Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μιλάμε και λίγο σοβαρά ε! :P

Σε άλλα νέα, έστειλα κόσμο και στο apple store στου Βερολίνου και στα 2 του Λονδίνου. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει 6s Plus 64 space για άμεση αγορά και οι online παραγγελίες έχουν χρόνο αναμονής 4-5 weeks... Οπότε πέρασα την παραγγελία στο eXpansys που είχε status "κατοπιν παραγγελίας" και περιμένω...

:/

Κουράγιο... Θα έρθει και η σειρά σου να νοιώσεις "μοναδικός", όπως και τόσα εκατομμύρια άλλοι "μοναδικοί"... :P

Αυτό που λες τίσχέση έχει με αυτό που έγραψα; Το ότι εσύ περιμένεις να έρθει η συσκευή, οφείλεται και στο ότι  κάποιοι αγοράζουν 5-10 κομμάτια για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά στην τριπλάσια τιμή, γιατί υπάρχουν κορόιδα που θα τα πληρώσουν σε αυτή την τιμή. B)

Αυτό που έγραψα είναι σοβαρό:

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/apple-kai-facebook-xrhmatodotoun-thn-katapsyksh-wariwn-twn-ergazomenwn.3082528.html

ή

http://www.protothema.gr/world/article/418317/h-apple-kai-to-facebook-plironoun-tis-ergazomenes-tous-gia-na-katapsuhoun-ta-oaria-tous/

ή

http://www.tanea.gr/news/world/article/5169663/apple-kai-facebook-primodotoyn-thn-katapsyksh-wariwn-twn-ergazomenwn-gynaikwn/

... και εξακολουθώ να το βρίσκω απάνθρωπο...

Ελπίζω να μη μου πεις ότι οι εφημερίδες "Τα Νέα" και "Πρώτο θέμα" γράφουν ψέμματα και είναι μέλη της "παγκόσμιας σκευωρίας κατά της Apple" ή της "αντι-Apple"... Γιατί μερικοί 'εχουν χωρίσει τον κόσμο σε αυτών "της Apple" και "όλοι οι υπόλοιποι που είναι κατά της Apple"... :P B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Κουράγιο... Θα έρθει και η σειρά σου να νοιώσεις "μοναδικός", όπως και τόσα εκατομμύρια άλλοι "μοναδικοί"... :P

Αυτό που λες τίσχέση έχει με αυτό που έγραψα; Το ότι εσύ περιμένεις να έρθει η συσκευή, οφείλεται και στο ότι  κάποιοι αγοράζουν 5-10 κομμάτια για να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά στην τριπλάσια τιμή, γιατί υπάρχουν κορόιδα που θα τα πληρώσουν σε αυτή την τιμή. B)

Αυτό που έγραψα είναι σοβαρό:

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/apple-kai-facebook-xrhmatodotoun-thn-katapsyksh-wariwn-twn-ergazomenwn.3082528.html

ή

http://www.protothema.gr/world/article/418317/h-apple-kai-to-facebook-plironoun-tis-ergazomenes-tous-gia-na-katapsuhoun-ta-oaria-tous/

ή

http://www.tanea.gr/news/world/article/5169663/apple-kai-facebook-primodotoyn-thn-katapsyksh-wariwn-twn-ergazomenwn-gynaikwn/

... και εξακολουθώ να το βρίσκω απάνθρωπο...

Ελπίζω να μη μου πεις ότι οι εφημερίδες "Τα Νέα" και "Πρώτο θέμα" γράφουν ψέμματα και είναι μέλη της "παγκόσμιας σκευωρίας κατά της Apple" ή της "αντι-Apple"... Γιατί μερικοί 'εχουν χωρίσει τον κόσμο σε αυτών "της Apple" και "όλοι οι υπόλοιποι που είναι κατά της Apple"... :P B)

Αυτό που έγραψες είναι μια επιλογή που δίνουν αυτές οι εταιρίες. Δεν είναι απειλή για να μην κάνουν παιδιά ούτε τους το απαγορεύει, ούτε και τις διώχνει αν αποφασίσουν να κάνουν παιδί. Μια γυναίκα εξάλλου με τέτοια θέση σε μια εταιρία και μισθούς με πολλά μηδενικά, κάθε άλλο παρά τα παιδιά έχει σαν πρώτη επιλογή. Για τους τίτλους του πρώτου θέματος ας μην ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση... :)

Το γιατί δεν μπορώ σήμερα να έχω τη συσκευή  μου (για να έρθουμε πάλι ontopic) οφείλεται  σε αυτό που λες, στην τεχνητή έλειψη στην αρχή απο την ίδια την apple, στη μεγάλη ζήτηση και στο γεγονός πως δεν κυκλοφορεί ακόμη στη χώρα μας. 

Δημοσ.

Συγνώμη,το άρθρο-νέο-είδηση τιτλοφορείται σε πορεία νέου ρεκόρ πωλησεων για το νέο iphone και γράφτηκε 11 μέρες πριν επιβεβαιωθεί το ρεκόρ??????
Πάμε καλά ρε παιδιάαά???

Τουλάχιστον το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε για να έχει κάποιο νόημα το όλο νόημα ύπαρξης του ποστ?

• Like 2
Δημοσ.

Να θυμίσω, τέλος, ότι η Apple (στα κεντρικά της) παρότρυνε τις γυναίκες υπαλλήλους να καταψύξουν τα ωάρια τους, για να μην κάνουν παιδιά και πέσει η παραγωγή... Ποια άλλη εταιρεία έκανε κάτι τέτοιο; Πολύ ανθρώπινη συμπεριφορά, που δεν αγγίζει τα όρια της ζωώδης αντιμετώπισης του ανθρώπου... :( 

πηγή;

Δημοσ.

πηγή;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας θετικής είδησης που αφορά την υπογονιμότητα η οποία σχετίζεται με το σύγχρονο τρόπο ζωής (Facebook και Apple προσφέρουν δωρεάν κατάψυξη ωαρίων στις γυναίκες υπαλλήλους τους)  που μεταφράζεται ως αρνητική από αδαείς και φανατισμένους haters, σε ένα θέμα που αφορά στο iPhone. Πολλές γυναίκες θα πούλαγαν τη ψυχή τους να έχουν μετά τα 35 κατεψυγμένα ωάρια από νεαρότερη ηλικία και μάλιστα δωρεάν.

• Like 3
Δημοσ.

πηγή;

Τρείς έχω. Δε σου κάνουν;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας θετικής είδησης που αφορά την υπογονιμότητα η οποία σχετίζεται με το σύγχρονο τρόπο ζωής (Facebook και Apple προσφέρουν δωρεάν κατάψυξη ωαρίων στις γυναίκες υπαλλήλους τους)  που μεταφράζεται ως αρνητική από αδαείς και φανατισμένους haters, σε ένα θέμα που αφορά στο iPhone. Πολλές γυναίκες θα πούλαγαν τη ψυχή τους να έχουν μετά τα 35 κατεψυγμένα ωάρια από νεαρότερη ηλικία και μάλιστα δωρεάν.

Υποθέτω ότι δε μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τα άρθρα στις πηγές που παραθέτω. Το ίδιο και οι άλλοι 2 που σου έκαναν και like (ο ένας είναι και moderator...). Ακόμα κι αν δεν θες να διαβάσεις την είδηση η λογική σου λέει ότι η Apple (και η κάθε Apple), που είναι μια εταιρεία με σκοπό το κέρδος και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενδιαφέρεται για την υπογονιμότητα των ΓΥΝΑΙΚΩΝ MONO και γι αυτό τους δείνει τη δυνατότητα να καταψύξουν τα ωάριά τους...

Δεν την ενδιαφέρει κάποιο ανίστοιχο πρόγραμμα στους άνδρες, γιατί δεν παίρνουν άδεια εγκυμοσύνης...

Ήθελα να ξερα τη λογική με την οποία σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι... Σου είναι πιο έυκολο να βαπτίζεις "haters" αυτούς που συμπεραίνουν το αυτονόητο, από το να δεις τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει...

Δικαίωμά σου... Μπορείς να πιστεύεις στο δικό σου παραμύθι... B)

Τί βρίσκεις καλό στο ότι ένα παιδάκι 10 χρονών θα έχει μητέρα 60 χρονών και όταν θα γίνει 20 μπορεί να μείνει και ορφανό γιατί η μητέρα του θα είναι 70 χρονών και μπορεί να πεθάνει από φυσιολογικό θάνατο (λόγω καθιστικής ζωής και άγχους); Πόσο φυσιολογικό είναι ένας νέος 25 χρονών να έχει μια μητέρα 75 χρονων; Κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στα μητρικά της καθήκοντα σε τέτοιες ηλικίες;...

Αυτοί που επικροτούν τέτοιες κινήσεις θα έπρεπε, το λιγότερο, να ντρέπονται, κατά την ταπεινή μου γνώμη... :(

Αυτό που έγραψες είναι μια επιλογή που δίνουν αυτές οι εταιρίες. Δεν είναι απειλή για να μην κάνουν παιδιά ούτε τους το απαγορεύει, ούτε και τις διώχνει αν αποφασίσουν να κάνουν παιδί. Μια γυναίκα εξάλλου με τέτοια θέση σε μια εταιρία και μισθούς με πολλά μηδενικά, κάθε άλλο παρά τα παιδιά έχει σαν πρώτη επιλογή. Για τους τίτλους του πρώτου θέματος ας μην ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση... :)

Το γιατί δεν μπορώ σήμερα να έχω τη συσκευή  μου (για να έρθουμε πάλι ontopic) οφείλεται  σε αυτό που λες, στην τεχνητή έλειψη στην αρχή απο την ίδια την apple, στη μεγάλη ζήτηση και στο γεγονός πως δεν κυκλοφορεί ακόμη στη χώρα μας. 

Εϊναι "επιλογή" όταν τους δίνει "τέτοια μεγάλη ευκαιρία και δεν το εκμεταλλεύονται"; Εϊναι αυτονόητο ότι "θα διαλέξουν το καλύτερο για την καριέρα τους και το μέλλον της εταιρείας"... B)

Οι περισσότερες γυναίκες από αυτές κάνουν παιδιά στην τελική. Σε μεγάλη ηλικία, αλλά κάνουν... Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο η εγκυμοσύνη και η άδεια, αλλά και το γεγονός ότι κάποιες από αυτές κάνουν το "τραγικό λάθος" να μην κάθονται στη δουλειά 18 ώρες, γιατί έχουν και παιδί να φροντίσουν... Άρα όσο περισσότερο καθυστερήσουν να κάνουν παιδιά, τόσο το καλύτερο. Ειδικά στις ηλικίες 30-45 που είναι και οι πιο εποικοδομητικές, ως προς την εργασία...

Η τεχνητή έλλειψη αυξάνει τη ζήτηση, άρα διατηρεί την τιμή του προϊόντος ψηλά (ή την "δικαιολογεί " σε κάποιες περιπτώσεις) και δημιουργεί συνθήκες μαύρης αγοράς. Τα μαγαζιά παράγγειλαν τις μεγαλύτερες δυνατές ποσότητες για να βγάλουν μεγάλο κέρδος σε μικρό χρονικό διάστημα και η Apple έδωσε περισσότερα τεμάχια στις μεγάλες αγορές ή σε αυτές που έκρινε ότι έπρεπε (βάσει της επιχειρησιακής στρατηγικής της). Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κάποιοι αγόραζαν πολλά κομμάτια και τα πουλούσαν στο 3πλάσιο της αξίας του, γεγονός που συντελεί ακόμα περισσότερο στη φιλοσοφία ότι "τελικά δεν είναι ακριβό το iphone, σκέψου ότι κάποιοι πλήρωσαν 2.000€ για να το αγοράσουν από μαυροαγορήτες"... B)

• Like 1
Δημοσ.

Υποθέτω ότι

Οι υποθέσεις σου είναι λάθος. Και τα συμπεράσματά σου λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και hate, ακόμα πιο λάθος. Οι δε υπολογισμοί σου, ακόμα πιο λάθος. Αν θες, μπορώ να σου εξηγήσω σε pm τί παίζει με την υπογονιμότητα, τις εξωσωματικές και γιατί η κατάψυξη ωαρίων είναι μια λύση που θα πρότεινα σε όλες τις ανύπαντρες γυναίκες κοντά στα 30 (και όχι μόνο).

• Like 1
Δημοσ.

Να μιλάμε και λίγο σοβαρά ε! :P

Σε άλλα νέα, έστειλα κόσμο και στο apple store στου Βερολίνου και στα 2 του Λονδίνου. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει 6s Plus 64 space για άμεση αγορά και οι online παραγγελίες έχουν χρόνο αναμονής 4-5 weeks... Οπότε πέρασα την παραγγελία στο eXpansys που είχε status "κατοπιν παραγγελίας" και περιμένω...

:/

Θα το παρεις παλι πρωτος ε ? Εχω βαρεθει να μας ξεφτιλιζεις ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα το παρεις παλι πρωτος ε ? Εχω βαρεθει να μας ξεφτιλιζεις ...

