Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα στο pc μου 4gb ram 2χ2 κ αγόρασα άλλη μια ίδιας μάρκας καινούργια 1χ8 κ το πήγα σε μαγαζί για φορματ. Το φορματ έγινε κανονικά αλλά μου είπε πως η καινούργια ραμ δημιουργεί πρόβλημα σε όλο το μηχανιμα κ κρασαρει. Τι να κάνω πείτε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν λειτουργουσε μαζι με το συστημαπριν το φορματ δεν υπαρχει λογος να μην λειτουργει τωρα, αν ειναι καινουργιο βεβαιωσου οτι ειναι οι δυο δυδιμες στις θυρες 1 και 3 αντιστοιχα και οι καινουργια στην θυρα 2 για να εχεις dual channel αν και παλι σου κρασαρει και δεν υποστηριζει η motheboard σου dual channel τοτε θα πρεπει η να αγορασεις αλλες 2 ιδιες ακριβως με αυτες που εχεις των 2 gb η θα αγορασεις αλλες 3 καινουργιες(εφοσον εχεις 4 θυρες ραμ οπως νομιζω γραφεις) που ειναι ιδιες με την καινουργια. αλλο θεμα να εχεις δεν νομιζω, πες μου αν εχεις κανει οτιδηποτε απο τα παραπανω και συνεχιζουμε απο εκει

αγοραζεις αλλη ραμ , ή αλλο pc , οτι σε δημιουργει προβλημα...απλα και ωραια

ναι για λεφταδες, εδω βοηθεια ζητησε το παιδι και το θεμα του μπορει να ειναι απλο θεμα τοποθετησης των ραμ ρε συ τι να αγορασει αλλο pc και εσυ αμεσως?

ενα αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι να βεβαιωθεις οτι ο επεξεργαστης σου υποστηριζει την ταχυτητα και το μεγεθος της καινουργιας ραμ σου δλδ μην εχεις ραμ 8gb 1866 mhz και ο επεξεργαστης φτανει μονο μεχρι τα 1333mhz

Επεξ/σία από `wearhint`
Δημοσ.

ναι για λεφταδες, εδω βοηθεια ζητησε το παιδι και το θεμα του μπορει αν ειναι απλο θεμα τοποθετησης των ραμ ρε συ τι να αγορασει αλλο pc και εσυ αμεσως?

ενα αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι να βεβαιωθεις οτι ο επεξεργατσης σου υποστηριζει την ταχυτητα και το μεγεθος της καινουργιας ραμ σου δλδ μην εχεις ραμ 8gb 1866 mhz και ο επεξεργατσης φτανει μονο μεχρι τα 1333mhz

Μήπως γιατί μπορεί να είναι μη συμβατές, μικρέ? Kάτσε να την κοπανίσω με μια βαριοπούλα να κουμπώσει...

αν λειτουργουσε μαζι με το συστημαπριν το φορματ δεν υπαρχει λογος να μην λειτουργει τωρα

BTW δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο...

Τι σύστημα έχεις φίλε μου?

Δημοσ.

Μήπως γιατί μπορεί να είναι μη συμβατές, μικρέ? Kάτσε να την κοπανίσω με μια βαριοπούλα να κουμπώσει...

το ειπα στο πρωτο ποστ οτι μπορει να μην ειναι συμβατο (αν το λες σε εμενα) και κατα δευτερον ειπε πρωτα αγορασε την ραμ και μετα το πηγε για φορματ δεν ειπε ομως ποτε εγιναν αυτα εξου και η ερωτηση μου αν λειτουργουσε πριν

Δημοσ.

<p>Λοιπόν όλες η ραμ είναι στα 1333 κ είχα win 32bit κ τώρα έβαλα τα 64. ο επεξεργαστής είναι ο i5 κ η μητρική είναι μια gigabyte. Θα δοκιμάσω ότι μου είπες κ θα σου πω</p>

Δημοσ.

το διαβασες το ποστ μου η απλα εκανες παραθεση μια γραμμη που ειδες?

Αν είναι i5 750/760 δεν αναγνωρίζει modules των 8 gigabyte!

`wearhint` Μόνο για dual channel είπες, οπότε όχι, δεν είναι ερώτηση συμβατότητας.

το dual channel ειναι συμβατοτητας για 2 διαφορετικου τυπου ραμ και μετα εκανα και Υ.Γ την συμβατοτητα με τον επεξεργαστη, οχι πες μου τι αφησα απεξω (θεωρω οτι το ddr2/ddr3 θεμα δεν χρειαζεται αν το αναφερουμε αφου του κρασαρει= αρα χωρεσε στο mobo του)

Δημοσ.

<p></p>

<p>Της βγάζω όλες κ βάζω την καινουρια μόνη της κ πάλι τπτ</p>

<p>Μόλις βάζω της παλιές ανοίγει κανονικά</p>

<p>Δηλαδή φταίει ο επεξεργαστής μου λέτε?</p>

<p></p>

Δημοσ.

Είχα στο pc μου 4gb ram 2χ2 κ αγόρασα άλλη μια ίδιας μάρκας καινούργια 1χ8 κ το πήγα σε μαγαζί για φορματ. Το φορματ έγινε κανονικά αλλά μου είπε πως η καινούργια ραμ δημιουργεί πρόβλημα σε όλο το μηχανιμα κ κρασαρει. Τι να κάνω πείτε μου.

bottleneck μαλλον επειδη το αλλο υλικο ειναι παλιο.Πρέπει να κοιτάς και τις ταχυτητες τους.

Δημοσ.

<p>Κ κάτι ακόμα παιδιά. Πριν κάνω το φορματ κ είχα τα win 32 είχα κουμπώσει κανονικά την ραμ κ μου έλεγε εγκατεστημένη μνήμη 13gb κ χρησιμοποιείτε τα 3,89 gb. Μετά το φορματ όμως δν την διαβάζει κάν</p>

<p>Δηλαδή τι κάνω τώρα</p>

Δημοσ.

<p>Κ κάτι ακόμα παιδιά. Πριν κάνω το φορματ κ είχα τα win 32 είχα κουμπώσει κανονικά την ραμ κ μου έλεγε εγκατεστημένη μνήμη 13gb κ χρησιμοποιείτε τα 3,89 gb. Μετά το φορματ όμως δν την διαβάζει κάν</p>

<p>Δηλαδή τι κάνω τώρα</p>

Ανέβα σε 64bit συστημα.Στο 32bit διαβασει 2^32(max) που βγαίζει περιπου 4 gb.

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης Leyterisford είπε:<br />

Είχα στο pc μου 4gb ram 2χ2 κ αγόρασα άλλη μια ίδιας μάρκας καινούργια 1χ8 κ το πήγα σε μαγαζί για φορματ. Το φορματ έγινε κανονικά αλλά μου είπε πως η καινούργια ραμ δημιουργεί πρόβλημα σε όλο το μηχανιμα κ κρασαρει. Τι να κάνω πείτε μου.<br />

bottleneck μαλλον επειδη το αλλο υλικο ειναι παλιο.Πρέπει να κοιτάς και τις ταχυτητες τους.<br />

<br />

Δηλαδή τι κάνω τώρα</p>

<p>

Ο χρήστης Leyterisford είπε:<br />

Κ κάτι ακόμα παιδιά. Πριν κάνω το φορματ κ είχα τα win 32 είχα κουμπώσει κανονικά την ραμ κ μου έλεγε εγκατεστημένη μνήμη 13gb κ χρησιμοποιείτε τα 3,89 gb. Μετά το φορματ όμως δν την διαβάζει κάν<br />

Δηλαδή τι κάνω τώρα<br />

Ανέβα σε 64bit συστημα.Στο 32bit διαβασει 2^32(max) που βγαίζει περιπου 4 gb.<br />

<br />

Έχω κάνει φορματ κ είμαι σε 64 τώρα</p>

Δημοσ.

το διαβασες το ποστ μου η απλα εκανες παραθεση μια γραμμη που ειδες?

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως γράφεις, χωρίς τόνους και με μπερδεμένες συλλαβές (αν αντί για να κτλ) δυσκολεύτηκα αλλά ναι το διάβασα.

Μια ώρα μετά, ναι το ανέφερες. Και φαίνεται απο την επεξεργασία ;)

Οι εικόνες δεν ανοίγουν. Πες μας τι socket επεξεργαστή έχεις!

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης `wearhint` είπε:<br />

το διαβασες το ποστ μου η απλα εκανες παραθεση μια γραμμη που ειδες?<br />

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως γράφεις, χωρίς τόνους και με μπερδεμένες συλλαβές (αν αντί για να κτλ) δυσκολεύτηκα αλλά ναι το διάβασα.<br />

<br />

Μια ώρα μετά, ναι το ανέφερες. Και φαίνεται απο την επεξεργασία <br />

<br />

<br />

Οι εικόνες δεν ανοίγουν. Πες μας τι socket επεξεργαστή έχεις!<br />

i5 650 3,20ghz</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...