Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι λετε για την μπαταρια,ενταξει βαλτε και στο παιχνιδι και το μεγαλο iphone,οχι μονο το μικρο.προσωπικα το μεγαλο μου βγαζει 2 μερες. (48 ωρες) με συνεχη χρηση.(για το μικρο δεν ξερω).

(φυσικα και δεν προκειται να γινει η αλλαγη.εαν ειναι να το αλλαξω θα ειναι αφου εχει βγαλει τα πολλα λεφτα που εδωσα για να το παρω,δηλαδη κατα 7s πλευρα).

Δημοσ.

Πιστεύω οτι αξίζει αυτό το μοντέλο. Ειδικά το 3d touch φαίνεται εξαιρετική ιδέα, φτάνει βέβαια και η υλοποίηση να είναι καλή και να αναπτυχθούν νέες εφαρμογές.

Δημοσ.

ασε μας ρε φίλε με την σαπίλα που θα κάνει και ρεκόρ ντεμεκ  πολύ λιγος κόσμο θα κανει την αλλαγή ξερω κόσμο που ειναι κολλημένοι με αυτα και δεν θα κανει την αλλαγή 

Θεωρώ ότι θα κάνει τρελές πωλήσεις γιατί με το 3D touch εισάγει μία νέα μορφή "επικοινωνίας" με την οθόνη που ακόμα δεν υπάρχει σε ανταγωνιστικές συσκευές. Σε σχέση με αυτά που λες:

1. Φυσικά και δε θα αλλάξει (ο λογικός) κόσμος το 6αρι με 6s. Υπάρχει όμως πληθώρα με παλαιότερες συσκευές (4s, 5, 5s) που περιμένουν να αναβαθμίσουν

2. Νομίζω ότι η σειρά "s" γενικά είναι καλύτερη πάντα καθώς έχουν "σιδερώσει" τα προβλήματα της αρχικής (βλ. προβλήματα κεραίας στο 4αρι, bendgate στο 6αρι)

3. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Πίστεψέ με, συμπληρώνω 2ετία με το note 3 και σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή σε μερικούς μήνες (δυστυχώς έχουν αρχίσει κάτι μικροπροβλήματα/κολλήματα που μου τη σπάνε). Είχα παλαιότερα iphone και για να είμαι ειλικρινής όπως έχει ωριμάσει το android τώρα το προτιμώ για λειτουργικό τηλεφώνου. Όμως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συσκευή που να με ικανοποιεί από τις ναυαρχίδες. Το note 5 η samsung το ξέσκισε (χαμηλή εσωτερική μνήμη, μη επεκτάσιμη, μπαταρία κτλ) συν ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. One plus δε πολυεμπιστεύομαι, το ίδιο και LG/Sony. Θα έπαιρνα Motorola Χ αλλά αφενός δίνει μόνο 16GB μνήμης εσωτερικής (τουλάχιστον αυτό το μοντέλο βρίσκει κανείς εμπορικά στην Ευρώπη) αφετέρου δεν έχει touch ID που βολεύει απίστευτα για να έχω πρόσβαση στην ασφαλή email app της δουλειάς μου.

Δημοσ.
Καλά είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος που πληρώνει 900-1000 ευρώ για να στέλνει κάνα μήνυμα και να βγάζει καμια φωτογραφία

Ελα παναγίτσα μου..

Με αυτά τα χρήματα παίρνεις τηλεόραση ψυγείο κουζίνα και σου κάνουν δώρο και μια τοστιέρα και θα δουλέυουν όλα..

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

Ρε τους αμερικανους τους βγάζω το καπέλο βρήκαν τρόπο να ψειρίζουν το κόσμο 

• Like 10
Δημοσ.

