Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου φαίνεται περίεργο πάντως με τόσο μικρές αλλαγές (και ναι μικρές γιατί μπαταρία βγάζει με το ζόρι μέρα άρα αν πας κάπου πρέπει να χεις φορτιστή, και 1 gb ram, διάβασα πως θα ναι 2 αλλα δεν, απαράδεκτα 16gb ενώ θα έπρεπε να ξεκινάει από 32 μιας) παρόλα αυτά τόσες προπαραγγελίες..

Με ξενερώνει όλο αυτο γιατί το βασικό κόστος κατασκευής είναι 232$ όποτε δεν είναι ότι μπαίνουν μέσα κ όλας...

Θα ήθελα να ήταν λιγότερες οι πωλήσεις μήπως και του χρόνου συγκινηθεί και επιτέλους κάνει κανένα σοβαρό upgrade η Μαμα Apple..

Παντα σχολιαζεται σαν να μην υπαρχουν προηγουμενα μοντελα παρα μονο το 6...

Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που εχουν το 4 η το 4s και εχει περασει μια πενταετια και θελουν να το αγορασουν για να το εχουν αλλα τοσα γιατι πολυ απλα αντεχει και μπορει...

Οσο για το κοστος τα εχουν πει πολλοι αλλα εκει το χαβα σας δεν καταλαβαινεται με τιποτα

Αντε να κραξεις και τον κοσμο που παει και πινει καφε εξω αφου το κοστος του ειναι 20-30 λεπτα και αυτος τον πληρωνει 2-3-4 ευρω...

• Like 4
Δημοσ.

Αν μας έκοβε σαν Έλληνες και κάναμε εξαγωγές στην Κίνα τα προϊόντα που παράγουμε θα είμασταν μια πλούσια χώρα.

Στην θεωρία καλά τα λες. Αλλά μην νομίζεις ότι είπες κάτι καινούργιο/έξυπνο..

Δημοσ.

Στην θεωρία καλά τα λες. Αλλά μην νομίζεις ότι είπες κάτι καινούργιο/έξυπνο..

Τίποτα δεν είναι δύσκολο αλλά είμαστε ο λαός της λαμογιας και του κλεψιματος δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Για αυτό η μισή χώρα πεινάει.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι δύσκολο αλλά είμαστε ο λαός της λαμογιας και του κλεψιματος δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Για αυτό η μισή χώρα πεινάει.

Έχεις δουλέψει ποτέ στις εξαγωγές να δεις πως είναι;

Ακόμα είναι χαζό να πιστεύουμε το 2015 ότι μόνο ο δικός μας λαός είναι της "λαμογιάς" και του κλεψίματος. Γενικεύσεις.. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο λένε σε σύγκριση με άλλες χώρες. Απλά η διαφορά είναι ότι σε αρκετές άλλες χώρες εκεί έξω δεν είναι τελείως "παράνομος" ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής.

Δημοσ.

Έχεις δουλέψει ποτέ στις εξαγωγές να δεις πως είναι;

Ακόμα είναι χαζό να πιστεύουμε το 2015 ότι μόνο ο δικός μας λαός είναι της "λαμογιάς" και του κλεψίματος. Γενικεύσεις.. Δεν είναι τόσο τραγικά όσο λένε σε σύγκριση με άλλες χώρες. Απλά η διαφορά είναι ότι σε αρκετές άλλες χώρες εκεί έξω δεν είναι τελείως "παράνομος" ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής.

Στην παραγωγή είμαι και ξέρω ότι μέχρι την επόμενη παραγωγή(επόμενη χρονιά) έχουν αδειάσει όλα στις βαρελες των εμπορων(μιλάω για ελιες). Αν μπορέσουμε να κάνουμε εξαγωγές σε ρωσσια και Κίνα αυτομάτως θα αυξηθεί η τιμή του προϊόντος μας. Εκεί πχ που δίνουμε 1 ευρώ το κιλό την ελιά θα μπορούμε να το δίνουμε 1.5 ευρώ γιατι θα υπάρχει τρελή ζήτηση. Το ίδιο ισχύει σε ότι παράγουμε σαν χώρα που θεωρείται σπάνιο προιον(ελιά Χαλκιδικής στη συγκεκριμένη περίπτωση).

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα περιμένετε να έρθουν τα ανδροειδή να εκδηλώσουν το μίσος τους. Προετοιμαστείτε με μεγάάάάάάλο απόθεμα υπομονής.

Καλή επιτυχία στο να προσπαθείτε  θήξετε μια εταιρεία με τα μεγαλύτερα κέρδη που είναι σίγουρο που ούτε καν ξέρει τι είναι το insomnia. 

Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα.

Θα παραβλέψω την αναφορά στα κέρδη της εταιρίας, γιατί μου φαίνεται ηλίθιο το να κρίνεις αν τα προϊόντα μιας εταιρίας είναι καλά ή κακά με το αν έχει φράγκα ή όχι η εταιρία.

Θα δεχόσουν το κράξιμο στην apple από πρώην καταναλωτή της, γιατί στα τρία προϊόντα της που έχει/είχε, τα δύο ήταν προβληματικά και το τρίτο λειψό στην υποστήριξη, παρόλο που και τα τρία κάναν μιάμιση και δύο φορές τα λεφτά του ανταγωνισμού;

Γιατί εγώ θεωρώ τον εαυτό μου hater ή όπως αλλιώς θες πές το, γιατί έχω κακές εμπειρίες από τα προϊόντα της apple.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω τους ευχομαι καλη επιτυχια. B)

Στην τελικη οταν λενε οτι θα σπασουν τα "ταμεια" και στο τελος τα σπανε ειναι μαγκια τους οτι και να λεμε στα θεματα hw και συσκευης.

Απλα τα πραγματα στο θεμα πωλησεων και μαρκετινγκ.

Δημοσ.

Παντως το μεγαλυτερο μειον της Apple που ειναι η διαρκεια της μπαταριας εξακολουθει να υπαρχει σε τεραστιο βαθμο.

Οτι και να λετε για στρατοπεδα και για fans, το να εισαι Wall-lover ή να εχεις κολιε το καλωδιο δεν τιμα τα χρηματα που δινουν τοσα χρονια.

Δεν υπαρχει παντως σοβαρος επιχειρηματιας ή στελεχος που να λειτουργει 24/7 iphone για τη δουλεια του..

Συσκευες για technologie boys, applefans, gamers και pozerαδες.

• Like 1
Δημοσ.

Η χώρα μας αναμένεται να βρίσκεται στο δεύτερο κύμα κυκλοφορίας, μέσα στον Οκτώβριο.

Εδώ είναι που λένε: Που πα ρε Καραμήτροοοοοοο :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...