panimania Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα αγορασα προσφτατα την LG 23" IPS237L LED Monitor καθως ειμουν στο pc η ανιψια μου πεταξε ενα πλαστικο παιχνιδι στην οθονη και πηρε κατευθειαν ενα μωβ χρωμα και μετα εκλεισε . Επιδει την εχω αγορασμενη ενα μηνα την πηγα καθως εχω εγγυηση στο καταστημα που την αγορασα αλλα μου ειπαν πως αυτο που εγινε δεν το καλυπτει η εγγυση , ειναι κριμα να παει ετσι η οθονη και δεν ξερω αμα φιαχνεται , τοσα λεφτα εδωσα . Ειμαι απο θεσσαλονικη αμα καποιος βρισκεται απο αυτη την περιοχη και μπορω να του την παω για να την δει και να μου πει αμα φιαχνεται και ποσο θα μου βγει θα το εκτιμουσα H οθονη αναβει κανονικα απλα εχει παρει ενα μοβ χρωμα και φενεται οταν ειναι σε λειτουργια λες και ειναι ραγισμενα τα pixels , δεν ειναι σπασμενο το γυαλι της ομως . η οθονη
skoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δε νομιζω οτι σε συμφερει να την πας για επισκευη...εγω θα σου ελεγα να μιλησεις απευθειας με την LG ΧΩΡΙΣ να τους αναφερεις το τι εγινε ...πες τους πατησα το κουμπι και μου εμφανισε ετσι τα χρωματα...
panimania Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 απο ενα search που εκανα και εγω διαβασα πως αυτα τα καινουρια Monitor me ips αμα χαλασουν τα pixel τους δεν συμφερει να την επισκευασεις . Θα μιλισω με την lg αμα φανε το κουτοχορτο που δεν νομιζω γιατι ψαχνονται ολα αυτες τις μερες δεν ειναι οπως παλια , θα μου την αντικαταστησουν αλλιως θα μεινω διχως monitor ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα