Calculate13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα εχω μητρικη asus m5a97 r2.0 και θελω απο τα ακουστικα να περναει ο ηχος απο skype/curse και απο τον browser στα ηχεια...πως θα γινει αυτο ? το μονο που καταφερα ειναι να ακουω και απο ακουστικα και απο ηχεια τον ιδιο ηχο
Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα το δρομολογησεις μεσα απο το προγραμμα της realtec που ερχεται μαζι με τους οδηγους της μητρικης σου, αν δεν τα εχεις μπες στο official site της asus να τους κατεβασεις
Calculate13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχει καποια ρυθμιση μεσα απο το προγραμμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για δοκίμασε δεξί κουμπί στο εικονίδιο του ήχου των windows και επιλογή "συσκευές αναπαραγωγής" και κάνε τα ακουστικά "προεπιλεγμένη συσκευή επικοινωνίας".
armin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω αυτο που εκανα ητανε να παω απευθειας στα προγραμματα που θελω να μου ακουγονται απο τα ακουστικα,και εκει περα τα ρυθμισα ολα πολυ ευκολοτερα απο το να παω σε αυτο το προγραμμα της realtek ,το οποιο προσωπικα μου φανηκε πολυ δυσχρηστο .Λοιπον για skype ας πουμε αυτο που εκανα ηταν να παω στα tools->options->audio settings και απο εκει και μετα τα φτιαχνεις εσυ κατα προτιμηση σου.Το ιδιο περιπου εκανα και για viber και για curse.Ολα παρομοια menu εχουνε δεν θα δυσκολευτεις καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα