gkalamanolis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Για πείτε λίγο γιατί το Htc One M8 σταμάτησε να κυκλοφορεί σε skroutz και έχουν μείνει μόνο τα ακριβά μαγαζάκια τα οποία δε το έχουν και άμεσα διαθέσιμο. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω βλέπω κάτι τιμές και σκέφτομαι να το πάρω μόνο από Ebay (την 32gb έκδοση μάλιστα). Επίσης αυτό το θεμα ξεκίνησε μετά τα CC άλλα τα υπόλοιπα κινητά κινούνται κανονικά μονο το Htc One M8 έχει θέμα. Ευχαριστώ.
manousos82003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Που τα βλέπεις οτι κινούνται κανονικά? πάρε σαν παράδειγμα το G2...Προ cc είχε φτάσει τα 280 και τώρα κανει 315, που το βλέπεις το κανονικά? Αν δεν υπήρχαν, θα στοίχιζε τουλαχιςτον 260 αυτή τη στιγμή....Δες Amazon, το eBay προσωπικά το προτιμώ για φτηνά πραγματα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Που τα βλέπεις οτι κινούνται κανονικά? πάρε σαν παράδειγμα το G2...Προ cc είχε φτάσει τα 280 και τώρα κανει 315, που το βλέπεις το κανονικά? Αν δεν υπήρχαν, θα στοίχιζε τουλαχιςτον 260 αυτή τη στιγμή....Δες Amazon, το eBay προσωπικά το προτιμώ για φτηνά πραγματα... δεν λες 250 καλυτερα...Τον απριλη κλεινει 2 χρονια το κινητο καιετισ οπως παμε θα το πουλησω στην ιδια τιμη που το αγορασα (αν δεχτει κανεις) 1
gkalamanolis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Που τα βλέπεις οτι κινούνται κανονικά? πάρε σαν παράδειγμα το G2...Προ cc είχε φτάσει τα 280 και τώρα κανει 315, που το βλέπεις το κανονικά? Αν δεν υπήρχαν, θα στοίχιζε τουλαχιςτον 260 αυτή τη στιγμή....Δες Amazon, το eBay προσωπικά το προτιμώ για φτηνά πραγματα... Το ξέρω φίλε μου όμως το HTC είχε 360ε τώρα κάνει 450 (!!!) πολύ μεγαλύτερη η διαφορά απο το LG G2.
driverpit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κατώτερη τιμή το G2 στο skroytz Νοέμβριος 2014 239 ευρώ και γενικά όλα τα τηλέφωνα έχουν πάρει από 50-70 ευρω αυξηση μετά από την επιβολή των Cc 1
karafoul Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παιζει ρολο μονο το cc.Τα αποθεματα δεν ειναι ιδια,οσο περναει ο καιρος θα μειωνονται τα αποθεματα και θα αυξανεται η τιμη(μεχρι ενα σημειο..) εφοσον εχει σταματησει η παραγωγη(για το g2 τουλάχιστον). 1
gkalamanolis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβώς αλλά εδώ το θέμα είναι για το HTC m8. Απόθεμα από τι ξέρω μπορεί να φέρει ένα skroutzομαγαζο αφού η νομοθεσία το επιτρέπει για τις επιχειρήσεις. Τεσπα αποφάσισα να το πάρω από εξωτερικό το κινητό την έκδοση 32gb καινούργιο. Το βρήκα κοντά στα 300ε + φπα κάνα 60αρι. Ρώτησα στο τελωνείο και μου είπαν χρεώνομαι μόνο το ΦΠΑ + την αξία του κινητού καθώς όλα τα κινητά τηλέφωνα εισάγονται με εισαγωγικό δασμό τρίτης χώρας 0%.
gkalamanolis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αμαζον δε ξέρω τι παίζει... για πείτε. Πάντως δεν έχω ακούσει καλά πράγματα.
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αμαζον δε ξέρω τι παίζει... για πείτε. Πάντως δεν έχω ακούσει καλά πράγματα. Που δεν εχεις ακουσει παλι καλα πραγματα για το Amazon μωρε??? Απο τις καλυτερες εγγυησεις παγκοσμιως εχει,τετοια που κανει να ντρεπονται τα περισσοτερα Ελληνικα μαγαζια(τουλαχιστον σε ειδη υπολογιστη που εχω αγορασει). Καλησπέρα, Για πείτε λίγο γιατί το Htc One M8 σταμάτησε να κυκλοφορεί σε skroutz και έχουν μείνει μόνο τα ακριβά μαγαζάκια τα οποία δε το έχουν και άμεσα διαθέσιμο. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω βλέπω κάτι τιμές και σκέφτομαι να το πάρω μόνο από Ebay (την 32gb έκδοση μάλιστα). Επίσης αυτό το θεμα ξεκίνησε μετά τα CC άλλα τα υπόλοιπα κινητά κινούνται κανονικά μονο το Htc One M8 έχει θέμα. Ευχαριστώ. Επισης για το παραπανω αφου το γραφεις οτι ειναι λογω Capital Control γιατι σου κανει εντυπωση?? Και μου αρεσει που αναφερεις πιο κατω το G2 που ολα και ολα μολις 2 καταστηματα το εχουν φερει http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html?from=catspanκαι οπως αναφερθηκε ειχε τιμη αν δεις εξελιξη τιμων skroutsz πολυ χαμηλοτερη απο αυτη.
gkalamanolis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Που δεν εχεις ακουσει παλι καλα πραγματα για το Amazon μωρε??? Απο τις καλυτερες εγγυησεις παγκοσμιως εχει,τετοια που κανει να ντρεπονται τα περισσοτερα Ελληνικα μαγαζια(τουλαχιστον σε ειδη υπολογιστη που εχω αγορασει). Μάλιστα. Από τι βλέπω στο amazon.de (και όχι το Αμερικάνικο) δεν έχει καλές τιμές για το κινητό. Στο ebay.com απο Hong Kong μπορεις και το βρίσκεις New με 350ε μαξ ενώ στο amazon είναι γελοίες οι τιμές. P.S Τα cc περισσότερο κακό παρά καλό καναν άλλα κάποιοι αυτό δε το βλέπουν αυτό.
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Που ακριβως κολλαει το τελευταιο που γραφεις??
gkalamanolis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κολλάει γιατί το thread μου αφορά και τα cc στην Ελλάδα συμφορουμίτη και άμα δε κολλάει θα το κολλήσουμε κάπου μην αγχώνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα