Προς το περιεχόμενο

επισκευη ζαντων.. κοστος?

gia_nnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια μιας και θα αλλαξω λαστιχα σκεφτομαι να επισκευασω τις ζαντες μου.. Ξερετε που παει το κοστος επισκευης και ποια ειναι μια καλη τιμη στην αγορα..? Στην φωτο φαινεται ο βαθμος φθορας(γδαρσιματος) αλλα εμενα ειναι ολο περιμετρικα..

Οι ζαντες μου ειναι απλες οπως στην φωτο με τις 4 ζαντες.

Τι με συμφερει να κανω? 

post-269103-0-60957100-1442165204_thumb.jpg

post-269103-0-73860200-1442165450_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κι εμένα με είχε απασχολήσει το θέμα παλαιότερα.

περισσότερο για τις 2 ζάντες αλλά αν το έκανα θα το έκανα για όλες.

κάπου πήρε το αυτί μου για 30€ τη ζάντα.

αυτό τον καιρό το σκέφτομαι πάλι. δεν έχω πάει σε κατάστημα όμως να ρωτήσω.

βασικά πήγα σε έναν αλλά μ έστειλε σε άλλον και μετά το παράτησα

Κ εμενα και οι 4 ειναι ετσι.

Εχω 18αρες decorsa phantom και ειναι και λιγο χειροτερες γυρω γυρω στο στεφανι ξεφλουδισμενες κτλπ με πανω κατω παρομοια φθορα

Ειχα παει πριν κανα χρονο και μ ειπε και οι 4 130 ευρω και 2 μερες να μεινει το αμαξι εκει..

Για ίσιωμα και βάψιμο με ηλεκτροστατική είχα δώσει ~190 αν θυμάμαι καλά (ίσιωμα η κάθε ζάντα ~15 ευρώ).

Μπορεί να γίνει και τοπική βαφή με πολύ μικρότερο κόστος άλλα, αφενός δέν είναι 100% το ίδιο χρώμα και παρουσιάζονται διχρωμίες,αφετέρου δέν έχει την ίδια αντοχή και είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα ξεφλουδίσει.

Πήρε 3 μέρες άλλα μου είχαν δώσει 4 ζαντολάστιχα (διαστάσεις ότι νάναι),οπότε δέν έμεινα χωρίς αμάξι.

Πλέον τα περισσότερα λάστιχα  έχουν φρύδι ώστε να μην γδέρνει τη ζάντα.

http://www.google.com/search?q=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE+%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD&ie=utf-8&oe=utf-8

Ρωτήστε και λέτε και στους υπόλοιπους.

όταν ακούω φια επισκευή ζάντας το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ίσιωμα της. εσύ θες μόνο βάψιμο ή και ίσιωμα επίσης; αν θες και ίσιωμα τότε να πας κάπου που θα το κάνουν χωρίς θέρμανση και τόρνο. υπάρχει κάποιος στο Νέο κόσμο που το κάνει αλλά το κακό με αυτόν είναι πως δεν κάνει και βαφή + πρέπει να το πας πρώτα σε ένα συνεργαζόμενο βουλκανιζατέρ να σου βγάλει τις ζάντες και να στις πάει καθώς ο ίδιος δεν τις βγάζει, πρέπει να του τις πας ο ίδιος.

με ενα φιλο σε μια σπασμενη oz ultraleggera, (ελειπε κομματι απο το στεφανι και απο τη μεσα πλευρα γερο στραβομα) ισιωμα, επισκευη, και ο,τι χρωμα εβαλε τελοσπαντων ο πεττας του πηρε 50, να φανταστω αυτου του ειδους επισκευη θα χρεωνει κανα 30ρι το τεμαχιο? 

• Like 1

Εμενα δεν ειναι μονο γδαρμενες αλλα σε καποια σημεια εχουν φυγει μικρα κομματακια. Οποτε αν δωσω 30ε/ζαντα ειναι μια καλη τιμη..

• 3 χρόνια αργότερα...

Ο Νίκος πεττας στον Πειραιά κάνει καλή δουλειά? 

Ενδιαφέρομαι για επισκευή μικρών γρατζουνιων γενικά και βάψιμο ολικό σε power coat (ηλεκτροστστικη βαφή) ματ... 

Βρήκα το site του πεττα... Αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω αν οντως κάνει καλή δουλειά! 

23 λεπτά πριν, Iceman1234 είπε

Ο Νίκος πεττας στον Πειραιά κάνει καλή δουλειά? 

Ενδιαφέρομαι για επισκευή μικρών γρατζουνιων γενικά και βάψιμο ολικό σε power coat (ηλεκτροστστικη βαφή) ματ... 

Βρήκα το site του πεττα... Αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω αν οντως κάνει καλή δουλειά! 

Αν και δεν είμαι από Αθήνα έχω ακούσει ότι κάνει καλή δουλειά ο συγκεκριμένος.

εβαλα 4 νεα λαστιχα στο καρο της μητερας & ο μαστορας μου ειπε οτι τρωγονται μονοπατα γιατι ειναι στραβες οι ζαντες.

-ποσο θα παει μαστορα να τις ισιωσουμε ; 

- 60€ και τις 4.

- 240€ τα λαστιχα + 60€ ισιωμα, σωστα ; 

- σωστα.

- προχωραμε λοιπον.

μετα απο 1,5 ωρα ειμαστε ετοιμοι.

η ερωτηση ειναι -> πως μπορω να μαθω αν τις ισιωσαν στ'αληθεια ή αν εκανε καλη ζυγοσταθμηση & απλα το αμαξι πηγαινει ισια ; 😂 

25 λεπτά πριν, mclein² είπε

εβαλα 4 νεα λαστιχα στο καρο της μητερας & ο μαστορας μου ειπε οτι τρωγονται μονοπατα γιατι ειναι στραβες οι ζαντες.

-ποσο θα παει μαστορα να τις ισιωσουμε ; 

- 60€ και τις 4.

- 240€ τα λαστιχα + 60€ ισιωμα, σωστα ; 

- σωστα.

- προχωραμε λοιπον.

μετα απο 1,5 ωρα ειμαστε ετοιμοι.

η ερωτηση ειναι -> πως μπορω να μαθω αν τις ισιωσαν στ'αληθεια ή αν εκανε καλη ζυγοσταθμηση & απλα το αμαξι πηγαινει ισια ; 😂 

Μόνο αν τις είχες δει πριν πως ήταν χωρίς λαστιχα και πας βγάλεις το λάστιχο και τις ξαναδείς. Γενικά το έχουν κάνει καραμέλα το «είναι στραβη η ζάντα θέλει ίσιωμα γιατι αλλιώς θα θα θα...». Εμένα αυτό μου το λένε τα τελευταία 5-6 χρόνια στις 2 αλλαγές ελαστικών που έκανα και δε τις πειράζω γιατί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα το αμάξι. Φυσικά δεν είναι καν στραβές λένε αρλούμπες και το αμαξι ούτε τρέμει ούτε φεύγει είτε πας με 20 είτε με 220...

Οσο για το ερώτημα του ts υπάρχει κ ένας στο περιστέρι εξαιρετικός νομίζω ντελης λέγεται. Είχα ρωτήσει για ίσιωμα και βάψιμο μου είχε πει 140-150+ΦΠΑ πριν κανένα χρόνο. Ο ίδιος βέβαια μου είπε αν δεν είναι πολύ στραβές να μη τις πειραξω γιατί μετά το ίσιωμα γίνονται πιο ευαίσθητες...και το εκτίμησα. 

• Like 1

39 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μόνο αν τις είχες δει πριν πως ήταν χωρίς λαστιχα και πας βγάλεις το λάστιχο και τις ξαναδείς. Γενικά το έχουν κάνει καραμέλα το «είναι στραβη η ζάντα θέλει ίσιωμα γιατι αλλιώς θα θα θα...». Εμένα αυτό μου το λένε τα τελευταία 5-6 χρόνια στις 2 αλλαγές ελαστικών που έκανα και δε τις πειράζω γιατί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα το αμάξι. Φυσικά δεν είναι καν στραβές λένε αρλούμπες και το αμαξι ούτε τρέμει ούτε φεύγει είτε πας με 20 είτε με 220...

Οσο για το ερώτημα του ts υπάρχει κ ένας στο περιστέρι εξαιρετικός νομίζω ντελης λέγεται. Είχα ρωτήσει για ίσιωμα και βάψιμο μου είχε πει 140-150+ΦΠΑ πριν κανένα χρόνο. Ο ίδιος βέβαια μου είπε αν δεν είναι πολύ στραβές να μη τις πειραξω γιατί μετά το ίσιωμα γίνονται πιο ευαίσθητες...και το εκτίμησα. 

οταν τις εβαλε επανω στο μηχανημα πριν παρω τα νεα λαστιχα ηταν σιγουρα στραβες. μετα δεν ξερω και ανησυχω αν μου εφαγε τα 60€ :P 

φαινοταν με ενος ασχετου το ματι οτι ειναι στραβες + οτι το εμπρος δεξια ελαστικο ειχε φθαρει παρα πολύ & ανομοιομορφα χωρις να υπαρχει αλλο προβλημα στο καρο (ψαλιδια, φουσκες κλπ ελεγμενα).

οποτε δεν ξερουμε αν μας εφαγε ο μαστορης :D 

χαλαλι του !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...