d_gkal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μπα κανέναν! Και έχει περάσει κ ποσο καιρός refound μπορούμε να πάρουμε ?οχι ότι είναι 80λεπτα πολλά τα λεφτά αλλά γτ να μας τα φάει έτσι χωρίς λόγο 180 μερες εχεις περιθωριο για dispute. προχωρα αμεσα. εγω παντως ανοιξα για κοστος 0.01!!! φυσικα οχι για τα χρηματα, αλλα για το γαμωτο και μονο. μαγκες δε τους κανω 1
Agathoklis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 παλικαρια... εγω δεν παρελαβα ακομη.... σκεφτομαι για despute γτ εχω την αισθηση οτι μας επιασαν κοτσους...
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 παλικαρια... εγω δεν παρελαβα ακομη.... σκεφτομαι για despute γτ εχω την αισθηση οτι μας επιασαν κοτσους... Τα ίδια και εγώ. Τους έστειλα και μου είπαν να περιμένω ακριβώς 2 μήνες μετά από το shipment. Έτσι μου έχουν κάνει και σε άλλη παραγγελία που δεν έχει φτάσει και κοντεύει 2 μήνες. Σε εκείνη όμως έχω ανοίξει case αλλά δεν έχουν απαντήσει εδώ και καμία εβδομάδα.
king2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μακριά από gearbest παιδιά το χειρότερο κινέζικο store 1
pittas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τα @@ μας θα πάρουμε από gearbest. Έχω ήδη 2 paypal disputes ανοιχτά. Συν ένα που έκλεισε σήμερα το πρωί που μου κάνανε refund 1 από τις 3 παραγγελίες. Οι τύποι είναι ανεκδιήγητοι. Ποτέ ξανά gearbest. Exθες αργά το βράδυ έκανα παραγγελία από banggood, σήμερα το μεσημέρι ήταν ήδη shipped. Παίδες μη μπλέκετε με gearbest. Eχουν καλές τιμές αλλά είναι ανεκδιήγητοι μ***κες. Νιώθεις ότι παίζεις λόττο για να σου έρθει η παραγγελια. Μακρυα 3
king2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τα @@ μας θα πάρουμε από gearbest. Έχω ήδη 2 paypal disputes ανοιχτά. Συν ένα που έκλεισε σήμερα το πρωί που μου κάνανε refund 1 από τις 3 παραγγελίες. Οι τύποι είναι ανεκδιήγητοι. Ποτέ ξανά gearbest. Exθες αργά το βράδυ έκανα παραγγελία από banggood, σήμερα το μεσημέρι ήταν ήδη shipped. Παίδες μη μπλέκετε με gearbest. Eχουν καλές τιμές αλλά είναι ανεκδιήγητοι μ***κες. Νιώθεις ότι παίζεις λόττο για να σου έρθει η παραγγελια. Μακρυα Καλα το banggood είναι τοπ μαζί με greekbuing με καλές τιμές και υποστήριξη.
Billator Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλα το banggood είναι τοπ μαζί με greekbuing με καλές τιμές και υποστήριξη. To πρώτο όμως έχει πολύ καλύτερες τιμές εκτός προσφορών. Το geekbuying κατεβάζει ανα περιόδους στις κανονικές τιμές. Και τα δύο όμως ωραία συσκευασία και άμεση αποστολή. Το gearbest αν δεν διορθωθεί γρήγορα θα φάει οριστικό άκυρο από πολλούς μας.
runner69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μου φαινεται το gearbest θα ξεπερασει και το μπακαλικο το allbuy. Και εδω εννοειται δεν εχω παραλαβει τιποτα. 1
Questioner Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 To πρώτο όμως έχει πολύ καλύτερες τιμές εκτός προσφορών. Το geekbuying κατεβάζει ανα περιόδους στις κανονικές τιμές. Και τα δύο όμως ωραία συσκευασία και άμεση αποστολή. Το gearbest αν δεν διορθωθεί γρήγορα θα φάει οριστικό άκυρο από πολλούς μας. Από εμένα έχουν φάει ήδη άκυρο. Δυστυχώς είχα την καλύτερη εμπειρία με δαύτους τη στιγμή που δημιούργησα το θέμα.
Billator Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Από εμένα έχουν φάει ήδη άκυρο. Δυστυχώς είχα την καλύτερη εμπειρία με δαύτους τη στιγμή που δημιούργησα το θέμα. Μέχρι πριν το καλοκαίρι η εξυπηρέτηση τους ήταν πραγματικά άψογη. Οπότε λογικό να έχεις την καλύτερη εντύπωση, και εγώ την είχα Μέχρι... Που πέρασαν 2,5 μήνες και ακόμα να μου στείλουν ένα κινητό που είχα πάρει. Και κάνουν τους κινέζους, και μάλιστα πολύ καλά 1
king2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 To geekbuying δεχεται πληρωμη με visa χρεωστικη Πειραιως η θελει μονο paypal?Μονο το banggood δεχτηκε κανονικα visa ενω τα gearbest/tinydeal μονο με paypal.
Agathoklis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μου απαντησαν σημερα... για παλαιοτερες παραγγελειες οτι τις θεωρουν χαμενες και θα κανουν refund... και μαζι αυτες θα μου κανουν refund και τα Mi keys.... δυσκολα θα ξανααγορασω απο gearbest παντως χωρις tracking#
tstavrou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μου απαντησαν σημερα... για παλαιοτερες παραγγελειες οτι τις θεωρουν χαμενες και θα κανουν refund... και μαζι αυτες θα μου κανουν refund και τα Mi keys.... δυσκολα θα ξανααγορασω απο gearbest παντως χωρις tracking# Πότε είχες κάνει τις παραγγελίες και σε τι status φαινόντουσαν? Τις είχαν στείλει υποτίθεται?
Sotosgl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Παντως εμενα σε παραγγελια τον Οκτωβριο ~10 που ειχα βαλει μεσα και 2 τετοιες βλακειουλες ηρθαν κομπλε. Το εχω πει και θα το ξαναπω αν δεν εχεις δικο σου ταχυδρομο κλαφτο το Unregistered. Ειναι τζογος ρε φιλε και ειδικα με τοσους εποχιακους συμβασιουχους που ξερουν οτι θα τους παρουν max 2 5μηνα και μετα γεια σας κανουν μπαζα απο οπου μπορουν. Εδω απο το αεροδρομιο βουτανε Registered ογκωδη δεματα πλεον,στο πακετακι που δεν μπορει κανενας να εξακριβωσει αν ηρθε ποτε στο ταχυδρομικο κουτι θα κολλησουν; Και στο Allbuy με τα Xiaomi Leds το ιδιο εγινε οι μισοι τα πηραν οι αλλοι μισοι εκαναν τους ταχυδρομους τους χαρουμενους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα