Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμένου κινητου και από το συγκεκριμένο μαγαζί http://www.dx.com/p/lenovo-k3-note-android-5-0-mtk6752-octa-core-4g-phone-w-5-5-fhd-2gb-ram-16gb-rom-13-0-5-0mp-yellow-381335

Θα αντικαταστήσει ένα lumia 920 γιατί το windows Store δεν με καλύπτει. Έχετε να προτείνετε κάποια ενναλακτική σε αυτό το κόστος?

Δημοσ.

εχεις ξανα αγορασει κατι απ αυτο το σιτε? εχεις αποψη δηλαδη?
Εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για το μοντελο . 

ειναι και σε ωραιο χρωμα  :D  :D

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμένου κινητου και από το συγκεκριμένο μαγαζί http://www.dx.com/p/lenovo-k3-note-android-5-0-mtk6752-octa-core-4g-phone-w-5-5-fhd-2gb-ram-16gb-rom-13-0-5-0mp-yellow-381335

Θα αντικαταστήσει ένα lumia 920 γιατί το windows Store δεν με καλύπτει. Έχετε να προτείνετε κάποια ενναλακτική σε αυτό το κόστος?

Σε αυτή την τιμή δεν παίζει κάτι καλύτερο στο σκρουτζ παίζει στα 239 ευρώ και από ότι είδα στην τιμή είναι και τα έξοδα μεταφοράς του μόνο δες τι παίζει με την εγγύηση.  

• Confused 1
Δημοσ.

Τι τιμη ειναι αυτη?  :shock:

Με το σαιτ ξερουμε τι παιζει? Εγγυηση-χρονο αποστολης-αξιοπιστια γενικοτερα?

Εννοειται οτι σε αυτα τα λεφτα δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο, απο Ελλαδα τουλαχιστον που παρακολουθω εγω.

Δημοσ.

Δες και το Meizu M2 Note

Φαίνεται δυνατό κομμάτι και αυτό και με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά στο dealXtreme, το Lenovo έχει σαρώσει στα customer reviews.

Το dealXtreme το τιμάω χρόνια τώρα, αλλά η μέγιστη αγορά που έχω κάνει είναι γύρω στα 60 - 70 €, για μία οθόνη αυτοκινήτου. Πολύ σοβαρή επιχείρηση και αξιόπιστη και ότι δείχνει δεν είναι μαιμού. Μια περίοδο είχε και iPhone,αλλά με τις κλασσικές τιμές. Απλά, ότι πάρεις να ξέρεις ότι έρχεται από τα βάθη της Κίνας.

Υπολόγιζε 20 με 30 μέρες αναμονή, αν και στα πιο ακριβά προιόντα είναι λίγο ταχύτεροι. Εγγύηση φαντάζομαι ότι έχεις κατευθείαν από Lenovo, ε και σε αυτά τα λεφτά, το ρισκάρεις και λίγο. Μετά είναι το θεματάκι με το τελωνείο.

Δημοσ.

Φαίνεται δυνατό κομμάτι και αυτό και με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά στο dealXtreme, το Lenovo έχει σαρώσει στα customer reviews.

Το dealXtreme το τιμάω χρόνια τώρα, αλλά η μέγιστη αγορά που έχω κάνει είναι γύρω στα 60 - 70 €, για μία οθόνη αυτοκινήτου. Πολύ σοβαρή επιχείρηση και αξιόπιστη και ότι δείχνει δεν είναι μαιμού. Μια περίοδο είχε και iPhone,αλλά με τις κλασσικές τιμές. Απλά, ότι πάρεις να ξέρεις ότι έρχεται από τα βάθη της Κίνας.

Υπολόγιζε 20 με 30 μέρες αναμονή, αν και στα πιο ακριβά προιόντα είναι λίγο ταχύτεροι. Εγγύηση φαντάζομαι ότι έχεις κατευθείαν από Lenovo, ε και σε αυτά τα λεφτά, το ρισκάρεις και λίγο. Μετά είναι το θεματάκι με το τελωνείο.

Εγγύηση έχει 1 χρόνο, όσο δίνει το κινεζομάγαζο. Η Lenovo δεν αναγνωρίζει κινητά που δεν καλύπτονται με ευρωπαϊκή εγγύηση τουλάχιστον. Αλλιώς το κινητό είναι πολύ καλό!
Δημοσ.

Το άλλο που δεν σχολιάσα, είναι η υποστήριξη από cyanogen και άλλα custom roms. Μπορεί να αγοράζεις τουμπανάκι ,αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις και μία υποστήριξη έστω και σε third party. Στο lenovo είδα αρκετά roms. Για τα υπόλοιπα που μου λέτε, δεν έχω κοιτάξει, αλλά φαντάζομαι ότι η Xiaomi θα έχει αρκετό πράμα. 

Δημοσ.

Έγινε η παραγγελία από Dx.com και τώρα είμαστε σε φάση αναμονής. Ήμουν στο τσακ να προτιμήσω το Meizu από το EU wherehouse του gearbest, αλλά υπήρχαν πράγματα που με χάλασαν :

- non replacable battery

- no radio

- μία sim + μία sim OR microSD (τσιγκουνεύτικαν τις υποδοχές???).

Μεγάλο plus ήταν η αποστολή εντός ευρώπης, αλλά προτιμώ να κάνω λίγο υπομονή για το lenovo. Άλλωστε για δώρο πάει.

Με το που έρθει, θα περαστεί custom rom (Cyanogen αν έχει βγει μέχρι τότε).

Υπομονή λοιπόν  :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...