Δεν τα κατάφερα γαμώτο ενώ είχα κόσμο στην ουρά και στην Αγγλία και στο Βερολίνο (άσε που έφυγα απο το Βερολίνο μια μέρα πριν το φέρουν)! Έτσι όπως πάμε με βλέπω στις 9/10 να τρέχω σε όλα τα μαγαζιά για να το βρω (φυσικά γράφτηκα σε όλες τις λίστες...) :P

PS: Στο expansys την έχουν δει "Έλληνες" και τους ακύρωσα την παραγγελία. Γιατί αλλάζουν κάθε μέρα τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας και τις τιμές! Ενώ για το 6s plus έλεγε "κατόπιν παραγγελίας", αφού έκανα την παραγγελία και τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως όλα τα 6s + plus θα τα παραλάβουν κάπου στα μέσα Οκτώβρη. Οπότε θα το πάρω απο εδώ και τα 100 ευρώ που θα γλιτώσω θα τα πάρω αξεσουάρ. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τα κατάφερα γαμώτο ενώ είχα κόσμο στην ουρά και στην Αγγλία και στο Βερολίνο (άσε που έφυγα απο το Βερολίνο μια μέρα πριν το φέρουν)! Έτσι όπως πάμε με βλέπω στις 9/10 να τρέχω σε όλα τα μαγαζιά για να το βρω (φυσικά γράφτηκα σε όλες τις λίστες...) :P

PS: Στο expansys την έχουν δει "Έλληνες" και τους ακύρωσα την παραγγελία. Γιατί αλλάζουν κάθε μέρα τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας και τις τιμές! Ενώ για το 6s plus έλεγε "κατόπιν παραγγελίας", αφού έκανα την παραγγελία και τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως όλα τα 6s + plus θα τα παραλάβουν κάπου στα μέσα Οκτώβρη. Οπότε θα το πάρω απο εδώ και τα 100 ευρώ που θα γλιτώσω θα τα πάρω αξεσουάρ. 

Καλα το 6s plus ειναι μονοδρομος  αλλα εγω δεν θα το παρω αν  και ειναι μεγαλος πειρασμος γιατι οι αλλαγες που ενσωματωνει ειναι σημαντικες .

Θα περιμενω το 7  καθως αλλαζω καθε 2 μοντελα .

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα το 6s plus ειναι μονοδρομος  αλλα εγω δεν θα το παρω αν  και ειναι μεγαλος πειρασμος γιατι οι αλλαγες που ενσωματωνει ειναι σημαντικες .

Θα περιμενω το 7  καθως αλλαζω καθε 2 μοντελα .

Αν έχεις το plus μπορείς να αντέξεις και χωρίς το s. Εγώ έχω να πάρω iphone απο το 5s. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι υποθέσεις σου είναι λάθος. Και τα συμπεράσματά σου λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και hate, ακόμα πιο λάθος. Οι δε υπολογισμοί σου, ακόμα πιο λάθος. Αν θες, μπορώ να σου εξηγήσω σε pm τί παίζει με την υπογονιμότητα, τις εξωσωματικές και γιατί η κατάψυξη ωαρίων είναι μια λύση που θα πρότεινα σε όλες τις ανύπαντρες γυναίκες κοντά στα 30 (και όχι μόνο).

Αν έχεις οικονομικά συμφέροντα, γιατί όχι. Δεκτόν. Τη δουλειά σου προσπαθείς να προβάλεις...

Εγώ θα τους πρότεινα να αρχίσουν να κάνουν sex και να σταματήσουν να δουλεύουν 18 ώρες το 24ωρο. Έτσι θα απαλλαγουν από το άγχος και την κούραση (που είναι από τους βασικότερους παράγοντες της υπογενετικοτητας σήμερα) και δε θα έχουν κανένα πρόβλημα... ;) B)

Φαντάζομαι τί θα μου πεις, γιατί έχω αρκετούς γιατρούς στην παρέα μου και έχω συζητήσει το θέμα εκτενέστατα... Επίσης σου έχω απαντήσει και σε προηγούμενο μύνημά μου:

Ακόμα κι αν δεν θες να διαβάσεις την είδηση η λογική σου λέει ότι η Apple (και η κάθε Apple), που είναι μια εταιρεία με σκοπό το κέρδος και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενδιαφέρεται για την υπογονιμότητα των ΓΥΝΑΙΚΩΝ MONO και γι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να καταψύξουν τα ωάριά τους...

Δεν την ενδιαφέρει κάποιο ανίστοιχο πρόγραμμα στους άνδρες, γιατί δεν παίρνουν άδεια εγκυμοσύνης...

Ήθελα να ξερα τη λογική με την οποία σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι... Σου είναι πιο έυκολο να βαπτίζεις "haters" αυτούς που συμπεραίνουν το αυτονόητο, από το να δεις τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει...

