georrrr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το Bsplayer στα Windows 8.1. Το πρόβλημα είναι το εξής, το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά, αλλά δεν παίζει παίζει κανένα video. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
kougi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Κατα την εγκατασταση του προγραμματος δε σου εβγαλε ενα μηνυμα για να κατεβασει καποια CODECS?
dimosit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τραβα ενα sreenshot του error που σου πεταει. Μιπος εχεις Site: αυτο το προβλημα;
Mpiftekis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τραβα ενα sreenshot του error που σου πεταει. Μιπος εχεις Site: αυτο το προβλημα; Εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα τι κάνω; Ευχαριστώ
La_MoRt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε παίζει κανένα βίντεο μήπως έχεις παλιά έκδοση και δεν είναι συμβατή με windows; τη πάτησα και εγώ με τα windows 10 και κατέβασα τη 2.68 και έπεξε κανονικά.
dimosit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα τι κάνω; Ευχαριστώ Ακολουθείς τις οδηγίες απο αυτο το βιντεο( ουτε εγω δεν ξερω ισπανικα αλλα βγάζεις ακρη) στο 0:35 οπου βάζει ενα όνομα, βαλε το ονομα του user που εχεις βαλει στο υπολογιστη κατα την εγκατάσταση των widnows(π.χ Γιωργος). Πριν λιγο το δοκιμασα και εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και ολλα ειναι οκ τωρα.
Mpiftekis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ακολουθείς τις οδηγίες απο αυτο το βιντεο( ουτε εγω δεν ξερω ισπανικα αλλα βγάζεις ακρη) στο 0:35 οπου βάζει ενα όνομα, βαλε το ονομα του user που εχεις βαλει στο υπολογιστη κατα την εγκατάσταση των widnows(π.χ Γιωργος). Πριν λιγο το δοκιμασα και εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και ολλα ειναι οκ τωρα. Ευχαριστώ πολύ!!! Μετά από 3 χρόνια ενοχλητικών μηνυμάτων είμαι πλέον ήσυχος 1
georrrr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα δεν μου βγάζει κάποιο error, απλά όταν πάω σε αρχείο βίντεο, πατάω δεξί κλικ, άνοιγμα με.. bsplayer, ανοίγει το bsplayer, αλλά το βίντεο δεν ξεκινάει ποτέ. Την τελευταία έκδοση έχω βάλει, θα δοκιμάσω και κάποια άλλη πιο παλιά.
bluesattack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν εχει προβλημα το αρχειο unistall-install ξανα το bs. Γιατι δεν χρησιμοποιεις vlc η mpc αν θες και codecs ?
georrrr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που το ήθελα ήταν για τους υπότιτλους, γενικότερα VLC χρησιμοποιώ.
bill1920 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εμένα πάλι, ενώ παίζει τα πάντα και είναι όλα στα Ελληνικά, όταν ανοίγω ΜΕΝΟΥ--> Επιλογές --> Προτιμήσεις, μου ανοίγει την αριστερή μπάρα επιλογών αντί για γράμματα με γραμμούλες. Πως διορθώνεται αυτό, ξέρει κανείς; (έχω τα win 10 και δεν βρίσκω και το print screen για να δώσω εικόνα)
La_MoRt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που το ήθελα ήταν για τους υπότιτλους, γενικότερα VLC χρησιμοποιώ. Πλέον υποστηρίζει η νέα έκδοση VLC και υπότιτλους τους βρίσκει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα