Προς το περιεχόμενο

Καμένα pixels?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω το LG g3 σήμερα πρόσεξα ότι έχει πάνω αριστερά στην οθόνη σαν καμένα pixels.. Είχα tempered glass από πάνω και νόμιζα ότι απλά ήταν βρωμιά αλλά το έβγαλα και κατάλαβα ότι είναι πρόβλημα οθόνης.. Είχε κάνεις κάνα παρόμοιο πρόβλημα? Είναι μέσα στην εγγύηση λογικά θα μου το φτιάξουν?

Λινκ εικόνα https://www.dropbox.com/s/fymn9oq2w4jsrwu/received_1228888277137453.jpeg?dl=0

Δημοσ.

Είχα το tempered glass από πάνω... Αλλά ούτε εκείνο είχε χτύπημα.. Η οθόνη δεν έχει ούτε γρατζουνιά.. Οποτε φαντάζομαι ότι θα πάει για αντικατάσταση

Δημοσ.

Σε καλύπτει η εγγύηση κι η LG έχει πολύ καλό σερβις. Εγώ που είχα ένα πρόβλημα με την οθόνη του G2 μου στείλανε courier (μενω επαρχία) παρέλαβε το κινητό κι μου το επέστρεψαν πάλι με κούριερ χωρίς εγώ να δώσω μία. Το επίσημο service LG είναι η Procordia.

Δημοσ.

Εβλεπες ολο αυτο το πραγμα και νομιζες οτι ηταν απλα "βρωμια";;;;. Καποια "βρωμια" μου μυριζει γιατι αυτο νομιζω μπορει να γινει μετα απο παρατεταμενη πιεση πανω στην οθονη.... Τα πιξελς εχουν "μνημη".....

Δημοσ.

Το να πιεζα την οθόνη για την πλάκα μου φαίνεται λίγο κουλό.. Τώρα αν αυτό έγινε από πίεση μέσα στην τσέπη δεν ξέρω να σου απαντήσω.. Το πρόσεξα σήμερα το πρωί.. Δεν εμφανίστηκε σταδιακά... Και πίστεψα απλά ότι θέλει αλλαγή το προστατευτικο για το αφαίρεσα και το πρόσεξα ότι ήταν η οθόνη

Δημοσ.

Το σερβις ισχυει και για 1 καμμενο πιξελ; Εχει ενας φιλος ενα lg και του εχει καει ενα πιξελ και ρωταει αν το αντικαθιστουν η απλως αλλαζουν οθονη.

Δημοσ.

Ναι την οθόνη αλλάζουν.. Ακόμα και πλακέτα να κάψει.. Πρέπει να μην έχουν ανταλλακτικό για να γίνει η συσκευή..

Για κάποιο λόγω έχουν επανέλθει αρκετά pixels και έχει μόνο ένα κύκλο πάνω αριστερά.

Δημοσ.

Ναι την οθόνη αλλάζουν.. Ακόμα και πλακέτα να κάψει.. Πρέπει να μην έχουν ανταλλακτικό για να γίνει η συσκευή..

Για κάποιο λόγω έχουν επανέλθει αρκετά pixels και έχει μόνο ένα κύκλο πάνω αριστερά.

Σου ειπα οτι δεν ειναι καμμενα ,αλλα εγινε απο πιεση... Ισως το εχεις προσεξει σε lcd πως αλλαζουν χρωματα αν τις πιεσεις. Το θεμα ειναι οτι εχουν μνημη.... Δοκιμασε να σερνεις το δαχτυλο στην περιοχη αυτη ευγενικα αλλα με καποια πιεση... Ισως επανελθουν
Δημοσ.

Άστο καμία ώρα και ανοιχτό με άσπρο φόντο τα πιξελ κάπως χαλαρψνουν με άσπρο φόντο στις lcd κ μπορεί να φτιάξει!

Όπως κ να έχει δν εχεις κάτι να χάνεις δοκίμασε το

Δημοσ.

To έστειλα στο σερβις και με ενημερωσαν σημερα οτι δεν υπάρχει αναλακτικο και οτι θα γινει πιστωση μεσω του μαγαζιου... Το θεμα ειναι οτι ουτε το σερβις ουτε η lg ηξερε να μου πει τι ακριβως γινετε. Απλα θα μου δωσουν τα λεφτα ? θα μου το αντικαταστησουν με ιδιο η καλυτερο?? Το ειχα αγορασει απο το public σε προσοφρα...

Δημοσ.

To έστειλα στο σερβις και με ενημερωσαν σημερα οτι δεν υπάρχει αναλακτικο και οτι θα γινει πιστωση μεσω του μαγαζιου... Το θεμα ειναι οτι ουτε το σερβις ουτε η lg ηξερε να μου πει τι ακριβως γινετε. Απλα θα μου δωσουν τα λεφτα ? θα μου το αντικαταστησουν με ιδιο η καλυτερο?? Το ειχα αγορασει απο το public σε προσοφρα...

πίστωση σημαίνει σου πιστώνουν το ποσό στον λογαριασμό σου public κι με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις ότι θέλεις απο τα public(μπορείς κι να συμπληρώσεις χρήματα κι να πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...