Τι δεν καταλαβαίνεις για να το αναλύσω επιπλέον;...

Η λογική σου λέει ότι μια κερδοσκοπική εταιρεία, όπως στο συγκεκριμένο άρθρο η Apple, ενδιαφέρεται για την υπογονιμότητα ή για τα κέρδη που χάνει από την "γονιμότητα" των γυναικών υπαλλήλων του σε παραγωγική ηλικία;

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και απάντησε βάσει λογικής και όχι συναισθήματος... B)

Εκτός κι αν δεν ψάχνεις την "αλήθεια", αλλά την "αλήθεια που σε βολεύει".

Σε κάτποιες τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να αντιδρούμε. Όπως είχε γράψει και ο γερμανός πάστορας Martin Niemöller στο αυτοβιογραφικό του ποιήμα:

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν τσιγγάνος.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν Εβραίος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,

Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Γιά σένα που νομίζεις..

ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..

ότι επειδή ακόμη δε χρειάστηκε να πας στο νοσοκομείο

και να σε διώξουν

γιατί δεν έχεις λεφτά..

Οτι επειδή ακόμη έχεις ένα πιάτο φαί, δε θα στο πάρουν

Οτι ακόμη δε σου πήραν το σπίτι του πατέρα σου

για χρέη στο Δημόσιο, θα τη γλυτώσεις

Οτι επειδή το παιδί σου ακόμη είναι στο σχολείο, θα συνεχίσει..

Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..

Να σημειώσω ότι, παρότι γερμανός, συνελήφθει και κρατούνταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχοντας προηγουμένως επιδέιξει τη συμπεριφορά, που αναφέρει στο ποιήμα του...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις οικονομικά συμφέροντα, γιατί όχι. Δεκτόν. Τη δουλειά σου προσπαθείς να προβάλεις...

Εγώ θα τους πρότεινα να αρχίσουν να κάνουν sex και να σταματήσουν να δουλεύουν 18 ώρες το 24ωρο. Έτσι θα απαλλαγουν από το άγχος και την κούραση (που είναι από τους βασικότερους παράγοντες της υπογενετικοτητας σήμερα) και δε θα έχουν κανένα πρόβλημα... ;) B)

Φαντάζομαι τί θα μου πεις, γιατί έχω αρκετούς γιατρούς στην παρέα μου και έχω συζητήσει το θέμα εκτενέστατα... Επίσης σου έχω απαντήσει και σε προηγούμενο μύνημά μου:

Τι δεν καταλαβαίνεις για να το αναλύσω επιπλέον;...

Η λογική σου λέει ότι μια κερδοσκοπική εταιρεία, όπως στο συγκεκριμένο άρθρο η Apple, ενδιαφέρεται για την υπογονιμότητα ή για τα κέρδη που χάνει από την "γονιμότητα" των γυναικών υπαλλήλων του σε παραγωγική ηλικία;

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και απάντησε βάσει λογικής και όχι συναισθήματος... B)

Εκτός κι αν δεν ψάχνεις την "αλήθεια", αλλά την "αλήθεια που σε βολεύει".

Σε κάτποιες τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να αντιδρούμε. Όπως είχε γράψει και ο γερμανός πάστορας Martin Niemöller στο αυτοβιογραφικό του ποιήμα:

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν τσιγγάνος.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.

Δεν ήμουν Εβραίος.

Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,

Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Γιά σένα που νομίζεις..

ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..

ότι επειδή ακόμη δε χρειάστηκε να πας στο νοσοκομείο

και να σε διώξουν

γιατί δεν έχεις λεφτά..

Οτι επειδή ακόμη έχεις ένα πιάτο φαί, δε θα στο πάρουν

Οτι ακόμη δε σου πήραν το σπίτι του πατέρα σου

για χρέη στο Δημόσιο, θα τη γλυτώσεις

Οτι επειδή το παιδί σου ακόμη είναι στο σχολείο, θα συνεχίσει..

Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..

Να σημειώσω ότι, παρότι γερμανός, συνελήφθει και κρατούνταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχοντας προηγουμένως επιδέιξει τη συμπεριφορά, που αναφέρει στο ποιήμα του...

Εισαι απ'τα καλυτερα τρολ που εχω δει. Δεν γινεται να μην εισαι τρολ, δεν γινεται να σοβαρολογεις. Σ'αγαπω

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μετά από λίγο η εταιρεία σου θα είχε κλείσει μιας και το προσωπικό σου θα είχε μεταμορφωθεί σε ...κουνέλια που θα αναπαράγονται συνεχώς! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...