SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το vdsl router δεν σε πηράζει γιατι ειναι και adsl 2 σε 1 οποτε αν ποτε βάλεις vdsl θα υποστηρίζει και adsl , τωρα για τον οτε και εγω καποτε ειχα οτε και συγχρόνιζα με adsl στα 19 και με forthnet μετε ήμουν στα 23 .... γιατι η forthnet χρησιμοποιεί χαμηλότερο προφίλ , τώρα με vdsl συγχρονίζω στα 50 ακριβώς και forthnet φυσικά
djnick! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το vdsl router δεν σε πηράζει γιατι ειναι και adsl 2 σε 1 οποτε αν ποτε βάλεις vdsl θα υποστηρίζει και adsl , τωρα για τον οτε και εγω καποτε ειχα οτε και συγχρόνιζα με adsl στα 19 και με forthnet μετε ήμουν στα 23 .... γιατι η forthnet χρησιμοποιεί χαμηλότερο προφίλ , τώρα με vdsl συγχρονίζω στα 50 ακριβώς και forthnet φυσικά δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με τα 10 για την περιοχη του πειραια παντως...ας ειχα 19 που ειχες εσυ και θα ημουν μια χαρα. αλλα τι μπορω να κανω για αυτο? για το θεμα ping γνωριζει κανεις κατι?
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορείς να κανεις κατι οτι εταιρία και να βάλεις μην περιμένεις μεγάλες διαφορές γιατι αν εισαι μακριά απο το αστικό κέντρο τοτε δεν γίνεται κατι
djnick! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβα...θα τους ξαναπαρω απο δευτερα να τους το ξαναπω αλλιως το αφηνω οπως εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα