spirosR7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα φιλοι μου. Αυτη τη βδομαδα πιθανως να παρω νεα μητρικη και cpu ψυκτρα εχω παρει την cm hyper 212 evo. Cpu θα παρω amd fx 6300 και μητρικη gigabyte 990xa ud3. Εχω μερικες αποριες πανω στο θεμα: 1) Τη ψυκτρα αν ακολουθησω οδηγιες θα καταφερω να τη βαλω μονος? 2) Αν βγαλω το 4pin ανεμιστηρακι και βαλω ενα 3pin στη ψυκτρα ειναι κακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 1) Εύκολα: 2) Κακό δεν είναι αλλά ποιος ο λόγος ?? Δεν έχει υποδοχή για 4pin η μητρική?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει φιλε απλως αυτος που εχω στο case ειναι 3pin και κανει υπερβολικο θορυβο γιατι δεν ειναι ελεγχομενος σκεφτηκα αν τον εβαζα στη ψυκτρα θα δουελευε στις μεγιστες στροφες και ετσι και θα ψυχετε καλυτερα και λιγοτερο θορυβο θα κανει και τον αλλο της ψυκτρας να το βαλω στο κουτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μη το κάνεις. Την ψύκτρα του επεξεργαστή να την κουμπώσεις στη θέση της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τη ψυκτρα στη θεση της θα την βαλω που αλλου να τη βαλω? για τον ανεμιστηρα λεμε τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σου άλλαξα τον τίτλο παραπακαλώ να βάζουμε περιγραφικούς τίτλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τη ψυκτρα στη θεση της θα την βαλω που αλλου να τη βαλω? για τον ανεμιστηρα λεμε τωρα.. εννοώ που να συνδέσεις το καλώδιο του ρεύματος βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καταλαβα.. αλλα αν κανω αυτο που λεω πιο πανω δηλαδη να βαλω το 3Pin ανεμιστηρα στη ψυκτρα τι μπορει να γινει ας πουμε? το κανω για να μειωθει λιγο ο θορυβος προφανως γιατι με εχει κουφανει αυτος ο ανεμιστηρας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πως θα ρυθμίζονται οι στροφές του ανεμιστήρα του επεξεργαστή??? Γιατί δεν παίρνεις κάποιον αθόρυβο ανεμιστήρα? υπάρχουν πολλές λύσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα