Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασιες cpu

mike0402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω τον i5 4690k με ψυχτρα την phanteks ph-tc14pe και απο θερμοκρασιες ειμαι 42 με 46 σε idie..ειναι φυσιολογικο?καμια φορα παει και στους 36 με 38..στον επεξεργαστη δεν εχει γινει overclock

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα χαρά είσαι

Μια

FIXED :P

εγώ προβληματίζομαι πάντως,γομαρόψυκτρα είναι μου φαίνονται λιγο παράξενοι οι 46 για Idle(βεβαια εχω συνηθίσει απο amd)

υπο πλήρη φόρτο χρειαζόμαστε θερμοκρασίες,το idle δεν μετράει σε κάτι πάντοτε.

σε παιχνιδι ας πουμε witcher παρει 50 με 60..αλλα σε idie οταν τη πρωτο πηρα την ψυχτρα ειχα 28 με 32

πλήρη φόρτο.

βάλε κανένα intel burn test να τρέξει και δες θερμοκρασία.

28 με 32 τι εποχή;

εχει και 30βαθμους εξω ακόμα το μεσημέρι μην ξεχνιόμαστε,εκτός κ αν εισαι με κλιματιστικό στους 22 :P

όχι ίσως φιλτατε.

Σίγουρο είναι. :-D

μην ξεχνάς οτι και μέσα στο κουτί υπάρχει επιπλέον θερμοτήτα των υπολοιπων υλικών,αν δεν υπάρχει καλή εξαέρωση στο κουτί(μπρός πίσω ανεμιστήρες)να φεύγει ο αέρας απο μέσα ανεβαίνει η θεμοκρασία εσωτερικά του κουτιού.

Χειμώνα και γω εχω τρομερές θεμοκρασίες και μπορώ να ανεβάσω τον επεξεργαστή παραπάνω,το καλοκαίρι δεν πάει!

όχι ίσως φιλτατε.

Σίγουρο είναι. :-D

μην ξεχνάς οτι και μέσα στο κουτί υπάρχει επιπλέον θερμοτήτα των υπολοιπων υλικών,αν δεν υπάρχει καλή εξαέρωση στο κουτί(μπρός πίσω ανεμιστήρες)να φεύγει ο αέρας απο μέσα ανεβαίνει η θεμοκρασία εσωτερικά του κουτιού.

Χειμώνα και γω εχω τρομερές θεμοκρασίες και μπορώ να ανεβάσω τον επεξεργαστή παραπάνω,το καλοκαίρι δεν πάει!

πιστευω οτι εχω καλη εξαερωση εχω 2 140mm μπροστα 1 140mm πισω και 2 πανω 140mm να βγαζουν αερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...