kospas12345 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο Social media για φωτογράφους για Photo sharing που να είναι δωρεάν? π.χ. όπως το 500px αλλά αυτό είναι δωρεάν για κάποιο διάστημα, μετά πρέπει να πληρώσεις από ότι είδα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το Instagram απλά και όμορφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospas12345 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το Instagram απλά και όμορφα Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις upload από Pc αλλά και πάλι θέλω κάτι που το κοινό του να είναι πιο Pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το 500px ειναι δωρεαν αλλα εχει καποιους περιορισμους.Εαν πληρωσεις απλα εχεις περισσοτερες δυνατοτητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 To Flickr? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kospas12345 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το Flickr Μου φαίνεται κοντά σε αυτό που θέλω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyaris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Flickr uber alles! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 500px είναι σε άλλο επίπεδο οι δουλειές εκεί παλιότερα το flickr. το instagram είναι για μαθήτριες που κάνουν duckface και selfies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και το 1x.com πολυ δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται σ'αυτα που ζητάς: http://www.digital-camera.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 το alltime classic pbase.com (αν και λίγο παραιτημένο...) Επίσης, για πωλήσεις το alamy.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα