Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορα τις τιμης θα ειναι οσο η τιμη της καρτας γραφικων. Οτι βαλεις στον εναν θα βαλεις και στον αλλον

τελικά είσαι άσχετος με το σπορ και έλεγες σε εμένα ότι διαβάζω reviews και τα πιστεύω.

πες μας για τον καιρό καλύτερα

ΥΓ (από κάτω)

Εκτός από άσχετος είσαι και τεμπέλης , βέβαια παίζει να έκανες την πρόσθεση και να μην σου βγαίνουν τα κουκιά και το ρίχνεις στην αερολογία

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο που δεν εχεις ιδεα απο τιμες, μπορει να καταλαβει κανεις ποσο σχετικος εισαι. Μια συνθεση με 7850k θα κοστισει οσο κοστιζει μια συθνεση με i3 χωρις καρτα γραφικων. Εχεις εκτεθει οσο δεν παει. Μην με αναγκαζεις να παρουσιασω δυο συνθεσεις για αντιπαραβολη. Κανε τις συνθεσεις μονος σου αφου λες οτι εισαι σχετικος δες οτι εχω δικιο, και την επομενη φορα σκεψουν λιγο πριν μιλησεις..

• Like 2
Δημοσ.

τελικά είσαι άσχετος με το σπορ και έλεγες σε εμένα ότι διαβάζω reviews και τα πιστεύω.

πες μας για τον καιρό καλύτερα

ΥΓ (από κάτω)

Εκτός από άσχετος είσαι και τεμπέλης , βέβαια παίζει να έκανες την πρόσθεση και να μην σου βγαίνουν τα κουκιά και το ρίχνεις στην αερολογία

Cpu i3 4170 120.90

mobo asrock h81m 42.74

ram kingston 2400mhz 54 ( η φθηνοτερες ddr3 κοστιζουν 15 ευρω λιγοτερα)

psu thermaltake 450w 44 (τυχαιο παραδειγμα

και δισκος wd 55~

η φθηνοτερη 750 (η απλη οχι η t) 107,23

Συνολο 422

Cpu 7850k 130

mobo asrock fm2a58m 44

ram 54

δισκος 55

psu 44

Συνολο 327 

Διαφορα 95 ευρω

Μαθε να κανεις προσθεση και τα ξανα λεμε

Δημοσ.

Με την fm2a58m όχι μόνο χάνεις την δυνατότητα overclock αλλά πολύ πιθανά να μην σου βγάζει καν της προβλεπόμενες συχνότητες αλλά να κάνει throttle, όταν παίζει ο cpu στα φουλ να κόβει την gpu και τούμπαλιν.

Το να βάλεις 2400 μνήμες στον i3 είναι πεταμένα λεφτά.

Και για το φαν του 7850k δεν ξέρω αν αντέχει full load σε cpu και gpu μαζί ή μάλλον αν αντέχει το αυτί σου,αν έχει κάποιος εμπειρίες ας μας πει.

Μια πρόχειρη σύνθεση που έκανα στα γρήγορα με GPU 750ti + CPU Pentium 3258 + M/B Asrock H81 + RAM Kingston 8Gb = μου βγήκε 319€

Και πόσο ποιο ακριβά σου βγαίνει από αυτό που φανταζόσουν με τον apu;

Ή γενικά, για ποιο λόγο μας το λες;

Καλή σύνδεση είναι και πέρα από τα παιχνίδια που γράφονται για της κονσόλες και παίζουν παντού το ίδιο θα μπορεί να παίζει και πολύ ποιο βαριά παιχνίδια που θέλουν δυνατό επεξεργαστή.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θα παραθέσω ένα review του a10 7870k και μέσα στο άρθρο έχει τους 2 επεξεργαστές που στην ουσία συγκρίνετε εδώ μέσα 

http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-a10-7870k-apu-review.html

Όποιος το διαβάσει όλο το άρθρο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο α10 είναι καλύτερος σχεδόν σε όλα τα τεστ από τον ιντελ (3258)

Δημοσ.

Με την fm2a58m όχι μόνο χάνεις την δυνατότητα overclock αλλά πολύ πιθανά να μην σου βγάζει καν της προβλεπόμενες συχνότητες αλλά να κάνει throttle, όταν παίζει ο cpu στα φουλ να κόβει την gpu και τούμπαλιν.

Το να βάλεις 2400 μνήμες στον i3 είναι πεταμένα λεφτά.

Και για το φαν του 7850k δεν ξέρω αν αντέχει full load σε cpu και gpu μαζί ή μάλλον αν αντέχει το αυτί σου,αν έχει κάποιος εμπειρίες ας μας πει.

Και πόσο ποιο ακριβά σου βγαίνει από αυτό που φανταζόσουν με τον apu;

Ή γενικά, για ποιο λόγο μας το λες;

Καλή σύνδεση είναι και πέρα από τα παιχνίδια που γράφονται για της κονσόλες και παίζουν παντού το ίδιο θα μπορεί να παίζει και πολύ ποιο βαριά παιχνίδια που θέλουν δυνατό επεξεργαστή.

Με πολυ λιγα χρηματα παραπανω ~ ευρω αγοραζει καλητερη μητρικη. + ΤΟ οτι δεν τον ενδιαφερει το oc γιαυτο και βαλαμε και fan.

Πεταμενα ξεπεταμενα λευτα ριξε μια ματια στις τιμες και δες ποσο κοστιζουν οι χειροτερες και ποσο μικρη ειναι η διαφορα για τις kingston. για 15 ευρω δεν χαλασε ο κοσμος, αλλα οχι και να προσπαθουμε παντου να βαζουμε intel. Και αν παμε να βαλουμε καμια σοβαρη καρτα( γιατι η 750 ειναι πεταμενα χρηματα) η διαφορα θα μεγαλωσει περισσοτερο

Δημοσ.

Και αν παμε να βαλουμε καμια σοβαρη καρτα( γιατι η 750 ειναι πεταμενα χρηματα) η διαφορα θα μεγαλωσει περισσοτερο

Θα μεγαλώσει όμως και το όφελος, η 750 θα κόψει πολύ ταχύτητα από τον i3 ,ακόμα και από τον 3258 θα κόψει.

για 15 ευρω δεν χαλασε ο κοσμος, αλλα οχι και να προσπαθουμε παντου να βαζουμε intel.

15 από εδώ 15 από εκεί για να πείσεις (τον εαυτό σου; ) ότι αξίζει παραπάνω ο apu...

είπαμε, αν τον πάρει τον 7850 και δεν του αλλάξει ποτέ vga τότε ναι αξίζει περισσότερο.

Δημοσ.

Θα μεγαλώσει όμως και το όφελος, η 750 θα κόψει πολύ ταχύτητα από τον i3 ,ακόμα και από τον 3258 θα κόψει.

15 από εδώ 15 από εκεί για να πείσεις (τον εαυτό σου; ) ότι αξίζει παραπάνω ο apu...

είπαμε, αν τον πάρει τον 7850 και δεν του αλλάξει ποτέ vga τότε ναι αξίζει περισσότερο.

Μαλλον εσυ προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι οι celeron υπερτερουν. Η χρηματικη διαφορα ειναι 95 ευρω υπερ της συνθεσης με amd. Τουλαχιστων σε αυτο δεν χωραει αμφισβητηση.

Δημοσ.

Η χρηματικη διαφορα ειναι 95 ευρω υπερ της συνθεσης με amd. Τουλαχιστων σε αυτο δεν χωραει αμφισβητηση.

~80€ αν βάλεις σωστές μνήμες στον i3

~60€ αν βάλεις μητρική στον amd που να μην είναι οριακή

~40€ αν αποφασίσεις ότι η ψήκτρα δεν κάνει για 100W.

Εύκολο είναι να βγάζεις όλους τους άλλους κακούς αλλά πιάσε και την δικιά σου μύτη. 

• Like 2
Δημοσ.

Και αν βαλεις και μια μητρικη σα τη δικη μου η intel απο το κακο της σου στελνει δωρο ενα celeron.

Οτι αναφερεις ειναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ + το οτι φθηνοτερες ram (8gb σε ενα stick) ειναι αυτες http://www.skroutz.gr/s/2090554/Patriot-8GB-DDR3-1333MHz-PSD38G13332.htmlεαν εσυ αυτες θα τις εβαζες στο συστημα σου εναντι των kingston νομιζω οτι η κουβεντα πρεπει να σταματισει εδω

Δημοσ.

theELF 

ο άνθρωπος είναι τυπικός άσχετος.

α) γλυτώνει από μνήμες 20ευρώ σίγουρα στον Ι3 που παίζει σφαίρα με παμφθηνες 1600

β) γλυτώνει από ψύκτρα 30ευρώ γιατί ο θόρυβος δεν θα γίνει ανεκτός ούτε από τους γείτονες σε παιχνίδι.

γ) γλυτώνει από τροφοδοτικό 20ευρώ (υποχρεωτικά θα βάλει μεγάλο γιατί θα αγοράσει VGA όταν καταλάβει όταν με APU δεν παίζεις 3d)

δ) γλυτώνει από μητρική 30ευρώ γιατί θα ανακαλύψει ότι ο επεξεργαστής πέρα από ζεστός είναι και κάρβουνο και ποιο αργός από διπυρηνο 4170 και πρέπει να πάρει ακριβή ψυκτρα για να κάνει o/c

οπότε γιατί κάποιος να μην δώσει 10ευρώ παραπάνω και να παίζει παιχνίδια

απορώ με αυτούς που λένε σε κακομοίρηδες ότι παίζουν παιχνίδια με AMD APU , εγώ που το έχω δοκιμάσει έπαιζε σε 720p με πολύ μέτρια ποιότητα. Οταν δεν κάνεις O/C και δεν βάλεις ακριβές μνήμες τότε απλά δεν παίζεις ούτε LOL σε DX9. Αντιθέτως ο συνδιασμός i3-4170 με nv750/1GB παίζει με χαμηλές ρυθμίσεις στο 1080.

για να πιάσει ο 7850Κ το 60-70% της ταχυτητας του 4170 & nv750 πρέπει να βάλει υδρόψυξη σε cpu και μνήμες και να ανεβάσει το κόστος πολύ ψηλά. Απορώ πως συγκρίνει τις π@τσες με τις βούρτσες και επιμένει κι'όλας.

ΥΓ

Αν το καλοσκεφτήτε ο i3 4170 & nv750 είναι vfm. Εγώ είμαι κατα της λύσης intel 3258 γιατί πάλι θες ακριβή ψύκτρα , ακριβή μητρική και κόπο για να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ τον 4170 που είναι γρηγορότερος , κρύος  με hyperthreding από την μαμά του. Το O/C είναι ΧΟΜΠΙ , το γουστάρεις και το κάνεις για το κέφι σου , δεν είναι ηλίθιοι οι κατασκευαστές να σου επιτρέπουν να παίρνεις ένα φθηνό επεξεργαστή και με μια ψύκτρα να χτυπάς τους πολύ ακριβότερους!

• Like 1
Δημοσ.

theELF 

ο άνθρωπος είναι τυπικός άσχετος.

α) γλυτώνει από μνήμες 20ευρώ σίγουρα στον Ι3 που παίζει σφαίρα με παμφθηνες 1600

β) γλυτώνει από ψύκτρα 30ευρώ γιατί ο θόρυβος δεν θα γίνει ανεκτός ούτε από τους γείτονες σε παιχνίδι.

γ) γλυτώνει από τροφοδοτικό 20ευρώ (υποχρεωτικά θα βάλει μεγάλο γιατί θα αγοράσει VGA όταν καταλάβει όταν με APU δεν παίζεις 3d)

δ) γλυτώνει από μητρική 30ευρώ γιατί θα ανακαλύψει ότι ο επεξεργαστής πέρα από ζεστός είναι και κάρβουνο και ποιο αργός από διπυρηνο 4170 και πρέπει να πάρει ακριβή ψυκτρα για να κάνει o/c

οπότε γιατί κάποιος να μην δώσει 10ευρώ παραπάνω και να παίζει παιχνίδια

απορώ με αυτούς που λένε σε κακομοίρηδες ότι παίζουν παιχνίδια με AMD APU , εγώ που το έχω δοκιμάσει έπαιζε σε 720p με πολύ μέτρια ποιότητα. Οταν δεν κάνεις O/C και δεν βάλεις ακριβές μνήμες τότε απλά δεν παίζεις ούτε LOL σε DX9. Αντιθέτως ο συνδιασμός i3-4170 με nv750/1GB παίζει με χαμηλές ρυθμίσεις στο 1080.

για να πιάσει ο 7850Κ το 60-70% της ταχυτητας του 4170 & nv750 πρέπει να βάλει υδρόψυξη σε cpu και μνήμες και να ανεβάσει το κόστος πολύ ψηλά. Απορώ πως συγκρίνει τις π@τσες με τις βούρτσες και επιμένει κι'όλας.

ΥΓ

Αν το καλοσκεφτήτε ο i3 4170 & nv750 είναι vfm. Εγώ είμαι κατα της λύσης intel 3258 γιατί πάλι θες ακριβή ψύκτρα , ακριβή μητρική και κόπο για να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ τον 4170 που είναι γρηγορότερος , κρύος  με hyperthreding από την μαμά του. Το O/C είναι ΧΟΜΠΙ , το γουστάρεις και το κάνεις για το κέφι σου , δεν είναι ηλίθιοι οι κατασκευαστές να σου επιτρέπουν να παίρνεις ένα φθηνό επεξεργαστή και με μια ψύκτρα να χτυπάς τους πολύ ακριβότερους!

Ακομα περιμενουμε να μας πεις που ειναι οι 20 ευρω φθηνοτερες μνημες 8gb..

Τις θεωριες σου κρατατες για τον εαυτο σου, γιατι πως φαινεται σε εχει επηρεάσει πολυ το μαρκετινγκ

Γελαει ο κοσμος

Δημοσ.

δεν σε πάω σε εσοπς-γκαραζ που παίρνεις μετά από 10 ημέρες να ρωτήσεις που είναι τα πράγματα και χρεώνουν την μεταφορά 20ευρώ , ουτε στο πλαίσιο που είναι ακριβό και η διαφορά είναι αστρονομική , σε πάω στην νο1 εταιρία πληροφορικής που έχει μεσαίες τιμές.

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-crucial-ddr3-8gb-1600mhz

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-kingston-hyperx-savage-ddr3-8gb-(1x8gb)-2400

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-crucial-ballistix-8gb-ddr4-2400-mhz

Αλλο που από την σύνθεση που έφτιαξες για τον AMD βγάζει μάτι η ημιμάθεια σου. Ο καψερός να παίξει κανένα παιχνιδάκι ζήτησε να παίξει και εσύ του έφτιαξες σύνθεση  με μητρική myass και να παίξει παιχνίδι με μαμίσια AMD COOLER σε APU!!!!  Το έχεις δοκιμάσει ποτέ  ή είδες απλά φως και μπήκες? Ασε τα περι μαρκετινγκ , προσωπικά τα έχω δοκιμάσει σε αντίθεση με εσένα που αποκλείεται να έχεις δει στην πράξη αυτά που προτείνεις.

Δημοσ.

~80€ αν βάλεις σωστές μνήμες στον i3

~60€ αν βάλεις μητρική στον amd που να μην είναι οριακή

~40€ αν αποφασίσεις ότι η ψήκτρα δεν κάνει για 100W.

Εύκολο είναι να βγάζεις όλους τους άλλους κακούς αλλά πιάσε και την δικιά σου μύτη. 

H μητρική GIGABYTE FM2A78M HD3 με 4+2 VRM κοστίζει 57€ και έχει όσα δίνουν οι μητρικές Z97 των 90€ ......... Τι είναι αυτά που λες λοιπόν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...