Προς το περιεχόμενο

[Quick button] Xiaomi Mi Key @ Gearbest - $0.93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα το banggood είναι τοπ μαζί με greekbuing με καλές τιμές και υποστήριξη.

To geekbuying δεχεται πληρωμη με visa χρεωστικη Πειραιως η θελει μονο paypal?Μονο το banggood δεχτηκε κανονικα visa ενω τα gearbest/tinydeal μονο με paypal.

Παίδες Προσοχή έχω την χειρότερη εμπειρία από geekbuying!

Μηδαμινόafter sales support! Στην αποστολή ήταν άψογοι και ταχύτατοι αλλά την μια φορά που χρειάστηκα after-sales support με κρέμασαν και έκαναν τους Κινέζους. Με έσωσε το paypal  αλλιώς θα τα έκλαιγα τα λεφτά μου και ήταν αρκετά γιατί είχα πάρει ταμπλέτ.

Οπότε προχωρήστε έχοντας και αυτό το δεδομένο υπόψη!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε είχες κάνει τις παραγγελίες και σε τι status φαινόντουσαν?

Τις είχαν στείλει υποτίθεται?

οι 3 πρωτες ηταν 13/08 και μετα δυο 15/09 .... αυτες ειναι μικροπαραγγελειες συνολο 8 ευρω...

το περιεργο μια που ειχε γινει 24/08 και ηταν 30 ευρω unregister ηρθε μπαμ μπαμ σε 15 μερες...

Παντως εμενα σε παραγγελια τον Οκτωβριο ~10 που ειχα βαλει μεσα και 2 τετοιες βλακειουλες ηρθαν κομπλε.

Το εχω πει και θα το ξαναπω αν δεν εχεις δικο σου ταχυδρομο κλαφτο το Unregistered.

Ειναι τζογος ρε φιλε και ειδικα με τοσους εποχιακους συμβασιουχους που ξερουν οτι θα τους παρουν max 2 5μηνα και μετα γεια σας κανουν μπαζα απο οπου μπορουν.

Εδω απο το αεροδρομιο βουτανε Registered ογκωδη δεματα πλεον,στο πακετακι που δεν μπορει κανενας να εξακριβωσει αν ηρθε ποτε στο ταχυδρομικο κουτι θα κολλησουν;

Και στο Allbuy με τα Xiaomi Leds το ιδιο εγινε οι μισοι τα πηραν οι αλλοι μισοι εκαναν τους ταχυδρομους τους χαρουμενους ;)

βασικα... εμενα ο ταχυδρομος ειναι σταθερος 2χρονια και στο unregister με παιρνει τηλεφωνο και περιμενει ή ξαναπερναει, αν δεν ειμαι στο γραφειο... :P

αλλα ακομη και να το δεκτο αυτο... απο το geekbuying ,allbuy& bangood γιατι ηρθαν κανονικα ολες και απο το gearbest δεν ηρθαν οι 5 απο τις 6 ??? στο αεροδρομιο κλεβουν μονο του gearbest τα δεματα?

Δημοσ.

ο απο το geekbuying ,allbuy& bangood γιατι ηρθαν κανονικα ολες και απο το gearbest δεν ηρθαν οι 5 απο τις 6 ??? στο αεροδρομιο κλεβουν μονο του gearbest τα δεματα?

Σε εσενα ηρθαν αλλα δεν στελνουν μονο σε εσενα ;)

Οπως ειπα οι γνωμες για τα κινεζικα μαγαζια ειναι σαν τις πωλοτρυπιδες ο καθενας εχει και μια.

Και οποιος παιρνει κατι unregistered για να μην πληρωσει 1€ παραπανω ειναι αξιος της μοιρας του και οσο και να κλαψει στα Forums δεν αλλαζει κατι.

Δημοσ.

σορρυ αλλα στο χωριο μου, αν για ενα μια παραγγελια που κοστιζει 0,70 ευρω, πληρωσεις και 1,99 ευρω μεταφορικα θα σε στειλουν τον γιατρο να σε τσεκαρουν αν εχεις πυρετο... οχι στην τσιγγανα να σου πει την μοιρα σου...

δεν κλαιγεται κανεις μαστορα... στον τελευταιο χρονο εχω δοσει πανω απο  3000 ευρω σε κινεζομαγαζα και ebay(!!!)... 

απλα λεμε στον κοσμο οτι αν παραγγειλεις κατι να μην κανεις πολυ ορεξη οτι θα το παραλαβεις σιγουρα... πιθανον να μην ερθει ποτε...

ειδικα αν εχεις παραγγειλει απο gearbest... 

ειναι τραγικο απο ebay(!!!) να εχω παραλαβει 8/9 δεματα  το τελευταιο τριμηνο.... και απο το gearbest εχω παραλαβει 1 στις 6???

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασες καθολου αυτα που εχω παραθεσει;

Αν ηθελες να εχεις σιγουρια πληρωνε για Registered ή βαλε κατι αλλο στην παραγγελια για να δικαιολογησει το 1 € παραπανω απο αυτα που θα γλυτωνες.

Το Unregistered ειναι τζογος και πιο πιθανο ειναι να στην εχει κανει ο ταχυδρομος ή καμια μικρη νεα εταιρια οπως το allbuy που εκανε "λαθη" στις ποσοτητες παρα να μπει σε μια διαδικασια δυσφημησης για 0,80€ μια εταιρια του μεγεθους του Gearbest.

Απο την στιγμη που υπαρχουν ενδιαμεσοι παραγοντες οτι και να λες ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας.

Εγω απο την αλλη και Ελτατζηδες φιλους εχω και μεταφερω και την δικη τους "επαγγελματικη" σκοπια του πως εχουν τα πραγματα.

Και εμενα μου την εκανε το Geekbuying του εριξα ακυρο αλλα πηρα 10 Usb micro SD οταν τα εβγαλε με 0,01€,θα βγαινω σε καθε θεμα να κρινω το μαγαζι απο το 1 καλο που εκανε;

Οπως ειπα και πριν δεν διαβαζουμε ενα θεμα σε ενα Forum και το παιζουμε παντογνωστες υπαρχουν ατομα που κανουν αυτη την δουλεια για περισσοτερα απο 10 χρονια και υπαρχουν και δiκλειδες ασφαλειας για να γλυτωσεις ολη αυτη την μανουρα με τα Unregistered.

Διαφορετικου ειδους "επιχειρησεις" ρε συ το μαγαζακι που εχει την βιτρινα του στο ebay με αξιολογησεις φατσα φορα και τα κινεζομαγαζα που για να δεις τι παιζει θα πρεπει να μπεις στο τριπακι να ψαχνεις στα Forums ή στα AngryShopper sites.

Που και εκει σου λεω ειναι προσωπικες αποψεις,

Εδω εχουμε ατομα που ακομα ισχυριζονται οτι το Πλαισιο και το Eshop καταστηματα προς μιμιση.

Ανοιξτε ενα θεμα με τιτλο κραζουμε το Gearbest και σε κανενα διμηνο αλλο ενα κραζουμε το Geekbuying Vickmall κλπ.

Δημοσ.

Εσυ λοιπον πηρες ολα micro usb και δεν προλαβαμε τιποτα :P

Με το gearbest δεν εχω γραψει ουτε τα μισα απο οσα εχω περασει... Απλα αυτο ηταν η κορυφη του παγοβουνου... Και η αφορμη να μην ξαναπεριμενω τιποτα απο αυτο...

Οταν παιρνεις μερος σε snap deal δεν μπορεις να βαλεις και αλλα πραγματα στο καλαθι... Γτ απλα δεν προλαβαινεις...

Γενικα να σου θυμησω ηταν το μονο μαγαζι που σταματησε μαχαιρι τα responces στην σελιδα που ειχε το καταστημσ στο myphone.gr μετα τα cc και αν ειχες διευθυνση Ελλαδα περναγες τα πανδεινα για να σου απαντησουν σε τικετ και να σου στειλουν την παραγγελια σου... Γτ απλα δεν ειχες επιλογη... Μπορω να σου γραψω πολλα παραφειγματα...

Στο τελος τελος της γραφης γεγονοτα παραθετουμε... Αν τελικα δεν τα παραλαβουν ολοι μαλλον καποιο λακο εχει φαβα... Αποκλειεται να εκλεψαν ολονων τις παραγγελειες

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μονο 10 πηρα :) ( Ειχαν βαλει ενα δωρο και ηξερα οτι αξιζαν ) αλλοι με 5 accounts που πηραν 50αδες το αφηνω ασχολιαστο.

Τι να πω;Μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα γιατι ακολουθω fixed διαδικασια σε βαθμο αηδιας για να μην ειμαι κολλημενος στο τζαμι και να φτερουγιζει η καρδια μου μη περασει ο ταχυδρομος πεταξει το φακελακι στην πορτα και περασουν και το τσιμπησουν φυλλαδιαδες,γυφτακια,περαστικοι το παρει ο αερας και αλλα ομορφα :) 

Απλα ανοιξε προσφατα και το αλλο θεμα που ξεκινησε για κινεζικα μαγαζια και κατεληξε σε κραξιμο (κλασσικα) με αποτελεσμα να μην εχουμε ενα καθαρο θεμα με τα καταστηματα μαζεμενα.

Ειναι ολα υποκειμενικα και αν δεν ξερεις τι εχει παιχτει χωρις να θελεις να το παιξεις παντα θυμα και παρουσιασεις μονο την δικη σου πλευρα αφηνεις οτι να`ναι εντυπωσεις (ειμαστε κουτοπονηρος λαος τι να κανουμε; ;)

Ακομα και εδω ειδες 3 λενε Geekbuying εγγυηση και 2 λενε Geekbuying μακρια.

Αν δεν παραλαβει κανενας χοχοχο εχει να γινει σφαγη και το μαγαζακι θα καταντησει σαν το Pandawill που οτι και να κανει θα εχει την ρετσινια του απατεωνα μετα απο 3 χρονια :) 

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά μου κάνουν τους Κινέζους. Ας τα βρουν με το paypal:

7cAGoJz.png

2/2 χαμένα δέματα από το gearbest και το χειρότερο support που έχω συναντήσει. Ποτέ ξανά.

Ζητώ συγγνώμη σε όσους πήρα στο λαιμό μου με αυτή την προσφορά...  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά μου κάνουν τους Κινέζους. Ας τα βρουν με το paypal:

7cAGoJz.png

2/2 χαμένα δέματα από το gearbest και το χειρότερο support που έχω συναντήσει. Ποτέ ξανά.

Ζητώ συγγνώμη σε όσους πήρα στο λαιμό μου με αυτή την προσφορά...  :-(

Αλιμονο ρε συ που ζητας και συγγνωμη, δεν ειναι κανενα καινουριο μαγαζι. Αλλωστε ο καθενας ψωνιζει με ευθυνη του.

Εννοειται και εγω δεν εχω λαβει τιποτα. Ανοιξα ticket να δω τι (αν) θα μου απαντησουν.

Edit: Μου απαντησαν το κλασικο να περιμενω 2 μηνες απο την ημερομηνια αποστολης. Επειδη σε 6 μερες θα κλεισουμε 2 μηνες, θα περιμενω μεχρι τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Αλιμονο ρε συ που ζητας και συγγνωμη, δεν ειναι κανενα καινουριο μαγαζι. Αλλωστε ο καθενας ψωνιζει με ευθυνη του.

Εννοειται και εγω δεν εχω λαβει τιποτα. Ανοιξα ticket να δω τι (αν) θα μου απαντησουν.

Edit: Μου απαντησαν το κλασικο να περιμενω 2 μηνες απο την ημερομηνια αποστολης. Επειδη σε 6 μερες θα κλεισουμε 2 μηνες, θα περιμενω μεχρι τοτε.

Εγώ δεν τους άφησα καν μέχρι τότε γιατί όταν θα τελειώσει το deadline θα σου δώσουν 2 επιλογές κατά πάσα πιθανότητα:

1) Να σου πιστώσουν τα χρήματα σε πόντους ή στο wallet (ασχολίαστο)

2) Να σου το ξαναστείλουν (μην κάνεις το λάθος)

Και μετά θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να τους απαντάς πως θες refund στο paypal κλπ κλπ κάτι που κοστίζει τουλάχιστον χρόνο. Όπου μετά λογικά θα κάνουν τους κινέζους και θα ανοίξεις case στο paypal αφού έχεις χάσει χρόνο.

True story.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα μου εκαναν refund σε pp ... χωρις πιεση... και στις 5 παραγγελιες που δεν εχω παραλαβει απο τον Αυγουστο...

DaEQW0U.png

παρελαβε κανεις????

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...