Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα elephone p3000s εδω και κανα 5αρι μηνες το οποιο ειχα παρει απο το gearbest, και ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα στο κινητο εσπασε η οθονη.. Θεωρω τον εαυτο μου προσεκτικο με τα κινητα και γενικως ελαχιστες φορες μου εχει πεσει και δεν εχει παθει τιποτα (χρησιμοποιω την official θηκη, η οποια παρεχει μετρια προστασια) Τελος παντων το θεμα μου τωρα ειναι εαν μπορω να εχω την εγγυηση του ενος χρονου που προσφερει το καταστημα, και αν οχι τοτε τι μπορω να κανω ειτε σαν αντικατασταση ειτε σαν επιδιορθωση για να μην φαινεται τοσο πολυ το ραγισμα και να μην χειροτερεψει; Η αφη και γενικοτερα η οθονη λειτουργουν πληρως! (Θα ανεβασω και φωτογραφια)

https://www.dropbox.com/s/84ux2bv8lx1bvbg/12026539_839771642796543_1764863601_n.jpg?dl=0

Δημοσ.

Το θεωρώ απίθανο να σε καλύψει η εγγύηση. Καμια εταιρεία δεν σε καλύπτει για κάτι. Οποτε, ή πρέπει να μιλήσεις μαζί τους ή να βρεις ανταλλακτικό και να το αλλάξεις μόνος σου ή να βρεις μαγαζί που ασχολείται με σέρβις σε κινέζικα

Δημοσ.

Καινουργια οθονη εχει γυρω στα 70€ οποτε πιστευω δεν συμφερει... Υπαρχει καποιος τροπος για να το προστατεψω να μην χειροτερεψει;

Δημοσ.

Καινουργια οθονη εχει γυρω στα 70€ οποτε πιστευω δεν συμφερει... Υπαρχει καποιος τροπος για να το προστατεψω να μην χειροτερεψει;

Βάλτου μια μεμβράνη αν δεν έχεις ήδη. Αν δεν σου πέσει δεν θα προχωρήσει το σπάσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...