Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω στην κατοχή μου ένα s2 (GT-I9100M) το οποίο έβγαλε ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Το κινητό λειτουργούσε άψογα με περασμένη omnirom (δεν είναι δικό μου για να θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες) και ξαφνικά όταν το έβαλαν σε λειτουργία (ήταν κλειστό για μία εβδομάδα) βγάζει αυτό, κολλημένο για ώρες..136636d1410783111t-galaxy-s-ii-plus-stuc

Το σημαντικότερο. Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, το odin, kies, τίποτα. Δεν μπαίνει σε download mode λόγω χαμηλής μπαταρίας, ούτε σε recovery mode. Άλλη μπαταρία δεν έχω, οπότε τι κάνω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν κολλήσουμε σε bootloop

Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία,

μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Φιλη μου αφου το κατεχεις..... Βγαλε μπαταρια , συνδεσε φορτιστη και δοκιμασε... Ανοιγει;;;. Μπαινει σε download , recovery etc;;;;

Αν κολλήσουμε σε bootloop

Απενεργοποιούμε τη συσκευή βγάζοντας τη μπαταρία,

μπαίνουμε σε recovery mode κρατώντας τα πλήκτρα Volume Up + Home και πατώντας το Power μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο logo στην οθόνη,

επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset"

επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.

Νικολα αυτο δεν ειναι bootloop που βλεπω στην φωτο ....

Τι επαθε ρε το σαϊτ;;;;

Δημοσ.

Φιλη μου αφου το κατεχεις..... Βγαλε μπαταρια , συνδεσε φορτιστη και δοκιμασε... Ανοιγει;;;. Μπαινει σε download , recovery etc;;;;

Νικολα αυτο δεν ειναι bootloop που βλεπω στην φωτο ....

Ναι Τεο το βλεπω παραδειγμα εδωσα αν και πολυ φοβαμαι οτι κατα κει παει.......
Δημοσ.

Update no1. Το κινητό είναι κλειστό μεν αλλά δείχνει να φορτίζει. Το άνοιξα αλλά μου έδειχνε πως δεν φορτίζει και ξανάκλεισε.

Saruman αν κάνω αυτά τα 2 βήματα θα πρέπει να ξαναπεράσω rom?

Δημοσ.

Οχι rom δεν θα περασεις αλλα θα χασεις ολα τα δεδομενα που εχει μεσα.

Αυτο συνηθως το κανουμε οταν περναμε μια rom και στην εκκινηση κολλησει(το bootloop).

Γι'αυτο το ειπε ο Τεο.

• Like 1
Δημοσ.

Update no2. Το κινητό τελικά άνοιξε και φορτίζει. Έχει την NeatRom αντί της OmniRom που νόμιζα, έχει βέβαια ένα μικρό θεματάκι ως προς το touch και ψιλολαγκάρει, μάλλον θα φάει νέο φλασάρισμα.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια.

Τα Samsung τα ξερω καλητερα γιατι ζωη να εχουν εχω 3 και αλλα τοσα που ειχα(διαφορετικα).

Θα σου ελεγα να βαλεις καμια CyanogenMod.

Εχω το S3(i9300) και του εχω τωρα την 5.1.1 και ειναι αλλο κινητο.

Αν θες δες εδω:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-nightly-builds-t3147661

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα λέγοντας πως πέρασα άλλη ρομ τελικά στο κινητό, την jellysnap. Όλα καλύτερα, απλά τώρα δεν λοκάρει καθόλου το gps... Μπορώ να κάνω κάτι? Διάβασα για μερικά patches που υπάρχουν, δεν είμαι σίγουρη ποια λειτουργούν και ποια όχι. Εφαρμογές διάφορες επίσης κατέβασα, τίποτα.

Δημοσ.

Δεν την ξερω.

Εγω αλλη σου ειπα παντως που ειναι σιγουρη.

Δοκιμασε απο το play store το GPSFix

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkbGFiLmdwc2ZpeCJd

Και το GPS control

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatdroid.android.gpscontrols2ad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...