το 6 το απλο ειχε πολυ μαλακο περιβλημα λυγιζε πολυ ευκολα σε σημεια απο ενα πεσιματακι ..( μου συνεβη) ωραια συσκευη ομως πολυ καλο ..Μεγα προβλημα η μπαταρια.. δε κραταει ουτε μεσημερι με χρηση .. και αν αυτο εδω ειναι πιο γερο και πιο ικανο σιγουρα θα μετραει αρκετα αλλα η μπαταρια?  .. εμενα μαρεσει αυτο το 6αιντσο το blu

Δημοσ.

Ψαξτε λιγο αν ισχυει αυτο που γραφει το αρθρο,οτι στην κινα αυξηθηκε τοσο πολυ το ποσοστο πωλησεω και αφηστε τα κομπλεξικα.αν καταφεραν αυτο στην χωρα που παραγει τοσες διαφορετικες συσκευες αντροιντ μαλλον χρειαζονται ενα πατοφτιαρο για να θαψουν οχι μονο την σαμσουγκ ,αλλα και οτι γραφει powered by android

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετοί κατασκευαστές προπωλούν τα προϊόντα τους στα καταστήματα και θεωρούν ότι έχουν κάνει τις πωλήσεις. Από την μια ναι σαν κατασκευαστής έχει κάνει τις πωλήσεις, αλλα τα προϊόντα κάθονται στις βιτρίνες των καταστημάτων και όχι στα χερια των καταναλωτών. Αν σκεφτεί κανεις ότι στην ελλάδα το 2015 υπάρχουν καταστήματα που έχουν stock iphone 4S και το 2014 είχαν ακόμα και iphone 4 8GB , σημαίνει ότι στο τέλος τα προϊόντα παραμένουν stock .

*Πάντως τα ίδια έλεγαν και για το μηλο-ωρολογιο και τελικά έπιασε πάτο....

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι αυτονοητο πως θα  κανει και ΝΕΟ ρεκορ πωλησεων .Με τοσες  αλλαγες που ενσωματωνει για S εκδοση  και με μια μεγαλη καινοτομια οπως το 3D touch .

Κριμα που δεν θα μπορεσουν να το αποκτησουν ολοι ,δεν πειραζει και η χολη στα φορουμ ειναι καλο υποκαταστατο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος που πληρώνει 900-1000 ευρώ για να στέλνει κάνα μήνυμα και να βγάζει καμια φωτογραφία
Ελα παναγίτσα μου..
Με αυτά τα χρήματα παίρνεις τηλεόραση ψυγείο κουζίνα και σου κάνουν δώρο και μια τοστιέρα και θα δουλέυουν όλα..
ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

Ο παραπάνω προβληματισμός που έχεις δεν θα έπρεπε να αφορά τους πολίτες της Αμερικής (ΗΠΑ) οπου ο ανειδίκευτος εργάτης μπορεί να βγαζει περίπου 12 δολάρια την ώρα σε αντίθεση με τον Έλληνα ανειδίκευτο ή μη που βγάζει 2,5€ την ώρα ! Επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν κοστίζει 1000 δολάρια ένα iPhone 

Δημοσ.

Tι ειναι αυτο? Χαιρω πολυ τι λεει ο καθενας. Αν βαλεις 10 βιντεο με παρομοιο τιτλο θα σου βγαλει 10 διαφορετικα αποτελεσματα...Αμα ειναι ετσι να βλεπουμε ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια αντε γεια...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_companies_by_revenueΔες εδω με πραγματικα στοιχεια καλυτερα..

To link που έβαλες απευθύνεται στα έσοδα.(που μπορεί να έχουν κέρδη ή ζημία)

Το βίντεο απευθύνεται στο κεφάλαιο. Αν ήσουν λοιπόν τίμιος θα έπρεπε να είχες ποστάρει αυτό:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_public_corporations_by_market_capitalization

Δημοσ.

Ελα παναγίτσα μου..

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

νταξ μαν κοψε κατι ολα αυτα τα περνεις με ενα χιλιαρικακι?και btw δεν βγαζεις 'καμια' φωτογραφια πλεον συγκρινονται ανετα με entry level dslr...chill out

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...