Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ειχα αγορασει ενα λαπτοπ το 07 με γνησια windows μου το κλεψανε τι μπορω να κανω για να ανακτησω τουλαχιστον το κλειδι του λειτουργικου
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αφου δεν έχεις το laptop δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κατι εκτός και αν έχεις καποια άδεια της microsoft που ηταν μαζί με το laptop για τα windows
Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τι Windows ήταν; νομιζω βιστα δεν ειμαι σιγουρος, παντως το λαπτοπ ηταν ενα χιουλιτ πακαρτ παβιλιον 15ρι αγορασμενο απο γερμανο με καρτα
La_MoRt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έλεγα μήπως ήταν πιο καινούρια και είχες κάνει κάποιο register το key με κάποιο Microsoft account για αυτό σε ρώτησα. Αλλά δεν νομίζω να υπήρχε κάτι τέτοιο σε εκδόσεις Vista. Ειναι μετεγενέστερο αυτό.
Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έλεγα μήπως ήταν πιο καινούρια και είχες κάνει κάποιο register το key με κάποιο Microsoft account για αυτό σε ρώτησα. Αλλά δεν νομίζω να υπήρχε κάτι τέτοιο σε εκδόσεις Vista. Ειναι μετεγενέστερο αυτό. ειχε απο τη κατω πλευρα οπως ολα τα λαπτοπ αυτοκολητο με το serial key
La_MoRt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι οκ δεν μπορείς να κάνεις κάτι νομίζω δυστηχώς. Υπάρχει η απόδειξη αγοράς του Laptop; Κάνε ένα τηλέφωνο στη Microsoft Ελλάδας να διες μήπως και βγάλεις άκρη. Αλλά χρειάζεται έστω ένα αποδεικτικό ουτώς ώστε να διαπιστώσουν ότι όντως ήταν στη κατοχή σου μια τέτοια άδεια, αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα μπορούσες να βγάλεις άκρη. Αν υπάρχει πάντως απόδειξη δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυς κοπος για τα (σ)vista.... μα τα πληρωνεις μαζι με το λαπτοπ χωρια που αυτος που τα εκλεψε μπορει να κανει κατι παρανομο και να βρω εγω μπελα
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βρίσκεις κανέναν μπελά μην αγχώνεσαι , πάντως εφόσον δεν υπάρχει αποδεικτικό για τα windows δεν μπορείς να κάνεις κατι
La_MoRt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχεις ανάγκη σίγουρα. Ακόμα και κάτι παράνομο να γινόταν πως θα σε βρούνε; Αν μπορούσανε να σε βρούνε τότε θα μπορούσες να βρεις και εσύ το κλειδί των Windows.
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι θα μπορούσες αλλα εχεις καποιο serial number του laptop η κατι αλλο ?
xpera_x Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 OEM licence των Windows μάλλον ήταν, άρα νόημα για να τη μεταφέρεις δεν έχεις αφού πιθανότατα ήταν κλειδωμένη στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Το πολύ που μπορείς να κάνεις αν νοιάζεσαι για παράνομες πράξεις, δηλώνεις απώλεια του laptop με το σειριακό του αριθμό στην αστυνομία.
Runner25 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ειστε σιγουροι να μην ανυσηχω; δε θα μπορουσε καποιος πχ με το προγραμμα hot spot shield( το ξερω γιατι το χρησιμοποιουσα για να ακουω pandora radio) να μπαινει και να κανει το οτιδηπωτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα