ikskarda Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις παρελαβα την νεα μου R9 390 θελοντας να αλλαξω την 270 που ειχα στο συστημα της υπογραφης μου. Εκανα unistall τους drivers της AMD και χρησιμοποιησα και το Display Driver Unistaller πριν τοποθετησω την νεα καρτα. Ανοιξα το case κουμπωσα την νεα καρτα (σημειωτεον εκεινη την ωρα απο τα ηχεια μου ακουσα ενα "τζζζ") και αφου μπηκα στα windows και εβαλα τους νεους Catalyst παρατηρησα οτι δεν ειχα ηχο . Εβγαλα ξανα την 390, εβαλα εβγαλα drivers της Realtek και της Ati αλλα το προβλημα εξακολουθει να υφισταται ... Τα ηχεια μου παιζουν γιατι τα δοκιμασα στο κινητο. Επιπλεον εχω κατι ακουστικα που ειναι με USB και σε αυτα εχω ηχο κανονικα , ενω απο front case και back panel της μητρικης δεν εχω ηχο καθολου ... Μηπως επαθα καποιο βραχυκυκλωμα την ωρα που τοποθετουσα την νεα GPU για αυτο ακουσα απο τα ηχεια αυτο τον "ηχο ρευματος" ?
ceasar1333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τοποθετησες την κάρτα με τον υπολογιστή στο ρεύμα,,?βάλε ξανά τους drivers της μητρικής και κάνε restore defaults στα bios,πες μου και βλεπουμε
ikskarda Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 τελικα για καποιο λογο η μητρικη επαθε βραχυκυκλωμα στο κυκλωμα ηχου ... δοθηκε για RMA στο msystems.gr και τα παιδια μου την αλλαξαν . παντως ηταν πολυ περιεργο το πως απο μια εγκατασταση GPU η μητρικη να χαλασε ... δοκιμασα και bios reset, και νεους drivers μεχρι και φορματ αλλα δεν ειχα ηχο και παλι για αυτο την πηγα για RMA ...
WalkerSW Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αμα εκανες την εγκατάσταση της καρτας με τον υπολογιστή συνδεδεμενο στο ρευμα τότε δεν είναι καθόλου περίεργο αυτο που συνέβει!!
Occultist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αρκούσε να κλείσεις την παροχή από το τροφοδοτικό, προηγουμένως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα