Προς το περιεχόμενο

Windows 10 hardware

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θα εγκαταστησω τα win10 σε ενα desktop μου αυτες τις μερες το οποιο εχει ssd (50gb με 7gb ελευθερα) και hdd εχω μια απορια. Τα windows οταν κατεβουν θα εγκατασταθουν στον σκληρο, στον ssd η θα εχω τη δυνατοτητα επιλογης?

Δημοσ.

Με την επισημη αναβαθμιση που εχει βγαλει η microsoft θα το κανω.. Τα win7 που εχω τωρα ειναι στον ssd ομως με 5gb free space. Οταν κανει την αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να μου πει οτι δεν εχω αρκετο χωρο στο δισκο η θα τα περασει απο πανω?

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως ο SSD σου είναι πολύ μικρός, με πολύ λίγο ελεύθερο χώρο και δε θα δουλεύει όπως πρέπει. Πρότασή μου είναι να πάρεις έναν 120 ή 128GB, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Κάνε κλωνοποίηση, με κάποιο πρόγραμμα, τον 60άρη δίσκο στον καινούριο που θα πάρεις και μετά προχώρα στην αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση, αφού ενεργοποιηθούν τα Windows 10, αν θες προχωράς σε καθαρή εγκατάστασή τους (όπως έκανα εγώ) ή μένεις όπως είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Με την επισημη αναβαθμιση που εχει βγαλει η microsoft θα το κανω.. Τα win7 που εχω τωρα ειναι στον ssd ομως με 5gb free space. Οταν κανει την αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να μου πει οτι δεν εχω αρκετο χωρο στο δισκο η θα τα περασει απο πανω?

Δεν θα τα περάσει από πάνω,κρατάει τα παλιά για την περίπτωση που θες να επιστρέψεις σε αυτά.

Θα πρέπει να καθαρίσεις τον δίσκο για να περαστούν από το update ~4gb για τα αρχεία και ~20gb για να γίνει η εγκατάσταση.

Μπορείς να κατεβάσεις και το iso αν θες,οπότε κάνεις καθαρή εγκατάσταση από το  usb(αν έχεις το κλειδί) σε όποιον δίσκο θες.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

• Like 1
Δημοσ.

Για καθαρη εγκατασταση δε το ψηνω. TheELF δηλαδη να διαγραψω οτι μπορω απο τον ssd για να ελευθερωσω 20-25 gb και θα ειμαι οκ μετα να προχωρησω στην αναβαθμιση?

Δημοσ.

Έτσι πιστεύω.

βασικά η ms λέει ότι φτάνουν 8gb και ότι σου βγάζει και επιλογή αν δεν έχεις αρκετό χώρο για να πάρει χώρο από άλλο δίσκο.

http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/help-upgrade-windows-10

You’ll need at least 8 GB of free space to upgrade to Windows 10. If your PC doesn’t have enough space, here are a few things you can try:

Remove files or apps you no longer need.

Use Disk Cleanup to create space.

Attach an external drive with enough free space to continue with the upgrade. Make sure that you keep this external drive in a safe place after the upgrade, in case you need it for recovery options.

Δημοσ.

Μαλιστα..ευχαριστω για τις απαντησεις και αν δε μου βγει με τον καθαρισμο του δισκου θα καταφυγω στην αγορα ενος μεγαλυτερου...(αργοτερα βεβαια γιατι δεν υπαρχει και το μαρουλι  :-D  :-D )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...