Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε εβαλα 4 νεα λαστιχα στο καρο της μητερας & ο μαστορας μου ειπε οτι τρωγονται μονοπατα γιατι ειναι στραβες οι ζαντες. -ποσο θα παει μαστορα να τις ισιωσουμε ; - 60€ και τις 4. - 240€ τα λαστιχα + 60€ ισιωμα, σωστα ; - σωστα. - προχωραμε λοιπον. μετα απο 1,5 ωρα ειμαστε ετοιμοι. η ερωτηση ειναι -> πως μπορω να μαθω αν τις ισιωσαν στ'αληθεια ή αν εκανε καλη ζυγοσταθμηση & απλα το αμαξι πηγαινει ισια ; 😂 Καταρχήν η ανομοιόμορφη φθορά δεν προκαλείται από στραβές ζάντες, προκαλείται από ευθυγράμμιση, οι στραβές ζάντες προκαλούν άλλα θέματα. Για να μάθεις αν πράγματι τις ίσιωσαν, θα πρέπει να μπουν μία μία πάνω στο μηχάνημα της ζυγοστάθμισης ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ολόισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Καταρχήν η ανομοιόμορφη φθορά δεν προκαλείται από στραβές ζάντες, προκαλείται από ευθυγράμμιση, οι στραβές ζάντες προκαλούν άλλα θέματα. Για να μάθεις αν πράγματι τις ίσιωσαν, θα πρέπει να μπουν μία μία πάνω στο μηχάνημα της ζυγοστάθμισης ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ολόισες. και πως πηγαινει ισια τωρα το αμαξι χωρις ευθυγραμμιση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε και πως πηγαινει ισια τωρα το αμαξι χωρις ευθυγραμμιση ; Ίσως να μην έχει τη σωστή γωνία κάμπερ ή ακόμα και σύγκλισης, και έτσι ενώ πηγαίνει ευθεία μπορεί οι τροχοί να μην "κάθονται" στη σωστή θέση και να φθείρονται περισσότερο από τη μία πλευρά. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Joshua21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 11:31 ΜΜ, Iceman1234 είπε Ο Νίκος πεττας στον Πειραιά κάνει καλή δουλειά? Ενδιαφέρομαι για επισκευή μικρών γρατζουνιων γενικά και βάψιμο ολικό σε power coat (ηλεκτροστστικη βαφή) ματ... Βρήκα το site του πεττα... Αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω αν οντως κάνει καλή δουλειά! ...ματ έκανα και εγώ τις δικές μου, αλλά στο κατάστημα επί της Λ. Αθηνών. Πολύ καλή δουλειά μου έκανε και έχει κρατήσει η βαφή. Υπολόγιζε, βέβαια, ότι πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο όλη τη μέρα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ξέρει κανένας κάποιον από Θεσσαλονίκη που να κάνει αξιοπρεπή δουλειά χωρίς να γδέρνει; Γιατί μου έχουν πει 240 + 280€ χωρίς να δουν καν τις ζάντες για αμμοβολή και ηλεκτροστατική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addicted_21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο, με ενημέρωσαν ότι οι 3 από τις 4 ζάντες ήθελαν επισκευή καθώς ήταν στραβές με κόστος 90 ευρώ. Εντωμεταξύ και στην πορηγούμενη αλλαγή, πάλι ήθελαν, αν θυμάμαι καλά τότε, οι 2από τις 4. Δεδομένου ότι κάνω λίγα χλμ γενικά (<5000 το χρόνο) και είμαι προσεκτικός όσο γίνεται σε πεζοδρόμια και λακούβες, τόσο εύκολα στραβώνουν ή με ψύλου πήδημα το λένε για έξτρα έσοδα? Ακόμη και λίγο στραβές να'ναι, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι απαιτείται επιδιόρθωση. Δεν μιλάμε φυσικά για χοντρή ζημιά. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Addicted_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Σε αλλαγή ελαστικών στο αυτοκίνητο, με ενημέρωσαν ότι οι 3 από τις 4 ζάντες ήθελαν επισκευή καθώς ήταν στραβές με κόστος 90 ευρώ. Εντωμεταξύ και στην πορηγούμενη αλλαγή, πάλι ήθελαν, αν θυμάμαι καλά τότε, οι 2από τις 4. Δεδομένου ότι κάνω λίγα χλμ γενικά (<5000 το χρόνο) και είμαι προσεκτικός όσο γίνεται σε πεζοδρόμια και λακούβες, τόσο εύκολα στραβώνουν ή με ψύλου πήδημα το λένε για έξτρα έσοδα? Ακόμη και λίγο στραβές να'ναι, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι απαιτείται επιδιόρθωση. Δεν μιλάμε φυσικά για χοντρή ζημιά. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? Αναλογα.. μεχρι ενα σημειο "ερχονται" με αντιβαρα.. αλλιως θελουν ισιωμα.. Μπορει και να μην ειχαν τιποτα και απλα να ηθελε να στα παρει γιατι εχει πεσει η δουλεια.. Σε ποιον πηγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Addicted_21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στο Γκούσκο στην Καλλάρη. Την μία μου την έδειξε στο μηχάνημα και όντως φαινόταν με γυμνό μάτι να είναι στραβή. Φαντάζομαι τα ίδια θα ίσχυαν και για τις άλλες. Γενικά από θέμα τιμών και εξυπηρέτησης είναι μια χαρά, δείχνουν σοβαροί και επαγγελματίες. Είναι και στα 2 χιλιόμετρα, οπότε βολεύει. Με προβληματίζει, ωστόσο, λίγο αυτό με τις ζάντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Στο Γκούσκο στην Καλλάρη. Την μία μου την έδειξε στο μηχάνημα και όντως φαινόταν με γυμνό μάτι να είναι στραβή. Φαντάζομαι τα ίδια θα ίσχυαν και για τις άλλες. Γενικά από θέμα τιμών και εξυπηρέτησης είναι μια χαρά, δείχνουν σοβαροί και επαγγελματίες. Είναι και στα 2 χιλιόμετρα, οπότε βολεύει. Με προβληματίζει, ωστόσο, λίγο αυτό με τις ζάντες. Δεν το ξερω το καταστημα καθολου , αλλα τελικα βλεποντας ο ιδιος οτι ειναι σταβη η ζαντα δεν νομιζω να ηταν ψεματα και για τις αλλες.. Οχι οτι ξερω και πολλους λαστιχαδες αλλα μπας και τυχαινε να ηταν κανενα γνωστο προς εμενα καταστημα.. Να εχεις το νου σου να εχουν παντα τη σωστη πιεση στα ελαστικα που για τις ζαντες.. αν εχουν χαμηλη πιεση οι λακουβες στους δρομους και τα πεζοδρομια τις στραβωνουν οσο και να προσεχεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kost_Hatz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους/ες, Πρόσφατα ανακάλυψα ένα μαγαζί που δεν ήξερα οτι υπάρχει αλλά μέσα από το google maps το βρήκα. Είναι λίγο πιο κάτω από τον Πέττα. Παυλόπουλος λέγεται στην λεωφόρο Αθηνών 24 απέναντι από το Aegean. Πήγα να μ ισιώσει μία τετράδα και να τις βάψει. Έκανε καταπληκτική δουλειά! Δεν το περίμενα τόσο καλή! +Ζυγοστάθμιση Δώρο. Αξίζει να πάτε από κει και να ρωτήσετε για τιμές. Είναι πολύ φιλικός και δεν βαριέται (Όχι σαν κάτι άλλους.....) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) @Kost_Hatz ...του black edition οχήματος είναι? Έγινε αμμοβολή κ βάψιμο με ηλεκτροστατική μετά? Σίγουρα απο την φωτογραφία, το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ ωραίο. Τιμη??? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, Kost_Hatz είπε Καλησπέρα σε όλους τους φίλους/ες, Πρόσφατα ανακάλυψα ένα μαγαζί που δεν ήξερα οτι υπάρχει αλλά μέσα από το google maps το βρήκα. Είναι λίγο πιο κάτω από τον Πέττα. Παυλόπουλος λέγεται στην λεωφόρο Αθηνών 24 απέναντι από το Aegean. Πήγα να μ ισιώσει μία τετράδα και να τις βάψει. Έκανε καταπληκτική δουλειά! Δεν το περίμενα τόσο καλή! +Ζυγοστάθμιση Δώρο. Αξίζει να πάτε από κει και να ρωτήσετε για τιμές. Είναι πολύ φιλικός και δεν βαριέται (Όχι σαν κάτι άλλους.....) Πόσο πήγε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, Narayan είπε Πόσο πήγε; Η διαφήμιση στο ινσόμνια? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kost_Hatz Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 @TechnoStateΚαλησπέρα φίλε μου. Όπως τα είπες, αμμοβολή και βάψιμο με ηλεκτροστατική! Εμένα μου είπε 150 ευρώ η τετράδα συν ευθυγράμμιση δώρο. Αν θυμάμαι καλά με ρώτησε και αν ήταν κάποια στραβιά. Τις έλεγξε και δεν είχα κάποιο θέμα, αλλά μου είχε πει +10 ευρώ για κάθε ζάντα που έχει στράβωμα. @NarayanΚοίτα από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Για σιδερένιες ζάντες τι προτείνετε, επισκευή-βαφή; Βασικά δεν γνωρίζω αν πωλούνται καινούργιες (και όχι τυχόν επισκευασμένες ως "νέες") ή έρχονται μόνο εργοστασιακά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα