Προς το περιεχόμενο

[Quick button] Xiaomi Mi Key @ Gearbest - $0.93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα μου εκαναν refund σε pp ... χωρις πιεση... και στις 5 παραγγελιες που δεν εχω παραλαβει απο τον Αυγουστο...

DaEQW0U.png

παρελαβε κανεις????

Απο τον Αυγουστο;;; Μας δουλευουν εκει στο gearbest...

Δημοσ.

Μια ακόμα λειτουργία που δεν ακούστηκε καί για μένα ήταν ή σημαντικότερη όταν το είχα (το έχω χάσει τώρα :P) είσαι ότι μπορείς να ακούς ράδιο χωρίς χρήση ακουστικών.

Καλησπερα!

Εχοντας αυτο (ή κατι παρεμφερες τελος παντων) στην υποδοχη των ακουστικων , υποθετω οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις bluetooth h/free , σωστα?

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει δυο κομμάτια για μένα και ένα φίλο και δεν ήρθε τίποτα (ακόμα τουλάχιστον). Πήρα άμεσα τα λεφτά μου πίσω από paypal.

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει δυο κομμάτια για μένα και ένα φίλο και δεν ήρθε τίποτα (ακόμα τουλάχιστον). Πήρα άμεσα τα λεφτά μου πίσω από paypal.

Εγω εχω ανοίξει case στο paypal από τότε που ποσταρα και ακομα δεν εχουν απαντήσει. Πως τα πηρες άμεσα;

Δημοσ.

Παιδιά με ποια εταιρία σας είπανε τα έστειλαν και δεν παραλάβατε?

(Έχω παραγγήλει και γω κάτι πρόσφατα απο gb και το στείλανε με την swisspost unregistered. Για να δούμε αν/πότε θα παραλάβω.)

Δημοσ.

Παρέλαβα 2 που είχα παραγγείλει 22 οκτωβριου

:shock:  :shock:  :shock:

Δεν μπορεί να είναι αληθινό αυτό! :P Βρε λες; Εγώ το περιμένω από 15 Σεπτεμβρίου!  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αντε με`γεια.
Και στο θεμα του Geekbuying παντως εσκαγαν ξεχασμενα δεματα μετα απο 2μηνο+ 

Ε σεεεε αυτο απο τον Αυγουστο ομως ή εχουν κανει χοντρομαβλακεια ή τα χαιρεται κανενας φυλλαδιάς ;) 

Δημοσ.

Tο μέγιστο που μου έχει αργήσει κάτι είναι μέχρι 55 ημερολογιακες ημέρες.  Μετά μπορείς να το θεωρήσεις χαμενο/κλεμμενο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα mi key, μαζί με κάτι ρολόγια και ένα φακό στις 30/10, untracked. Έφυγαν στις 8/11 και ήρθαν σήμερα το πρωί. 3η παραγγελία από το Gearbest και οι 3 έκαναν σχεδόν 1 μήνα, από την ημέρα που έφυγαν.

Είναι αυθεντικό και τώρα ψάχνω να δω πως θα περάσω την εφαρμογή, γιατί σκανάροντας το qr code που έχει στην συσκευασία, σε πάει σε μια σελίδα που είναι στα κινέζικα!

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα mi key, μαζί με κάτι ρολόγια και ένα φακό στις 30/10, untracked. Έφυγαν στις 8/11 και ήρθαν σήμερα το πρωί. 3η παραγγελία από το Gearbest και οι 3 έκαναν σχεδόν 1 μήνα, από την ημέρα που έφυγαν.

Καθε φορα που το βλεπω αυτο κατι μεσα μου πεθαινει :) 

http://xiaomi.eu/community/threads/mikey-app-3-0-1.24220/

Κανε εναν λογαριασμο και καλο κατεβασμα

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα το πρόγραμμα της Xiaomi, το οποίο είναι μεταφρασμένο μεν, αλλά 1ον τρέχει στα ελληνικά (δεν έχουν μεταφραστεί τα πάντα) και δεν μπορείς να αλλάξεις γλώσσα και 2ον είναι μια παλιότερη έκδοση, η 3.0.1, το κινέζικο έχει φτάσει στην 3.2.2

Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, οπότε έψαξα για κάτι καλύτερο/διαφορετικό και βρήκα το KeyCut (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lennox.keycut), που με μια πρώτη ματιά, μου φάνηκε ότι είναι καλύτερο από την εφαρμογή της Xiaomi. Τα παραπάνω σε ένα Vodafone smart 4 max.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που παίζουν με το Mikey και θα τις βρείτε εδώ.

Όποιος άλλος παραλάβει και έχει χρόνο, ας δοκιμάσει να μας πει την γνώμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...