Προς το περιεχόμενο

Note 3 VS Oneplus one

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,εχω τη δυνατοτητα να παρω ενα απο τα 2 κινητα στην τιμη των 250 ευρω απο γνωστο μου.

Ποιο να επιλεξω γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενος,απο τη μια το απροβληματιστο Νote και απο την αλλη

το Opo με ποιο νεο επεξεργαστη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μιλας για το 1+1 η το 1+2 ?

εγω αγορασα το 1+1 ,εδω κ 3 μερες και το καταχαρηκα.

να ξερεις το 1+2 εχει 4g ram αλλα αλλα χανει το cyanogen mod.

σε καθε περιπτωση one plus, οποιο απ' τα 2 και αν επιλεξεις.

Δημοσ.

Αντικειμενικα οσο μπορω σου λεω το εξης.

Εαν θελεις το s-pen και σου αρεσει το κινητο εξωτερικα και ποιοτικα χωρις να κολλησεις στα specs πας Note3.

Εαν δεν θελεις s-pen και δεν εχεις προβλημα με την εμφανιση πας ασυζητη στο oneplus.

Καλο θα ηταν να μας πεις τις αναγκες σου πρωτα και τι σκεφτεσαι.

Σωστες ερωτησεις οπως λεω και σωστες απαντησεις.

Και στις 2 περιπτωσεις ζημειωμενος δεν βγαινεις ειναι η αποψη μου.

Οι επεξεργαστες των 2 δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα.Μια πολυ μικρη βελτιωση που πρακτικα δεν θα φαινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικα οσο μπορω σου λεω το εξης.

Εαν θελεις το s-pen και σου αρεσει το κινητο εξωτερικα και ποιοτικα χωρις να κολλησεις στα specs πας Note3.

Εαν δεν θελεις s-pen και δεν εχεις προβλημα με την εμφανιση πας ασυζητη στο oneplus.

Καλο θα ηταν να μας πεις τις αναγκες σου πρωτα και τι σκεφτεσαι.

Σωστες ερωτησεις οπως λεω και σωστες απαντησεις.

Και στις 2 περιπτωσεις ζημειωμενος δεν βγαινεις ειναι η αποψη μου.

Οι επεξεργαστες των 2 δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα.Μια πολυ μικρη βελτιωση που πρακτικα δεν θα φαινεται.

Μπορω να ειμαι και χωρις s pen αλλα ισως μπορει να χρειαστει σε λιγες περιπτωσεις ζω και χωρις αυτο παντως.

Απο εμφανιση μεταξυ των 2 μου αρεσει το Νοτε περισσοτερο και γενικα η κοψια ολων των Νοτε απο το 1 μεχρι σημερα

μου αρεσει πολυ.

Να πω και ενα ακομα κριτηριο που δεν το ειπα και αυτο ειναι η καμερα.

Δημοσ.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Note-3,OnePlus-One/phones/7984,8603

Οταν δεν μπορω να καταληξω μερικες φορες μεταξυ 2 που ειναι κοντα τα βαζω διπλα διπλα.

Βαλε προτεραιοτητες και αναγκες κατα σειρα και θα καταληξεις.Με οποιο και να πας δεν θα βγεις χαμενος.

Δημοσ.

Δν ξέρω τι λεν οι άλλοι πάντως εγώ σου λέω 1+1 με κλειστά μάτια! Κινητό πύραυλος πολύ πιο γρήγορο από note με το ελεινο touchwiz επίσης η οθόνη δν μ αρέσει καθόλου από note 4 κ μετα άρχισαν κάπως να στρώνουν αλλά κ πάλι προτιμώ δαγκωτό καλό lcd πάνελ κ του 1+1 είναι πολύ καλό!

Αμα σ αρέσουν τα χαζά χρώματα υπερτοζισμενα κ κάπως ψεύτικα οκ γούστα είναι αυτά σε μερικούς αρέσει!

Εγω που θέλω πιο κοντά στα αληθινα προτιμώ lcd!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...