dstilio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σου αντιγράφω εδώ: *Το Xperia Z3 είναι αδιάβροχο και προστατεύεται από τη σκόνη, αρκεί να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες: Όλες οι θύρες και τα καλύμματα θα πρέπει να είναι κλειστά. Δεν πρέπει να βυθίζετε το τηλέφωνο σε νερό με βάθος που ξεπερνά το 1,5 μέτρο και για περισσότερα από 30 λεπτά. Επίσης, το νερό θα πρέπει να είναι γλυκό. Η περιστασιακή χρήση σε πισίνες με χλώριο επιτρέπεται, αρκεί μετά να ξεπλύνετε τη συσκευή με γλυκό νερό. Μη βυθίζετε τη συσκευή σε θαλασσινό νερό ή σε πισίνες με αλμυρό νερό. Η κακή ή η ακατάλληλη χρήση της συσκευής ακυρώνει την εγγύηση. Το τηλέφωνο διαθέτει αξιολόγηση προστασίας από εισροή IP65 και IP68. Για να δείτε τι σημαίνει αυτό, αλλά και για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.sonymobile.com/durability. Και εδώ σου αναφέρει ξανά ότι μόνο για πισίνα αντέχει και αυτό περιστασιακά!!! http://support.sonymobile.com/gr/dm/water-and-dust-resistance/
spgkolem Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι μόνες επαφές με νερό που που είχε το Z3 ενός φίλου μου ήταν μια φορά που το ξέχασε στην τσέπη και το έβαλε στην θάλασσα και άλλη μια φορά που το έλουσε κατα λαθος με καφέ.Και τις 2 το ξέπλυνε κάτω από την βρύση και είναι κομπλέ το κινητό.Οπότε για μένα μια χαρά αδιάβροχο είναι. Στις διαφημίσεις δείχνουν και το citroen c3 να κάνει άλμα 1 μέτρο ύψος και μετά να βολτάρει κανονικά.Πηγαίντε να το κάνετε άλματα λοιπόν. 3
basilis_k6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 στο θέμα εγγυησης δηλαδη (στην ελλαδα του αρβατου) εισαι μαζι με ολους τους αλλους που δεν πηραν αδιάβροχο. "-πηρε υγρασια κυριε, δεν σας καλύπτει...."
nikangel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το κινητό έχει στα καπάκια φλατζες που από την χρήση βγαίνουν άχρηστες γιατί κόβονται. Μέσα υπάρχει ειδική ταινία υδατογραφισης που αν περάσει νερό πάει η εγγύηση περίπατο. Μέσα στο νερό δεν δουλεύει η οθόνη αφής και έτσι δεν μπορείς να ξεκινήσεις εγγραφή. Πρέπει να το κάνεις έξω από το νερό, να το βυθισεις και μετά να το βγάλεις, να σκουπίσεις καλά την οθόνη για να καταφέρεις να πατήσεις παύση εγγραφής. Σε κανένα manual δεν λέει η Sony βουτά το στο νερό και τράβα φωτός. Αυτά τα κάνουν οι καγκουρες που βουτάνε στην θάλασσα με το κινητό στην τσέπη για να μην τους το κλέψουν στην παραλία.
george_gr1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μια πτωση η ακομα και στιμωγμα καλο να φαει, πιθανο να ειναι αρκετα για να μπασει υγρασια μολις μπει σε νερο.
Fingerboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να μου υποδείξεις που το διαφημίζει ως φωτογραφικό κάτω από το νερό κάποιο από τα παλιότερα (Ζ1-Ζ3); Άλλο αδιάβροχο IP68 και άλλο χρήση κάτω από το νερό. Το πρώτο σημαίνει επιβίωση μετά από πτώση στο νερό, και όχι χρήση. Ξαναλέω, μία διαφημιστική καμπάνια ήταν μόνο που έδειχνε σκηνές κάτω από τη θάλασσα και αυτή σε άλλη χώρα. Εδώ το ελληνικό microsite: http://www.sonymobile.com/gr/xperia/technologies/waterproof/ Το περισσότερο που δείχνει για τα κινητά σε χρήση είναι συνθήκες βροχής. Επίσης αναφέρει ρητά για επιβίωση σε γλυκό νερό. Όχι για χρήση. Ορίστε η απόδειξη που ήθελεςhttps://www.youtube.com/watch?v=x09iroEd63Y...Την καλησπέρα μου σε σένα και το αντίο μου στην Sony 6
MORFEAS1975 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν σου ελεγε οτι ειναι αδιαβροχο γιατι οχι? Για φωτογραφια ναι θα το χρησιμοποιουσα. Τοτε ποιος ο λογος εξαρχης για να ειναι αδιαβροχο? Για το νερο που θα σου πεσει στη καφετερια?
