Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά κάνουν. Μπράβο στην Apple. Εφόσον κάνουν κάτι καλά, δικαιούται να βγάλουν όσα λεφτά γουστάρουν.

χαχαχα με εκανες και γελασα.καλα ειναι το μονο σιγουρα οτι δε το κανουν απλα στηριζονται στα ψωνια που τρεχουν και κανουν ουρες.οταν ακομα και το ταμπλετυ που θα κυκλοφορησει σου πουλαει το πενακι ξεχωριστα κι οχι μαζι τοτε σημαινει οτι εχει καταλαβει πολυ καλα ποσο κοροιδα κυκλοφορουν σε αυτον τον πλανητη.σε λιγο καιρο 8α πουλαει ξεχωριστα το κινητο,ξεχωριστα την μπαταρια αλλα τελικα ολοι 8α τρεχουν να το παρουν.το ζητημα του γοητρου...οχι μονο για την apple αλλα για ολες τι εταιρειες κινητης και αλλων προιοντων.ειμαι ασχημος ας κανω φιγουρα με ακριβο αμαξι να με προσεξουν.απλα το κινητο ειναι η ευκολη λυση γιατι δε θελει συντηρηση οπως το αμαξι.εξαλλου οι επρισσοτεροι ειναι με ακριβο κινητο για εντυπωσιασμο κα8αρα αλλα κανουν αναπαντητη να τους παρεις...και με την ιδια λογικη να κανουνε το ιδιο και οι εταιρειες με ειδη πρωτηςαναγκης να επικαλεστουν οτι το ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΛΑ και να το πουλησουν οσο θελουν.να σε δω μετα τι θα εχεις να φας και να φορεσεις

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον την μπερδεύεις με την Samsung ή τρολλάρεις... :P

Όσο για την είδηση, το παρακάτω νομίζω τα λέει όλα...

attachicon.gif1861875.jpg

Φίλε μου δεν είμαι apple hater μιας και είχα και το ipod 5. Την αλήθεια λέω. Άμα σε πειράζει δεν φταίω εγώ. Και με το iwatch έλεγαν ότι είχαν φοβερή επιτυχία, αλλά μετά από κάποιους μήνες είπαν ότι τελικά οι πωλήσεις δεν πήγαν τόσο καλά. 

Δημοσ.

Τώρα περιμένετε να έρθουν τα ανδροειδή να εκδηλώσουν το μίσος τους. Προετοιμαστείτε με μεγάάάάάάλο απόθεμα υπομονής.

Καλή επιτυχία στο να προσπαθείτε  θήξετε μια εταιρεία με τα μεγαλύτερα κέρδη που είναι σίγουρο που ούτε καν ξέρει τι είναι το insomnia. 

samsung's revenue 2014 : 305 billion$

apple's revenue 2014: 183 billion$

Δεν ειμαι φανμποι κανενος αλλα αμα ειναι να λεμε οτι θελουμε...

• Like 2
Δημοσ.

samsung's revenue 2014 : 305 billion$

apple's revenue 2014: 183 billion$

Δεν ειμαι φανμποι κανενος αλλα αμα ειναι να λεμε οτι θελουμε...

Το ποσό αναφέρεται σε όλη την Samsung.Το Μobile κομμάτι της, ήταν πολύ πιο κάτω...

Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο πάντως με τόσο μικρές αλλαγές (και ναι μικρές γιατί μπαταρία βγάζει με το ζόρι μέρα άρα αν πας κάπου πρέπει να χεις φορτιστή, και 1 gb ram, διάβασα πως θα ναι 2 αλλα δεν, απαράδεκτα 16gb ενώ θα έπρεπε να ξεκινάει από 32 μιας) παρόλα αυτά τόσες προπαραγγελίες..

Με ξενερώνει όλο αυτο γιατί το βασικό κόστος κατασκευής είναι 232$ όποτε δεν είναι ότι μπαίνουν μέσα κ όλας...

Θα ήθελα να ήταν λιγότερες οι πωλήσεις μήπως και του χρόνου συγκινηθεί και επιτέλους κάνει κανένα σοβαρό upgrade η Μαμα Apple..

• Like 3
Δημοσ.

Μου φαίνεται περίεργο πάντως με τόσο μικρές αλλαγές (και ναι μικρές γιατί μπαταρία βγάζει με το ζόρι μέρα άρα αν πας κάπου πρέπει να χεις φορτιστή, και 1 gb διάβασα πως θα ναι 2 αλλα δεν) παρόλα αυτά τόσες προπαραγγελίες..

Θα ήθελα να ήταν λιγότερες μήπως και του χρόνου συγκινηθεί και επιτέλους κάνει κανένα σοβαρό upgrade η Μαμα Apple..

2GB θα είναι η RAM, μην το λέμε χίλιες φορές...

Και 4GB στο iPad Pro...

http://9to5mac.com/2015/09/13/iphone-6s-2gb-ram-ipad-pro-4gb-ram/

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ είμαι φανμποι κανενός

Πρόσεξε αυτό το βίντεο τι λέει

https://www.youtube.com/watch?v=Zii22W5Z1jY

Αναφέρει και κέρδη 

Tι ειναι αυτο? Χαιρω πολυ τι λεει ο καθενας. Αν βαλεις 10 βιντεο με παρομοιο τιτλο θα σου βγαλει 10 διαφορετικα αποτελεσματα...Αμα ειναι ετσι να βλεπουμε ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια αντε γεια...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_companies_by_revenueΔες εδω με πραγματικα στοιχεια καλυτερα..

• Like 1
Δημοσ.

Tι ειναι αυτο? Χαιρω πολυ τι λεει ο καθενας. Αν βαλεις 10 βιντεο με παρομοιο τιτλο θα σου βγαλει 10 διαφορετικα αποτελεσματα...Αμα ειναι ετσι να βλεπουμε ποια ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια αντε γεια...

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_companies_by_revenueΔες εδω με πραγματικα στοιχεια καλυτερα..

Δεν έχω όρεξη να διαφωνώ για την περιουσία της κάθε εταιρίας. Αυτό που ξέρω είναι πως η apple στο κομμάτι του mobile κατατρόπωσε (δυστυχώς) τη samsung στις πωλήσεις και κατ' επέκτασιν στα έσοδα. Τώρα αν είναι να διαφωνήσουμε για την samsung και την κάθε samsung τότε η μπάλα χάθηκε...

Δημοσ.

Πήγα σε μια γνωστή αλυσίδα σήμερα και μία γυναίκα κοντά στα 50 ήθελε smartphone κοντά στα 300 ευρώ.. Ο πωλητής της έδινε sony. Και λέει αυτή: "Όχι όχι samsung θέλω".

Αυτό που θέλω να πω για να μπω εντός θέματος, είναι ότι όλο αυτό το marketing της apple αρχικά, να ψάχνεις το iPhone στο χέρι του πρωταγωνιστή μιας ταινίας στην tv κλπ κλπ, αν η samsung το είχε πάρει χαμπάρι νωρίτερα ίσως τώρα να ήταν σε καλύτερη θέση. το 80% δεν ξέρει specs. Δεν ξέρει root και όλα τα καλούδια του android. Θέλει πρακτικότητα, ευκολία και ταχύτητα στο χειρισμό. Κάτι που το android τώρα θα το πλησιάσει.. Δυστυχώς;!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...