Sheogorath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p> i5 650 3,20ghz</p> Ωραία, δεν έιναι συμβατές οι μνήμες, ότι και να κάνεις! Τις επιστρέφεις και παίρνεις μια ή δυο τεσσάρες DUAL SIDED Αντί να δούμε αυτό πρώτα, ψάχναμε σε duall channel... Τι να πεις...
`wearhint` Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως γράφεις, χωρίς τόνους και με μπερδεμένες συλλαβές (αν αντί για να κτλ) δυσκολεύτηκα αλλά ναι το διάβασα. Μια ώρα μετά, ναι το ανέφερες. Και φαίνεται απο την επεξεργασία Οι εικόνες δεν ανοίγουν. Πες μας τι socket επεξεργαστή έχεις! το αν, το αλλαξα σε να, γιατι εγω εκανα την πατατα με το καινουργιο πληκτρολογιο, μου εοχυν φυγει τα δαχτυλα...τελος παντων τουλαχιστον το παιδι δεν θα χρειαστει καινουργιο pc και οντως δουλευε πριν το φορματ η ραμ αρα η του αλλαξε επεξεργαστη ή την επιανε με το λειτουργικο των 32 bit
Sheogorath Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 το αν, το αλλαξα σε να, γιατι εγω εκανα την πατατα με το καινουργιο πληκτρολογιο, μου εοχυν φυγει τα δαχτυλα...τελος παντων τουλαχιστον το παιδι δεν θα χρειαστει καινουργιο pc και οντως δουλευε πριν το φορματ η ραμ αρα η του αλλαξε επεξεργαστη ή την επιανε με το λειτουργικο των 32 bit Σε socket 1156 κανένας επεξεργαστής δεν υποστηρίζει 8άρα ραμ... Σιγά μην του πήγε απο 2500Κ σε 650, δεν θα καταλάβαινε διαφορά... Τουλάχιστον βρέθηκε λύση!
Leyterisford Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Το είναι το socket 1156. Τελικά δν έγινε κάτι παραμένει το ίδιο. Μίλησα με το μαγαζί που την πήρα κ με ρώτησε τι socket έχω</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα