Ron@ldo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Χρήση υπολογιστή : Παιχνίδια, κανένα αγώνα μέσου ίντερνετ Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Θα το έχω στο σαλόνι, η TV που έχω είναι μια Samsung 46" 3D. Αν θέλετε σας λέω και το μοντέλο ακριβώς. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τα έχω όλα αυτά. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σέρρες βρίσκομαι. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από 1 κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από μένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, έχω και από αυτό.
Ron@ldo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια παιχνίδια; βασικό... Μου αρέσουν: Pro & FIFA, NBA 2k, Resident Evil, Dying light, Tomb Raider, GTA, Sniper Elite, Evil Within, Assassins, Watch Dogs, Hitman
Ron@ldo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Χρήση υπολογιστή : Παιχνίδια, κανένα αγώνα μέσου ίντερνετ Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Θα το έχω στο σαλόνι, η TV που έχω είναι μια Samsung 46" 3D. Αν θέλετε σας λέω και το μοντέλο ακριβώς. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τα έχω όλα αυτά. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σέρρες βρίσκομαι. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από 1 κατάστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από μένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι, έχω και από αυτό. Μου αρέσουν: Pro & FIFA, NBA 2k, Resident Evil, Dying light, Tomb Raider, GTA, Sniper Elite, Evil Within, Assassins, Watch Dogs, Hitman Χλωμό παιδιά;
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γι να τα ευχαριστείς θες μια καλούτσικη ξεχωριστή κάρτα γραφικών, με τα γραφικά των apu δεν την βγάζεις. Οπότε οι επιλογές σου είναι ή intel pentium G3258 ή amd athlon x4 860k με όσο το δυνατών ποιο δυνατή κάρτα γραφικών που μπορείς να πάρεις με τα λεφτά που διαθέτεις.
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δες A10-7850 (που έχει αρκετά ποιο δυνατή igpu από τον Α8-7650) με 30% overclock παίζει witcher 3 σε 1024x768@30fps με όλα στο low, που 30% overclock δεν κάνεις εύκολα πόσο μάλλον και με φτηνή μητρική. video gta V 1080 όλα τέρμα κάτω, πάλι με μεγάλο overclock, 30-40fps Έχει αρκετά βίντεο στο κανάλι του για να δεις λίγο το τι παίζει. Αν σε βολεύει εσένα και την βγάζεις με τέτοια γραφικά τότε τέλος, πάρε τον και ησύχασε,αν πάλι νομίζεις ότι σύντομα θα θες να βάλεις και άλλη κάρτα γραφικών γιατί δεν θα την παλέψεις πάρε καλύτερα κατευθείαν ξεχωριστή cpu και gpu,θα δώσεις λίγο παραπάνω τώρα αλλά συνολικά θα σου βγουν λιγότερα. 1
IceFrog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ριξε μια ματια για να δεις τις διαφορες αναμεσα σε low και ultra
adtakhs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα PC και ψάχνω να βρω τον καλύτερο επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά. Με λίγη αναζήτηση στο google λένε για: AMD A-10 7850K AMD A-10 7870K Είμαι στον σωστό δρόμο; Για games τον θέλω απλά λόγου σφιχτού budget κατέληξα σε τέτοιον επεξεργαστή για να γλιτώσω κάποια λεφτά από την κάρτα γραφικών. Βοηθήστε με λίγο εσείς που ξέρετε, σας ευχαριστώ. Με βάση την παραπάνω ερώτηση, η απάντηση είναι μια και είναι Α10 . Αν το παιδί έχει υψηλές απαιτήσεις στο gaming τις οποίες ΔΕΝ παραθέτει , είναι άλλο πράγμα. Προσωπικά υπερασπίζομαι τις συνθέσεις με εξωτερική κάρτα γραφικών, όταν αυτό μπορεί να γίνει και έχει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα σε cpu+gpu. Μπορεις εξάλλου να το δεις και από άλλες συζητήσεις. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από SPANK 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 η APU ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! θα πρέπει κάποιος να δώσει 100ευρώ σε εξτραδάκια για να ανεβάσει την απόδοση 20-30% (τα έχω περιγράψει στα προηγουμενα μηνυματα μου) και θα έχει κάνει ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!! φίλε που ρωτάς για PC ελπίζω να κατάλαβες ότι οι APU για παιχνίδια είναι απάτη. Οποιος κακομοίρης αγόρασε αναγκάστηκε μετά και α) έδωσε επιπλέον λεφτά για πολύ ακριβές μνήμες β) έδωσε επιπλέον λεφτά για καλή ψύκτρα γ) έδωσε επιπλέον λεφτά για να αγοράσει καλή μητρική για να κάνει O/C αν ακολουθήσεις τον παραπάνω δρόμο τότε θα αναγκαστείς να ΞΑΝΑδώσεις λεφτά για vga και καλύτερο τροφοδοτικό που θα τα σηκώνει όλα αυτα. Γνώμη μου , διάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα μηνυματα του TheELF εγώ θα σου πρότεινα ΑΝ δεν θες να μπλεχτείς με O/C (κατα την γνώμη μου αν δεν είσαι σίγουρος μην μπλεχτείς) να πάρεις τον i3-4170 που είναι ΜΑΚΡΑΝ ο γρηγορότερος επεξεργαστής στα λεφτά του (στα παιχνίδια και στο 95% των προγραμματων) και την καλύτερη κάρτα γραφικών που αντέχεις (θα σου πρότεινα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την 750/1GB ή 260Χ/1GB) με την NVIDIA να έχει το πλεονέκτημα ότι τρέχει και σε 400αρι φθηνό τροφοδοτικό. 1
Ron@ldo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Την 750 τη ξεχνας σαν καρτα. 128 bit διαυλο ειχαμε το 2008 270x κοιτα τη καρτα να τη παρεις απο skroutz. Θα κερδισεις περιπου 30 ευρω Αυτο τι σημαινει με απλα μαθηματικα; Εγω με αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι: Η 260Χ υπερεχει του Α10-7870Κ Η 750ti υπερεχει της 260Χ Η 270 υπερεχει της 750ti
jgeorgiou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ronaldo , καλά τα έχεις στο μυαλό σου αλλα να ξέρεις η 750 (σκέτη) είναι συνήθως ένα μικρό σκαλοπατάκι κάτω από 260X (αναλόγως το παιχνίδι) η 750(σκέτη) & 260Χ βγάζουν ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ταχυτητα και frames από την APU που σου προτείνουν. τις βλακείες περι 128bits είναι μια κουταμάρα ακόμη από τον γνωστό που σου προτείνει την APU για να καταλάβεις η παλιά nvidia 760/2GB (256bits) ήταν ποιο γρήγορη από την ΑΤΙ270/2GB και εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορεί η nvidia960/2GB (128bits) που είναι 15% γρηγορότερη από την 760 των 256bits που αντικατέστησε. απλά κράτα ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον μια 260Χ ή nv750 για να μπορείς να παίζεις σύγχρονα παιχνίδια σε ανεκτό επίπεδο από την συζήτηση και με την APU όσα και λεφτά να δώσεις παραπάνω για να την υπερχρονίσεις δεν θα καταφέρεις να παίξεις σύγχρονο παιχνίδι πάνω από τα 720p
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη δηλωνω fan της amd , αλλα fan για συγκεκριενα προιοντα που προσφερει θα πω πρωτα για μα μην επαναλαμβανομαι να κοιταξεις το οικειο θεμα jaguar, steamroller κτλ στην ενοτητα επεξεργαστες μητρικες κ αναβαθμισεις. Τα apu λογω του μικρου bandwith μνημης ddr3, ουσιαστικα δε δινουν τιποτα παραπανω σε ολη τη σειρα a10. Δεν αξιζουν τα a10, πολυ υψηλη τιμη για μη αντιληπτες με το γυμνο ματι βελτιωσεις. Ο,τι ειχε να δωσει η amd σε apus ειναι ο a8 7650k, που ειναι σε καθημερινες δουλειες κ σε 720p mid/ high gaming ακριβως οτι δινει η σειρα a10 που ειναι πολυ ακριβοτερη.
IceFrog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τα πρασγματα ειναι απλα. Εαν εισαι ικανοποιημενος με αυτα που ειδες στα video, πας για apu. εαν δεν εισαι, μαζευεις κανενα φραγκο παραπανο και πας σε καρτα σα την 270. και οχι παρακατω. Τον αλλον που λεει τα δικα του μη τον ακους. Τον κραζει ολο το forum και αυτος ακομα το βιολι του
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τα πρασγματα ειναι απλα. Εαν εισαι ικανοποιημενος με αυτα που ειδες στα video, πας για apu. Ακόμα και να είναι θα πρέπει να σκεφτεί το τι μητρική χρειάζεται και το τι θερμοκρασίες μπορεί να πιάνει με 30% oc στην igpu,γιατί τα μέχρι τώρα συστήματα που του βγάλατε με οριακή μητρική και χωρίς ψήκτρα έχουν πετάξει. Με το έξτρα κόστος πέφτει κατακόρυφα το vfm του apu.
IceFrog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και να είναι θα πρέπει να σκεφτεί το τι μητρική χρειάζεται και το τι θερμοκρασίες μπορεί να πιάνει με 30% oc στην igpu,γιατί τα μέχρι τώρα συστήματα που του βγάλατε με οριακή μητρική και χωρίς ψήκτρα έχουν πετάξει. Με το έξτρα κόστος πέφτει κατακόρυφα το vfm του apu. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ oc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα