Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με ένα λάπτοπ Toshiba L50-B-1DM. Έχω εγκαταστήσει όλους τους drivers και καταργώ την κάρτα γραφικών της Intel για να αφήσω της AMD απάνω μόνο. Μόλις το κάνω αυτό, δεν μου ενεργοποιείται η κάρτα γραφικών. Ναι μεν μου βγάζει την ανάλυση αλλά στις ιδιότητες δεν μου δίνει πληροφορίες της κάρτας γραφικών. Έχω περάσει τους τελευταίους drivers της Catalyst αλλά το πρόβλημα παραμένει. 
Έχει κάποιος το ίδιο θέμα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

πρεπει να περαστεί και ο intel driver.

Η κυρια κάρτα γραφικών των λαπτοπ ειναι η Intel.

οι amd/nvidia που βάζουν πάνω είναι ΠΑΝΤΟΤΕ δευτερεύουσες για 3D apps.

Συνεπώς χρειάζεται και τον intel για να παίξει σωστά.

Περνάς τον intel driver απο την toshiba για το συγκεκριμένο μοντέλο και επειτα τον amd driver που δίνει.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι κάρτες να είναι "δεμένες" και να μην μπορείς να αναβαθμίσεις στον νεότερο catalyst.

• Like 2
Δημοσ.

Τον έχω περάσει εξ'αρχής της Intel... απλά παλεύω 2 μέρες να δω γιατί δεν μου τον απομονώνει... Αλλά απ'ότι διάβασα σήμερα παίζει το "πάντρεμα" που λες των καρτών.... Σ'ευχαριστώ πολύ ;)

Δημοσ.

Τον έχω περάσει εξ'αρχής της Intel... απλά παλεύω 2 μέρες να δω γιατί δεν μου τον απομονώνει... Αλλά απ'ότι διάβασα σήμερα παίζει το "πάντρεμα" που λες των καρτών.... Σ'ευχαριστώ πολύ ;)

Ξήλωσε ΤΕΛΕΙΩΣ τους drivers που έχεις περάσει απο πίνακα ελέγχου και διαχείριση συσκευων.

πέρνα τον intel κάνε restart και μετά τον catalyst(χωρίς να έχεις πρόσβαση στο νετ κλπ μήπως και περάσει αυτόματα τον ιντελ παλι)

99% θα εισαι οκ.

Δυστυχώς αυτό ειναι το κακό με τις amd κάρτες,δεν ξέρω γιατί αλλα υπάρχει πάντρεμα όπως γράφεις.

Σε intel/nvidia δεν ειναι έτσι,αναβαθμίζεις κανονικά στον τελευταιο nvidia driver οταν βγει κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...