Προς το περιεχόμενο

[Quick button] Xiaomi Mi Key @ Gearbest - $0.93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ακόμα λειτουργία που δεν ακούστηκε καί για μένα ήταν ή σημαντικότερη όταν το είχα (το έχω χάσει τώρα :P) είσαι ότι μπορείς να ακούς ράδιο χωρίς χρήση ακουστικών.

• Like 4
Δημοσ.

Μια ακόμα λειτουργία που δεν ακούστηκε καί για μένα ήταν ή σημαντικότερη όταν το είχα (το έχω χάσει τώρα :P) είσαι ότι μπορείς να ακούς ράδιο χωρίς χρήση ακουστικών.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Αλλά δεν έχω fm radio. :P

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Αλλά δεν έχω fm radio. :P

Χαχαχα ούτε εγώ εχω πλέον ράδιο αλλά ούτε καί το πραγματακι αυτό. Έχει ωραία πραγματακια ή xiaomi

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω πραγματα απο gearbest απο 16/08...
Η μας κοροιδευουν η μας κοροιδευουν...

Άνοιξα ticket για τα πράγματα από τις 04/09 που έγιναν shipped και μετά από 4 μέρες μου απάντησαν αν τα στοιχεία μου είναι σωστά κλπ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν περίμενα να απαντήσω και να μου απαντήσουν ξανά από καμία εβδομάδα. Άνοιξα case στο Paypal και τέλος. Όσο καλή εντύπωση μου είχαν προξενήσει στην πρώτη παραγγελία άλλη τόση απέχθεια μου έχουν δημιουργήσει στις επόμενες. Σίγουρα θα σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα ψωνίσω από αυτούς. Και αν θα το κάνω θα είναι λόγω κάποιας προσφοράς όπως αυτή.

• Like 3
Δημοσ.

Μπα κανέναν!

Και έχει περάσει κ ποσο καιρός refound μπορούμε να πάρουμε ?οχι ότι είναι 80λεπτα πολλά τα λεφτά αλλά γτ να μας τα φάει έτσι χωρίς λόγο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...