Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη public beta 1 έδειχνε πολύ καλό το el capitan και είχε επαναφέρει την ομαλότητα στη κίνηση ειδικά στο mission control που χάθηκε από το Yosemite (αναφερομαι σε retina οθόνη). Έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά με το νέο api το metal (που αυτή είναι κ η πιο σημαντική αλλαγή).

Στο Yosemite για να έχω ομαλή κίνηση και να φτάνω να βλέπω 5-6 καρέ το δευτερόλεπτο σε κάποιες φάσεις έπρεπε να απενεργοποιήσω τις διαφάνειες και να βάλω αντίθεση. Τώρα όλα ενεργοποιημένα σε μέγιστη ανάλυση στο retina 15αρι μου και είναι ομαλό σχεδόν πάντα!

Γενικά από τη public beta 6 και μετά που το δουλεύω σε καθημερινή βάση είμαι πολύ ικανοποιημένος και έχω "ανασάνει".

Δημοσ.

Σας δουλευει το viber?

Παω να το κανω εγκατασταση και οταν το ανοιξω μου ζηταει να συνδεθω στο ιντερνετ. 

Τι κουλο κ αυτο; 

Δημοσ.

Κουτή η τελευταία ερώτηση, διότι ΑΝΕΚΑΘΕΝ η Apple έδινε εντελώς δωρεάν τα λειτουργικά της.

Λάθος,η Apple ξεκίνησε να δίνει δωρεάν τα νέα λειτουργικά της από το Mavericks και μετά,μέχρι τότε ήταν πάντα επί πληρωμή και μέχρι και το Snow Leopard σε cd/dvd.

Δημοσ.

θα ειναι παλι εγκατασταση απο την αρχη ? δηλαδη θα πανε παλι ολες οι εφαρμογες για εγκατασταση  που εχω παλι απο την αρχη  ?  η θα υπαρχει upgrade ??  

Δημοσ.

Το έχουν ξεφτιλήσει το θέμα πλέον...Αντι να κάνουνε ένα ωραιότατο update στο ήδη υπάρχον λογισμικό,  θα βγάλουνε καινούριο....Μπούρδες κατσαρές!!

ποια η διαφορα που σε δυσανασχετει τοσο;

Δημοσ.

θα ειναι παλι εγκατασταση απο την αρχη ? δηλαδη θα πανε παλι ολες οι εφαρμογες για εγκατασταση  που εχω παλι απο την αρχη  ?  η θα υπαρχει upgrade ??  

Upgrade ειναι. Δεν κάνεις τις εφαρμογές εγκατάσταση από την αρχή, αλλα τις κάνεις update. Καλό να γίνει ένα timemachine backup, πριν κάνουμε upgrade, σε περίπτωση που θέλουμε να γυρίσουμε στο παλιο λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησει κανεις το OS X El Capitan  σε υπολογιστη χωρις να ειναι Mac?

ναι αλλά πρέπει να τσεκάρεις τα specs του υπολογιστή σου και να κάνεις διαδικασίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...