Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Θα ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε ποιός είναι ο καλύτερος πάροχος για νέα adsl σύνδεση στην περιοχή του Πειραιά.

Ο οτε είναι αρκετά ακριβός σε σχέση με τους υπόλοιπους οπότε απορρίπτεται.

Σκεφτόμουν για wind διότι για hol,forthnet δεν έχω ακούσει καλά λόγια απο φίλους που έχουν.

Double play θα μπεί απλά χωρίς λεπτά προς σταθερά κλπ καθότι χρειάζεται μόνο ίντερνετ.

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Εγώ χρόνια εχω fofthnet στην περιοχή της πηγάδας και κλειδώνω με vdsl στα 49987 αλλα ειμαι δίπλα στο αστικό κέντρο του οτε οποτε αυτο πρέπει να κοιτάξεις καταρχάς ποσο κοντά στο αστικό κέντρο εισαι γιατι αν εισαι μακριά και οτε να βάλεις και wind και οτιδήποτε δεν θα παίζει σωστά ή αλλιώς δεν θα κλειδώνεις ψηλά

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρόνια εχω fofthnet στην περιοχή της πηγάδας και κλειδώνω με vdsl στα 49987 αλλα ειμαι δίπλα στο αστικό κέντρο του οτε οποτε αυτο πρέπει να κοιτάξεις καταρχάς ποσο κοντά στο αστικό κέντρο εισαι γιατι αν εισαι μακριά και οτε να βάλεις και wind και οτιδήποτε δεν θα παίζει σωστά ή αλλιώς δεν θα κλειδώνεις ψηλά

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Το ποσο κοντα ειμαι σε αστικο κεντρο πως μπορω να το δω ακριβως;

Οσο για forthnet ειμαι λογω προκατειλημενος απο φιλους που τρωνε συνεχεια disconnect στο ακυρο ενω παιζουμε κλπ αλλα δεν ξερω :P

Οι προσφορες απο καθε παραχο φαινεται να ειναι οι εξης:

1.Wind 20,15/μηνα για 24μηνο συμβολαιο

2.Hol 15/μηνα για 24μηνο συμβολαιο (για φοιτητες)

3.Forthnet 15/μηνα με προπληρωμη αλλιως 17,90/μηνα για 18 μηνες

4.Ote 23,25/μηνα (για φοιτητες)

Καλα τα βλεπω ρε παιδια η παει κατι λαθος;Δεν υπαρχει καμια αλλη προσφορα για φοιτητες δηλαδη;Και ολα σε δεσμευουν για 24 μηνες εκτος του οτε;

Δημοσ.

Να και ένα γειτονάκι. :) Εγώ φρεαττύδα με απόσταση 200-300 μέτρα από το αστικό που είναι και ο spank κλειδώνω στα 18 mbps με hol.

Δημοσ.

Υπάρχουν καποια sites που θεωρητικά σου λεει ποσο μακριά εισαι απο το αστικό κέντρο αλλα δεν ειναι και πολύ έγκυρα τα αποτελέσματα που σου βγάζει , εσυ που ακριβώς εισαι ?

Δημοσ.

Είχαμε wind και κάναμε ΑΜΗΝ για να φύγουμε και ξαναγυρίσαμε hol. Μένω κέντρο Πειραιά (Πασαλιμάνι) και κλειδώνω στα 12.

Δημοσ.

Να βάλεις όποια έχει την καλύτερη προσφορά, μάλλον Wind δηλαδή σε γραμμές κλπ για μένα όλες ίδιες είναι. 

Δημοσ.

Όπως ειπα και παραπάνω παίζει ρόλο ποσο μακριά εισαι απο το κέντρο του οτε αυτο ειναι το βασικότερο ετσι και αλλιώς γραμμές ολοι απο τον οτε παίρνουν δεν εχουν δικά τους δίκτυα , απο εκει και πέρα το ιδανικότερο θα ηταν εκει που εισαι να ρωτήσεις καποιον αλλο απο την γειτονιά τι σύνδεση έχει και τι εταιρία και πόσα συγχρονίζει , ετσι και ειναι ασφαλέστερο για την εταιρία που θα βάλεις

Δημοσ.

Αν παρω τηλεφωνο τον οτε και του πω που ειναι το σπιτι θα μπορεσει να μου πει ποσο απεχω απο το κεντρο του;

Κατι ακομα.Το σπιτι δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη αφου μαλλον θα την εχει κοψει ο προηγουμενος.

Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω;Δινω καποια χρηματα να μου βαλουν γραμμη και μετα οποιο πακετο θελω;Τι αλλα χρηματα πληρωνω πριν βαλω adsl;Τελη ενεργοποιησης μονο;

Κατα τα αλλα ρε παιδια δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινονται ακριβουτσικα τα πακετα μονο για ιντερνετ...

Και αν ειναι πιο φθηνα σε δεσμευουν οπως εγραψα παραπανω...

Λετε να αξιζει να βαλω οτε στην τελικη ή το βλεπω λαθος;

Αν τους παρω τηλ θα κανουν καμια καλυτερη προσφορα ή αυτες ειναι και τελος;

Δημοσ.

Η hol και η cyta εχουν δωρεαν για φοιτητες τα εξοδα ενεργοποιησης (τη νεα γραμμη δηλαδη) και η  cyta + 3 παγια δωρο νομιζω. Στο πατρικό μου είχα cyta, κλειδωνα στα 16 και ημουν σουπερ με 18 ευρω το μηνα απεριοριστα σταθερα και 3 ωρες κινητα.

Εγω πληρωσα 85 ευρω για νεα γραμμη στο σπιτι μου πριν 2 μερες. Πήγα στη hol, η οποια δεν δινει ρουτερ και πρεπει να αγορασεις ενω ολες οι υπολοιπες εταιρειες δινουν ΔΩΡΕΑΝ. Βεβαια χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο γιατι βιαστηκα να κανω την αιτηση κι εχασα τις φοιτητικες προσφορες.

Εχει επιλογες να διαλεξεις 12μηνο ή 24μηνο συμβολαιο απλα ανεβαινει το ποσό που δινεις το  μηνα. Στο 24 μηνο δινεις 18ευρω το μηνα και στο 12μηνο 20ευρω το μηνα. Εγω ειχα μιλησει με ολες τις εταιρειες και εδινα την διευθυνση του σπιτιου και μου εκαναν αυτοι την μετρηση. Τα φοιτητικα πακετα εχουν δεσμευση 24 μηνων και εαν σπασεις το συμβολαιο πληρωνεις 75 ευρω τον χρονο. Αυτες ειναι οι προσφορες και τελος! Υπολογισε γυρω στις 20 ημερες μεχρι να εχεις ιντερνετ στο σπιτι!  Επίσης η εξυπηρετηση πελατων της hol εχει χρεωση ενω ολες οι υπολοιπες οχι.. Να τα λεμε κι ολα... Μπες στην ιστοσελιδα καθε εταιρειας και βαλε τον αριθμό σου εκει που λεει ''ζητησε να σε καλεσουμε''  θα σε παρουν αμεσα τηλ και θα λυσεις αρκετες απορίες. 

Καλη τυχη!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε djnick! θα πρότεινα Wind. Έχει εξαιρετικές τιμές και δεν πρόκειται να δεις σοβαρές αποκλίσεις σε σχέση τους άλλους. Άποψη μου είναι πως ό,τι και αν αποφασίσεις, να αγοράσεις ένα καλό router για να μην έχεις το παραμικρό θέμα  ;)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις.

Τελικα κατεφυγα στον οτε αλλα δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος...εχω 27 attenuation και 9.7 up...

Τους πηρα τηλεφωνο αλλα μου ειπαν οτι τοσο κλειδωνουν οσοι μενουν στην περιοχη κλπ...δεν ξερω ρε παιδια μου φαινεται απαραδεκτο αλλα τι να κανουμε...

κατι ακομα.μου εδωσαν ρουτερ vdsl παρολο που δεν εβαλα vdsl.πρεπει να αλλαξω τιποτα ρυθμισεις κλπ?γιατι τωρα τελευταια εχω αυξημενο ping στο lol που παιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...