργασια φωτογραφιων στο lightroom, ταινιες, σερφαρισμα και τα σχετικα.

Τελος το apu θα μου ερθει απο εξωτερικο. σιγα μην δωσω τα 150 που ζητανε εδω. Το monitor ειναι αληθεια οτι το καλοβλεπω, δεν το κατεχω ομως το θεμα καθολου με τις οθονες και δεν ξερω εαν θα αξιζε να παρω 2k ενω η τρεχουσα τεχνολογια ειναι στα 4k.

Δημοσ.

Εαν η επεξεργασια φωτογραφιων σου αποδιδει χρηματα και βλεπεις οτι αν εκανες την δουλεια πιο γρηγορα θα πληρωνουσουν και πιο γρηγορα,παρε μνημες αλλιως παρε την οθονη.(4κ ειναι πολυ ακριβες ακομα).

Δημοσ.

Δεν μου αποδισει χρηματα, το χομπυ μου κανω. Οποτε θα μεινω με τις ραμ που εχω μεχρι νεωτερας, και θα ανοιξω ενα θεμα για προτασεις οθονης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...