Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγειλει τον i5-4460 και θα τον εχω την τεταρτη αλλα μετα απο διαβασμα εδω μεσα για τις επιδοσεις/τιμη του amd σαν να το εχω μετανιωσει για τον i5.Απο την στιγμη που μπορω να γλιτωσω χρηματα και με ενδιαφερει το Multy-tasking και gaming εχω αρχισει να σκεφτομαι για τον amd.
Δεν εχω σκοπο να ξεκινησω vs,το μονο που με νοιαζει ειναι τι με συμφερει εμενα και τι θα αποδωσει καλυτερα στο συστημα μου και στις αναγκες μου.Επισης δεν θα ασχοληθω συντομα με oc,εφ'οσον καταληξω στον amd.

Το συστημα μου τις επομενες μερες θα ειναι: 

VGA VTX3D RADEON R9 280X BOOST EDITION V3 3GB GDDR5 PCI-E RETAIL     

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 ANNIVERSARY RETAIL               
HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3     
PSU THERMALTAKE W0393RE BERLIN 630W ATX23     
RAM KINGSTON HX318C9SRK2/8 8GB (2X4GB) 1866MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE     
ΚOYTI CORSAIR 200R
DEll P2414h

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

i5+h97 asrock anniversary =265 ευρώ

8320+ Gigabyte GA-970A-UD3P (το λιγότερο για Fx 8-core για μένα)=236 ευρώ

Στην ουσία είναι 30 ευρώ διαφορά με βάση το skroutz

Καθαρά gaming πας για Intel ενώ για ένα overall system αλλά και gaming pc πας στην Amd πλευρά και σου μένουν και 30ευρώ.Τι games παίζεις?

Δημοσ.

i5+h97 asrock anniversary =265 ευρώ

8320+ Gigabyte GA-970A-UD3P (το λιγότερο για Fx 8-core για μένα)=236 ευρώ

Στην ουσία είναι 30 ευρώ διαφορά με βάση το skroutz

Καθαρά gaming πας για Intel ενώ για ένα overall system αλλά και gaming pc πας στην Amd πλευρά και σου μένουν και 30ευρώ.Τι games παίζεις?

Gta V,h1z1,cs,mmo rpg και θελω να τρεχει και τα νεα παιχνιδια που βγαινουν οσο γινεται.

Δημοσ.

στον συνδυασμο του AMD, θα πρεπει να υπολογισεις και μια ψυκτρα, γιατι η εργοστασιακη θα σου παρει τα αυτια...!!  αρα το -30 εξανεμιζεται..!! 

εγω θα ελεγα -πλεον- να μεινεις στην επιλογη σου. περαν του πολυ βαρεως multitasking,οπου ο FX υπερεχει με διαφορα, ο ι5 ειναι πιο αποδοτικος στα παιχνιδια. πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει...!  

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει δεν με πολυ νοιαζει και να ξαναερθω στα ιδια χρηματα,κλαιν.
Πιο πολυ με νοιαζουν οι αποδοσεις και που θα δω διαφορες.Δεν με ενδιαφερει αποκλειστικα το gaming,χωρις βεβαια να μου κοστιζει και κατι απο αυτο αλλα θελω να επιλεξω την καλυτερη cpu σε γενικη χρηση.

Δημοσ.

στον συνδυασμο του AMD, θα πρεπει να υπολογισεις και μια ψυκτρα.  αρα το -30 εξανεμιζεται..!! 

Οι ψύκτρες απο fx 6350 και άνω είναι διαφορετικές απο τις ψεύτικες των >6300. Οπότε αν δεν κάνει overclock η μαμά ψύκτρα του 8320 είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Οι ψύκτρες απο fx 6350 και άνω είναι διαφορετικές απο τις ψεύτικες των >6300. Οπότε αν δεν κάνει overclock η μαμά ψύκτρα του 8320 είναι μια χαρά.

φιλε μου.....γνωριζω πολυ καλα τι σου λεω, και πιστεψε με, δεν ειναι μια χαρα...!!  

σε gaming θα δουλευει φουλ στροφες, και θα ακουγεται αρκετα..!  αν δεν εχει προβλημα με το θορυβο, τοτε ΟΚ. αλλα αν θελει την ησυχια του, χρειαζεται ψυκτρα....!!! 

και απο την αλλη, ειναι κριμα να εχεις τον 8320 και να τον εχεις σε στοκ συχνοτητες. με 2 κλικ παει στα 4.0ghz, χωρις πολλα πολλα, και ωφελεισαι αρκετα.  γιατι να μην το κανει....?

