Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν λιγες μερες απο το eshop ενα lg magna. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την μπαταρια. Η πρωτη φορτιση εκανε πανω απο 3 ωρες, και φανταστειτε δεν ηταν καν 0% για να πεις πως ηταν πληρης... Προχθες παλι 3 ωρες εκανε για να φορτισει απο το 50%. Κι ενω αρχικα εδειχνε τουλαχιστον οτι αδειαζει αργα, απο χθες ξεφορτιζει για πλακα! Σημερα με 10 μηνυματα (με την εφαρμογη του κινητου και διαρκειας 10-15') επεσε κατα 5%! Εβαλα σε καποια φαση το battery doctor (αν το λεω σωστα), αλλα δεν ειδα καποιο αποτελεσμα και το διεγραψα... Να σημειωσω πως απενεργοποιω καθε εφαρμογη με "υποχρεωτικη διακοπη" μολις σταματησω να τις χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Μην κάνεις "υποχρεωτική διακοπή" και διάβασε αυτό το άρθρο. Μπορεί να οφείλεται αυτό για την μπαταρία.

http://alt-tab.gr/chrisi-ton-task-killers-ine-kaki-gia-tin-android-siskevi-sas/

Ok, το διαβασα. Να επισημανω μονο οτι δεν εχω καποιο προγραμματακι που να κανει κατι τετοιο, χρησιμοποιω τις ρυθμισεις του κινητου για να το κανω, και επισης διακοπτω εφαρμογες οπως παιχνιδια, browsers και αλλα τετοια, και οχι του στυλ ρολοι, ημερολογιο, μηνυματα, google play που θα κανουν αυτοματη επανεκκινηση... Δηλαδη να μην συνεχισω να το κανω ουτε για αυτα; Παντως το εκανα και στο προηγουμενο κινητο και δεν υπηρχε καποιο προβλημα!

Δημοσ.

Πιστευω ειναι θεμα ρομ.... Για αρχη αφαιρεσε την μπαταρια για κανα 5λεπτο και επειτα δες εντυπωσεις... Το συναντω στο elephone p3000s 64 bit που εχω ... Και ειναι θεμα κακογραμμενης ρομ...

Δημοσ.

Πιστευω ειναι θεμα ρομ.... Για αρχη αφαιρεσε την μπαταρια για κανα 5λεπτο και επειτα δες εντυπωσεις... Το συναντω στο elephone p3000s 64 bit που εχω ... Και ειναι θεμα κακογραμμενης ρομ...

Το εχω ηδη κανει...

Το εχω ηδη κανει...

Πηρα τηλεφωνο στο eshop και μου ειπαν να το παω να το ελεγξουν...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κοιταξε τον φορτιστη μηπως εχει προβλημα γιατι στο lg spirit αυτο το προβλημα ειχα και εγω και ηταν απο το φορτιστη

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...