Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το Bsplayer στα Windows 8.1. Το πρόβλημα είναι το εξής, το πρόγραμμα ανοίγει κανονικά, αλλά δεν παίζει παίζει κανένα video. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατα την εγκατασταση του προγραμματος δε σου εβγαλε ενα μηνυμα για να κατεβασει καποια CODECS?

Δημοσ.

Αν δε παίζει κανένα βίντεο μήπως έχεις παλιά έκδοση και δεν είναι συμβατή με windows; τη πάτησα και εγώ με τα windows 10 και κατέβασα τη 2.68 και έπεξε κανονικά.

Δημοσ.

Εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα τι κάνω;

Ευχαριστώ :)

Ακολουθείς τις οδηγίες απο  αυτο το βιντεο( ουτε εγω δεν ξερω ισπανικα αλλα  βγάζεις ακρη) στο 0:35 οπου βάζει ενα όνομα, βαλε το ονομα του user που εχεις βαλει στο υπολογιστη κατα την εγκατάσταση των widnows(π.χ Γιωργος). Πριν λιγο το δοκιμασα και εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και ολλα ειναι οκ τωρα.

Δημοσ.

Ακολουθείς τις οδηγίες απο  αυτο το βιντεο( ουτε εγω δεν ξερω ισπανικα αλλα  βγάζεις ακρη) στο 0:35 οπου βάζει ενα όνομα, βαλε το ονομα του user που εχεις βαλει στο υπολογιστη κατα την εγκατάσταση των widnows(π.χ Γιωργος). Πριν λιγο το δοκιμασα και εγω επειδη ειχα το ιδιο προβλημα και ολλα ειναι οκ τωρα.

Ευχαριστώ πολύ!!! Μετά από 3 χρόνια ενοχλητικών μηνυμάτων είμαι πλέον ήσυχος :)

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν μου βγάζει κάποιο error, απλά όταν πάω σε αρχείο βίντεο, πατάω δεξί κλικ, άνοιγμα με.. bsplayer, ανοίγει το bsplayer, αλλά το βίντεο δεν ξεκινάει ποτέ. Την τελευταία έκδοση έχω βάλει, θα δοκιμάσω και κάποια άλλη πιο παλιά.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που το ήθελα ήταν για τους υπότιτλους, γενικότερα VLC χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Σε εμένα πάλι, ενώ παίζει τα πάντα και είναι όλα στα Ελληνικά, όταν ανοίγω ΜΕΝΟΥ--> Επιλογές --> Προτιμήσεις, μου ανοίγει την αριστερή μπάρα επιλογών αντί για γράμματα με γραμμούλες. Πως διορθώνεται αυτό, ξέρει κανείς; (έχω τα win 10 και δεν βρίσκω και το print screen για να δώσω εικόνα)

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας.. Τέλος πάντων. Ο μόνος λόγος που το ήθελα ήταν για τους υπότιτλους, γενικότερα VLC χρησιμοποιώ.

Πλέον υποστηρίζει η νέα έκδοση VLC και υπότιτλους τους βρίσκει αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...