• Like 1
Δημοσ.

στον συνδυασμο του AMD, θα πρεπει να υπολογισεις και μια ψυκτρα, γιατι η εργοστασιακη θα σου παρει τα αυτια...!!  αρα το -30 εξανεμιζεται..!! 

εγω θα ελεγα -πλεον- να μεινεις στην επιλογη σου. περαν του πολυ βαρεως multitasking,οπου ο FX υπερεχει με διαφορα, ο ι5 ειναι πιο αποδοτικος στα παιχνιδια. πιστευω οτι θα σε υπερκαλυψει...!  

φιλε μου.....γνωριζω πολυ καλα τι σου λεω, και πιστεψε με, δεν ειναι μια χαρα...!!  

σε gaming θα δουλευει φουλ στροφες, και θα ακουγεται αρκετα..!  αν δεν εχει προβλημα με το θορυβο, τοτε ΟΚ. αλλα αν θελει την ησυχια του, χρειαζεται ψυκτρα....!!! 

και απο την αλλη, ειναι κριμα να εχεις τον 8320 και να τον εχεις σε στοκ συχνοτητες. με 2 κλικ παει στα 4.0ghz, χωρις πολλα πολλα, και ωφελεισαι αρκετα.  γιατι να μην το κανει....?

+1

Είναι κρίμα να έχεις FX και να τον έχεις stock...Είναι ένα cpu που το ζητάει το oc από μόνο του και επωφελείται αρκετά.Πάντως και ο FX μια χαρά είναι στα games για μένα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου τι forum διαβάζεις, ή αν επειχήρησες oc με stock 8320 ψύκτρα.

Σε προγράμματα όπως το boinc με 100% usage cpu μια χαρά είναι η stock αν δεν κάνεις oc.

@ cabdik Είναι κρίμα να έχεις FX και να τον έχεις stock...Είναι ένα cpu που το ζητάει το oc από μόνο του και επωφελείται αρκετά.

Σε στοκ συχνότητες θα είναι μια χαρά για τα αυτά που θέλει. και τα 2 κλικ που λες θα του δώσουν 5-10 fps σε AMD.

Επίσης ο 8320 δουλευει στα 125W. Αυξάνοντας τα voltage (δηλαδή overclock), ο επεξεργαστής φτάνει σε power consumption peak 200W. και μιλάω για απλά 2 κλικ όπως ανάφερες.

Με 30 ευρώ παίρνοντας μια ψύκτρα mid-range πάλι ο θόρυβος θα είναι αναπόφευκτος. οπότε θα χρειαστεί 50-70 ευρώ για να είναι αθόρυβος.

Και εφόσον ο ανθρωπος είπε no overclock, βάζεις τα 30 ευρώ στην τσέπη σου και είναι κομπλέ με το πολύ decent κουτάκι που έχει.

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

Gta V,h1z1,cs,mmo rpg και θελω να τρεχει και τα νεα παιχνιδια που βγαινουν οσο γινεται.

Ιδίως για το h1z1 θα θες να κάνεις o/c ακόμα και με i5 δεν είναι τέτοια παιχνίδια για fx.

Δημοσ.

Ιδίως για το h1z1 θα θες να κάνεις o/c ακόμα και με i5 δεν είναι τέτοια παιχνίδια για fx.

Συγνώμη φίλε μου αλλά κάνεις μέγα λάθος. Μπορώ να κάνω link 30 you tube videos με fx-6300 που παίζουν high settings.

Μην λέμε και οτι θέλουμε βρε παιδιά.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι το παιχνίδι που είναι mod του arma;

Αν είναι θέλει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Συγνώμη φίλε μου αλλά κάνεις μέγα λάθος. Μπορώ να κάνω link 30 you tube videos με fx-6300 που παίζουν high settings.

Μην λέμε και οτι θέλουμε βρε παιδιά.

Και εγώ έχω βίντεο με pentium4 που παίζει bf4 στα ultra τι σχέση έχουν τα high settings με τον επεξεργαστή;

Αν κάνω λάθος και δεν είναι mod του arma τότε οκ,mea culpa.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος εσύ ανάφερες οτι δεν κάνουν fx για τέτοια παιχνίδια ή παιχνίδι.

Το θέμα είναι για να μην ξεφύγουμε οτι με έναν fx-6300 ή ακόμα καλύτερα fx-8320 παίζεις τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...