Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν σου ελεγε οτι ειναι αδιαβροχο γιατι οχι?

Για φωτογραφια ναι θα το χρησιμοποιουσα.

Τοτε ποιος ο λογος εξαρχης για να ειναι αδιαβροχο?

Για το νερο που θα σου πεσει στη καφετερια?

Γιατι λιγοι εχουν χασει κινητα απο νερο που επεσε απο ενα ποτηρι? Αυτος ειναι και ο κυριος λογος, για μια Χ προστασια, απο βροχες και απο νερα. Οχι για να πας στη χαλκιδικη και να βγαζεις φωτογραφιες κατω απο το νερο. Ετσι το βλεπω εγω, ο καθενας κανει οτι θελει μετα τα λεφτα του φυσικα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απατη ειναι δεν ειδα πουθενα να το λεει ομως οταν τα αγορασε ο κοσμακης μετα απο 4 χρονια το λεει...   μονο κινεζικα απο δω και περα  τερμα η μεγαλες εταιριες.

η νεα πολιτικη αναφερεται στο Ζ5 και μετα (και στο Ζ3+ νομιζω). Τα προηγουμενα δεν τα πιανει, δεν αλλαξε δηλαδη η αντιμετωπιση στο Ζ1..οποτε αυτο που λες δεν ισχυει, αν καταλαβα καλα οπως το λες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντος το πήρα το Z3compact στην θάλασσα και πήρα τις φωτογραφίες μου κάτω απο το νερό χωρίς θέμα... 

και ήταν στην τσέπι μου για καμια ωρίτσα κάτω απο το νερο για καμιά ωρίτσα... κυρίως επιδή το ξέχασα :P

Δημοσ.

Εγώ πάντος το πήρα το Z3compact στην θάλασσα και πήρα τις φωτογραφίες μου κάτω απο το νερό χωρίς θέμα... 

και ήταν στην τσέπι μου για καμια ωρίτσα κάτω απο το νερο για καμιά ωρίτσα... κυρίως επιδή το ξέχασα :P

γιαυτο βγαζει η σονυ τετοιες ανακοινωσεις, αμα δε σεβεσαι τους κανονες και μετα πας σερβις και ζητας να σε καλυψει, πως να μην το κοβει σε ολους?

ΠΡοσωπικα αν το εβαζα στη θαλασσα και παθαινε κατι θα το εκανα εχοντας στο μυαλο μου να σκασω και ενα 400αρι ξανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...