MORFEAS1975 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 σωστοσ ο φιλοσ εδώ.ασ μην ελεγαν ότι είναι αδιαβροχο ποιον κοροϊδεύουν? λεφτα τους δινουμε.
jim5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Από την άλλη, όσοι κάνουν τριπλό φλιπ φλοπ βουτωντας στη πισίνα/θάλασσα, δημιουργούν πρόβλημα και έξτρα κόστη σε μια εταιρία (Σονυ) που φτιάχνει κινηταρες ( και έχει ΖΗΜΙΕΣ κάθε τρίμηνο στο Mobile Dept). Και δημιουργείτε πρόβλημα στους υπόλοιπους Xperia owners αν θέλησουμε να χρησιμοποιήσουμε το service. Την αδιάβροχοποιηση την λαμβανω σαν extra προστασία κι όχι για βουτιές. Πέρα από τα ports (επικίνδυνα σημεία πιθανης εισόδου), υπάρχουν και τα 2 mic, τα ηχεία κτλ. Διακινδυνευετε πολλά όταν το βάζετε σε νερό. Ναι, η Σονυ το παρατραβηξε με τις διαφημίσεις που η άλλη έπαιρνε φορά σαν τον Usain Bolt και βουτουσε βγάζοντας φώτο. ΑΛΛΑ, ακόμα πιστεύετε στις διαφημίσεις?? Ψυχολογία,Ανθρωπολογια, Οικονομία, Μάρκετινγκ, 4 επιστήμες συνεργαζονται φουλ με τρελές μελέτες για να την... πατήσεις. H Apple πριν 3 χρόνια δεν είχε διαφήμιση που ειρωνευοταν τις μεγάλες οθόνες, και όλα τα έφτανε με τον αντίχειρα της; Όλες οι εταιρίες είναι υπουλες μέχρι αποδείξεως της ενοχής τους. 2
NOODLE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες ηρεμία!Το καναν αυτο γιατί καποιοι μάγκες αν είχε σημαδάκια το αγαπημένο τους αδιαβροχο κινητό για το οποιο έσκασαν 500-600-700Ε ξενέρωναν και μετα το βουτουσαν στο νεράκι του θεου με ανοιχτά πορτάκια. Μετα το παιζαν τρελίτσα στην arvato και στην omnitech (και στις χωρες του εξωτερικού εννοείται). και η εταιρια ήταν αναγκασμένη να κάνει αντικατάσταση την συσκευή.Οταν ομως αρχισαν να μεγαλώνουν αυτοι οι αριθμοί ε λογικό ήταν και αυτοί να μας δώσουν ενα αριθμο. ΤΟ 3 !Βεβαια υπάρχουν και οι συσκεύες με προβλήματα στεγανοποιησης απο την 1η μέρα.Σε αυτα ήταν το Ζ3 μου, το οποιο το καταλαβα μετα απο 4 μήνες. Αλλα το κάναν αντικατάσταση και όλα καλά.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ελληνική πολιτική θυμίζει η υπόθεση. Είμαστε αντιμνημονιακοί, αλλά αν χρειαστεί να ψηφίσουμε μνημόνιο, θα το ψηφίσουμε. 1
dstilio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ορίστε η απόδειξη που ήθελεςhttps://www.youtube.com/watch?v=x09iroEd63Y...Την καλησπέρα μου σε σένα και το αντίο μου στην Sony Εγώ βλέπω χρήση σε γλυκό νερό. Και ναι είναι για το Ζ1 όπου το μάρκετινγκ έκανε βλακεία, αλλά και πάλι δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. edit: να σημειωθεί πως αυτές οι διαφημίσεις δεν έχουν παίξει σε όλες τις χώρες και δεν ελέγχθηκαν πλήρως από τα κεντρικά της Sony. Στο website τους ήταν πάντα ξεκάθαροι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Από την άλλη, όσοι κάνουν τριπλό φλιπ φλοπ βουτωντας στη πισίνα/θάλασσα, δημιουργούν πρόβλημα και έξτρα κόστη σε μια εταιρία (Σονυ) που φτιάχνει κινηταρες ( και έχει ΖΗΜΙΕΣ κάθε τρίμηνο στο Mobile Dept). Και δημιουργείτε πρόβλημα στους υπόλοιπους Xperia owners αν θέλησουμε να χρησιμοποιήσουμε το service. Την αδιάβροχοποιηση την λαμβανω σαν extra προστασία κι όχι για βουτιές. Πέρα από τα ports (επικίνδυνα σημεία πιθανης εισόδου), υπάρχουν και τα 2 mic, τα ηχεία κτλ. Διακινδυνευετε πολλά όταν το βάζετε σε νερό. Ναι, η Σονυ το παρατραβηξε με τις διαφημίσεις που η άλλη έπαιρνε φορά σαν τον Usain Bolt και βουτουσε βγάζοντας φώτο. ΑΛΛΑ, ακόμα πιστεύετε στις διαφημίσεις?? Ψυχολογία,Ανθρωπολογια, Οικονομία, Μάρκετινγκ, 4 επιστήμες συνεργαζονται φουλ με τρελές μελέτες για να την... πατήσεις. H Apple πριν 3 χρόνια δεν είχε διαφήμιση που ειρωνευοταν τις μεγάλες οθόνες, και όλα τα έφτανε με τον αντίχειρα της; Όλες οι εταιρίες είναι υπουλες μέχρι αποδείξεως της ενοχής τους. Δεν ξέρω, πάντως εγώ στην διαφήμιση τζάμι το είδα το κινητό και ας έπεσε 2 μέτρα βάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα