Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω ενα θεμα με τον παλιο μου desktop.Αργει και κολλαει εκνευριστκα ειδικα στο ανοιγμα των προγραμματων.Το λογικο ειναι να ειναι θεμα του δισκου γιατι τον εχω 10 χρονια.Ειναι ενας Maxtor.To CrystalDiskInfo μου εβγαλε "Προσοχη!".Επισης δεν μου βλεπει κανενα usb ουτε εξωτερικο σκληρο,τωρα τελευταια δεν μου αναβει και για να το αναψω πρεπει να σβησω και να ξανααναψω το Surge Protect(πολυπριζο) και τελος πριν που το εσβησα συνεχιζε και δουλευε το fan του τροφοδοτικου.Θα μου πει βεβαια καποιος με τοσα προβληματα παρε καινουργιον,συμφερει καλυτερα αλλα θα ηθελα βοηθεια.Το λειτουργικο ειναι windows 7.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν ηταν θεμα σκληρου θα σου λεγανε να παρεις ενα Ssd και να εισαι αρχοντας. Αλλα αν παρουσιαζει τοσα προβληματα οπως τα παραπανω,ε καλυτερα να πηγαινες σε νεο υπολογιστη εστω ενα φθηνο APU συστημα.

Δημοσ.

Με όλα αυτά που λες μπορεί να είναι και μόνο πρόβλημα τροφοδοτικού,αν δεν δουλεύει σωστά και δεν βγάζει αρκετή δύναμη μπορεί να φταίει αυτό που χάνεται ο δίσκος* και δεν βλέπει εξτρά συσκευές.

Αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός ένα τροφοδοτικό ας δοκιμάσεις να το αλλάξεις. 

* λογικά χάνεται αν και δεν το αναφέρεις,και όταν χάνεται ενώ διαβάζει ή γράφει το σύστημα πάνω στον δίσκο δηλώνεται σαν προβληματική αυτή η περιοχή ενώ ενδέχεται να είναι μια χαρά

• Like 3
Δημοσ.

Με όλα αυτά που λες μπορεί να είναι και μόνο πρόβλημα τροφοδοτικού,αν δεν δουλεύει σωστά και δεν βγάζει αρκετή δύναμη μπορεί να φταίει αυτό που χάνεται ο δίσκος* και δεν βλέπει εξτρά συσκευές.

Αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός ένα τροφοδοτικό ας δοκιμάσεις να το αλλάξεις. 

* λογικά χάνεται αν και δεν το αναφέρεις,και όταν χάνεται ενώ διαβάζει ή γράφει το σύστημα πάνω στον δίσκο δηλώνεται σαν προβληματική αυτή η περιοχή ενώ ενδέχεται να είναι μια χαρά

ΟΚ!!Θα το κοιταξω!!

Αν ηταν θεμα σκληρου θα σου λεγανε να παρεις ενα Ssd και να εισαι αρχοντας. Αλλα αν παρουσιαζει τοσα προβληματα οπως τα παραπανω,ε καλυτερα να πηγαινες σε νεο υπολογιστη εστω ενα φθηνο APU συστημα.

ΟΚ!!Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν μπορεις να το κανεις μονο σου δοκιμασε να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη και να καθαρισεις την ψυκτρα του.

Τροφοδοτικο και σκληρο πρεπει να ελενξεις οποσδηποτε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...