Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Είχα παραγγείλει ένα mi key, μαζί με κάτι ρολόγια και ένα φακό στις 30/10, untracked. Έφυγαν στις 8/11 και ήρθαν σήμερα το πρωί. 3η παραγγελία από το Gearbest και οι 3 έκαναν σχεδόν 1 μήνα, από την ημέρα που έφυγαν. Είναι αυθεντικό και τώρα ψάχνω να δω πως θα περάσω την εφαρμογή, γιατί σκανάροντας το qr code που έχει στην συσκευασία, σε πάει σε μια σελίδα που είναι στα κινέζικα! Φαινεται λοιπον οτι ή ολα αυτα τα μαγαζια καθυστερουν/κοροϊδεύουν ή οπως αλλιως θελει να το πει κανεις, ή κατι αλλο παιζει και χανονται-καθυστερουν πακετα. Απο το banggood (που διαβαζω τα χιλια καλα εδω και 1.5 μηνα την ιδια ωρα που διαβαζα τα χειροτερα για το μαγαζι του θεματος) 4 παραγγελιες που εκανα και εφυγαν αρκετες μερες πριν απο την δικη σου, ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα!
kostass__ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παιδια η πιθανοτητα να "χανονται" εν ελλαδι τα φακελακια παιζει δυνατα η οχι?
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Φαινεται λοιπον οτι ή ολα αυτα τα μαγαζια καθυστερουν/κοροϊδεύουν ή οπως αλλιως θελει να το πει κανεις, ή κατι αλλο παιζει και χανονται-καθυστερουν πακετα. Απο το banggood (που διαβαζω τα χιλια καλα εδω και 1.5 μηνα την ιδια ωρα που διαβαζα τα χειροτερα για το μαγαζι του θεματος) 4 παραγγελιες που εκανα και εφυγαν αρκετες μερες πριν απο την δικη σου, ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα! Αλλού διαβάζεις χίλια καλα μιας και ήρθαν σε 20 μέρες οι παραγγελίες τους σε άλλους τα χειρότερα μιας και έχουν 40 μέρες και τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Πήγα πριν λίγο στο ταχυδρομείο τίποτα. Απο 25/10.
Agathoklis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 να χανονται ολα μαζι...? και γιατι χανονται μονο απο συγκεκριμενα μαγαζια... απο geekbuing και τσιχλα να παραγγειλω ερχετε το πολυ σε 25 μερες... απο bangood εχει καθυστερισει 40 μερες αλλα ειναι λογικο γτ τα στελνει με οτι να ναι εταιρειες (ταχυδρομικα μεσω τρενου μεσω Σουηδιας και Ελβετιας), αλλα καποια στιγμη φτανουν... το allbuy παλι αργουν αλλα φτανουν... ebay 9/10 αν προσεξεις απο που θα αγορασεις παλι θα ερθουν... το aliexpress ειναι το ιδιο με το ebay.... το μονο χαλι εγω το ειχα με το gearbest με 1/7 παραλαβες απο τον Αυγουστο... μονο το gearbest κλεβουν? 2
terryman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι να συμπεράνω για τα μαγαζιά ή για τους ταχυδρόμους, μιας και είμαι καινούργιος στις αγορές από εξωτερικό. Όπως είπα έχω 3 παραγγελίες από Gearbest, που άργησαν κάπως, αλλά ήρθαν εντός του χρονικού ορίου που λένε στην σελίδα τους "Typically 25 to 50 business days". Έκανα άλλη μια παραγγελία χθες από τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές και περιμένω να δω, αλλά δεν φαντάζομαι ότι θα αλλάξει κάτι. Επίσης περιμένω μια προσφορά από Banggood που έκανα στις 12/11 και τις 22/11 τα ταχυδρομεία της Σιγκαπούρης λένε Arrival at Destination Post (Country: GR), αλλά στα ΕΛΤΑ ακόμα λέει ότι είναι στην Σιγκαπούρη και θα πάω την επόμενη εβδομάδα να ρωτήσω τι γίνεται. Περιμένω άλλη μια παραγγελία από Geekbuying στις 27/11 που θεωρητικά σήμερα έφυγαν από Σιγκαπούρη. Ο ταχυδρόμος εδώ πηγαινοέρχεται συχνά, οπότε δεν είναι τελείως άγνωστος και μέχρι στιγμής δεν έχει χαθεί κάτι. Άρα υποθέτω ότι τουλάχιστον για τις δικές μου παραγγελίες η όποια καθυστέρηση θα οφείλεται είτε στα μαγαζιά, είτε στα ταχυδρομεία του εξωτερικου. Όπως και να έχει ελπίζω να παραλάβουν όλοι σύντομα και να χαρουν τις αγορές τους
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σκασαν 7 παραγγελιες Ελλαδα με 2 μερες διαφορα η καθε μια.Απο Banggood,Gearbest και Aliexpress. PostNL International Mail (τουμπανιαρικο δεμα και μικρο),PostNord Sweden (δεμα με μπαταριες και δεμα χωρις),China Post (μικρα),Singapore Post(μικρα) Ειναι γενικος κανονας οτι αν εχεις "δεμα" σε μεγεθος φακελου ερχεται μπαμ μπαμ (ειδικα αν φευγει απο Hong Kong και οχι απο καμοια αποθηκη στην Guangzhou,Shenzhen κλπ για να γλυτωσεις το περιεργο routing στην Κινα που μπορει να παρει αρκετες μερες) μπορει και 5 μερες απο Κινα για Ελλαδα,αν εχεις μεγαλυτερο ετοιμασου για μηνα++.Αυτο που σπανια θα γλυτωσεις ειναι η εβδομαδα+ μεχρι να ανοιχτει ο σακος σου και scannaριστει και να εμφανιστει στο Site των ΕΛΤΑ. Υπομονη λοιπον και να πας να του μιλησεις χρονο θα φας μιας και οι υπαλληλοι στα καταστηματα θα σου πουν οτι βλεπουν χοντρα χοντρα απο το Track and Trace.(φυσικα αν δεις οτι εχει περασει μηνας+ και δεν εχει περαστει στα ΕΛΤΑ για ΚΔ ή ΜΔ τοτε το χαιρεται το δεματακι σου κανενας στο Αεροδρομιο True Story) Μεγαλυτερη καθυστερηση απο ολα btw ειχε το PostNord δεμα με μπαταριες που κοντευει να κλεισει διβδομαδο που εχει φυγει απο Malmo και καμια ενημερωση στο συστημα των ΕΛΤΑ. 2
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 NP μιας και εισαι νεος στις αγορες απεξω ειπα να πω 2 3 πραγματα για να σε γλυτωσω την ταλαιπωρια.Εδω βλεπουμε βετερανους του αθληματος να φρικαρουν με τα Hawkers στο αλλο θεμα 2
duende Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μετα απο ενα μηνα ηρθαν και τα δικα μου απο gearbest..αλλα μου φαινεται μουφα. ο,τι εφαρμογη και να δοκιμασω, μου ξεκινα το music player. το εχω βαλει σωστα, το επιλεγω στο pop-up παραθυρο αλλα δε κανει τιποτα. απλα ξεκινα να παιζει μουσικη. με note 3 edit: με το KeyCut επαιξε οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα