Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να παρουσιάζετε κινητά που εισάγονται ή θα εισαχθούν?

Ποίο το νόημα να παρουσιάζετε κάθε μέρα το κάθε κινητό που υπάρχει στον κόσμο?

Και μην βάζετε μια φανταστική τιμή σε ευρώ από την στιγμή που δεν θα το δούμε ποτέ σε κάποιο κατάστημα?

Τι ανωμαλία είναι αυτή?

πρεπει να κανεις σεξ... Αληθεια τωρα...

Δημοσ.

Καλά ρούφα το φραπεδακι σου τώρα, δες και 22 πιθήκους να κλωτσάνε και ένα τόπι και ονειρέψου μετά ένα καλύτερο αύριο...

Έπεσες μέσα. Φραπέ δεν πίνω γιατί μου πειράζει τα νεύρα και οσο για ποδόσφαιρο ειμαι πολύ σχετικός. Πέρα από Μεσσι και Κριστιανο Ρονάλντο ξέρω τον Καραπιάλη και τον καρεμπε! Ωραίο το off topic ε;
Δημοσ.

Η Ψωροκωστενα, του φραπέ, της ρεμουλας, της αρπαχτης, των 11εκ Ελλήνων και 5εκ αλλοδαπών, ένα αυτοκίνητο pony πήγε να παράξει και αυτό το έφαγε η γραφειοκρατια...

Ναι, αυτό του έφταιγε!

Δημοσ.

Έπεσες μέσα. Φραπέ δεν πίνω γιατί μου πειράζει τα νεύρα και οσο για ποδόσφαιρο ειμαι πολύ σχετικός. Πέρα από Μεσσι και Κριστιανο Ρονάλντο ξέρω τον Καραπιάλη και τον καρεμπε! Ωραίο το off topic

Δεν μας λες και πως γεμίζεις τον χρόνο σου όταν δεν κάνεις άσχετα σχόλια σε σχόλια άλλων; Οσο για το off topic δες πόσοι έχουν κάνει like σε αυτο που έγραψα και θα καταλάβεις...

Ναι, αυτό του έφταιγε!

Είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε. Ηταν χαμηλή ποιότητα κατασκευής; Δεν περνούσε κάποια διεθνή στανταρ; Δεν έχουμε Έλληνες λαμπρούς επιστήμονες που έχουν φύγει σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Γιατί δεν παράγουμε τίποτα τεχνολογικό; Ποιός φταίει η ελληνική φορολογία και οι υψηλοί μισθοί που κάνουν τους επιχειρηματιες να τρεχουν μακρια; Οσο μεγαλώνω απλά απελπίζομαι...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα όμως με φόρο πολυτελείας 23% -τελωνείο κτλ θα αγγίζει το 100ευρω. Να γιατί η ανάπτυξη στην βιομηχανία μιας χώρας συμβάλει στο υψηλό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της. Οι Ινδοί με 80% αναλαφαβητισμο, παράγουν τεχνολογία. Η Ψωροκωστενα, του φραπέ, της ρεμουλας, της αρπαχτης, των 11εκ Ελλήνων και 5εκ αλλοδαπών, ένα αυτοκίνητο pony πήγε να παράξει και αυτό το έφαγε η γραφειοκρατια... Α ξέχασα, εμείς πουλάμε ήλιο, θάλασσα, τζατζίκι, σουβλάκι, Ακρόπολη, αρχαία, Μυκονοςςςςς, Σαντορίνη. Με τις υγείες μας...

Εσύ τί παράγεις παλληκάρι μου; Διαπρύσσια κηρύγματα εναντίον των "κακών ελλήνων" από το πληκτρολόγιό σου; Χορτάσαμε "εξαιρέσεις".

Δημοσ.

περνούσε κάποια διεθνή στανταρ; Δεν έχουμε Έλληνες λαμπρούς επιστήμονες που έχουν φύγει σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Γιατί δεν παράγουμε τίποτα τεχνολογικό; Ποιός φταίει η ελληνική φορολογία και οι υψηλοί μισθοί που κάνουν τους επιχειρηματιες να τρεχουν μακρια; Οσο μεγαλώνω απλά απελπίζομαι...

Κι εγώ απελπίζομαι με την ηλιθιότητα. Φταίνε οι υψηλοί μισθοί των 360 ευρώ, δεν είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. "Παραγωγικέ" των αφορισμών από το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε. Ηταν χαμηλή ποιότητα κατασκευής; Δεν περνούσε κάποια διεθνή στανταρ; Δεν έχουμε Έλληνες λαμπρούς επιστήμονες που έχουν φύγει σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Γιατί δεν παράγουμε τίποτα τεχνολογικό; Ποιός φταίει η ελληνική φορολογία και οι υψηλοί μισθοί που κάνουν τους επιχειρηματιες να τρεχουν μακρια; Οσο μεγαλώνω απλά απελπίζομαι...

Για το Pony είναι πολύ εύκολο να βρεις 2-3 πράγματα.

Για Ευρώπη για παράδειγμα δεν πληρούσε καμιά προδιαγραφή προφανώς.

Το γιατί έφυγαν από την Ελλάδα μεγάλες εταιρείες και άλλες αποφάσισαν να ανοίξουν δίπλα στην Τουρκία ας το σκεφτεί ο καθένας.

Αν έφταιγαν μισθοί και φορολογία στη Βόρεια Ευρώπη δεν θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για το Pony είναι πολύ εύκολο να βρεις 2-3 πράγματα.

Για Ευρώπη για παράδειγμ δεν πληρούσε καμιά προδιαγραφή προφανώς.

Το γιατί έφυγαν από την Ελλάδα μεγάλες εταιρείες και άλλες αποφάσισαν να ανοίξουν δίπλα στην Τουρκία ας το σκεφτεί ο καθένας.

Αν έφταιγαν μισθοί και φορολογία στη Βόρεια Ευρώπη δεν θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα. 

Μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με πιθήκους που προβάλλουν χώρες εξαθλίωσης ως υπόδειγμα, επειδή οι εργαζόμενοι εκεί συναρμολογούν κινητά με μισθό 50 δολάρια το μήνα κι ένα πιάτο ρύζι.. Οι ηλίθιοι είναι πολλοί (αλλά δεν θα επέλεγαν βέβαια ποτέ να ζήσουν ως εργάτες στους "παραδείσους καινοτομίας" που διαφημίζουν).

Δημοσ.

Δεν μας λες και πως γεμίζεις τον χρόνο σου όταν δεν κάνεις άσχετα σχόλια σε σχόλια άλλων; Οσο για το off topic δες πόσοι έχουν κάνει like σε αυτο που έγραψα και θα καταλάβεις...

Αφού θες να μετρήσουμε τα like μας, γιατι πήρα και γω, ας δώσουμε ραντεβού αύριο στη ΕΡΤ στις 21:00 αναμέτρηση debate.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πείτε τίποτα και για το YU...

Όταν δεν υπάρχει moderation κάθε είδηση καταλήγει να μαλώνουμε για τα ψυχικά απωθημένα κάθε ενός που μισεί την κοινωνία. Ίσως πρέπει να το κοιτάξει αυτό η συντακτική ομάδα του ινσομνια. Έχουμε γκώσει κάθε είδηση να καταλήγει στα κόμπλεξ και τα λογύδρια των "ξεχωριστών" που πνίγονται ανάμεσα στους πληβείους.

Δημοσ.

Χαίρομαι που πολλές φορές τα σχόλια μου γίνονται αφορμή για συζήτηση.... Σε αυτούς που αφορίζουν απο επάνω, ας διαβάσουν τι έγραψα και τι σημεία στίξης χρησιμοποίησα και μετα ας αρχίσουν τους χαρακτηρισμούς. Οσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν... Χορτάσαμε απο φραπεδιάριδες εργατοπατέρες, αριστεροεπαναστάτες του (ω) που ζούν με επιδοτήσεις. Όποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι φυσικό να θιγεται όταν του λες, δούλεψε...

Δημοσ.

Να γιατί η ανάπτυξη στην βιομηχανία μιας χώρας συμβάλει στο υψηλό βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της. Οι Ινδοί με 80% αναλαφαβητισμο, παράγουν τεχνολογία. Η Ψωροκωστενα, του φραπέ, της ρεμουλας, της αρπαχτης, των 11εκ Ελλήνων και 5εκ αλλοδαπών, ένα αυτοκίνητο pony πήγε να παράξει και αυτό το έφαγε η γραφειοκρατια... Α ξέχασα, εμείς πουλάμε ήλιο, θάλασσα, τζατζίκι, σουβλάκι, Ακρόπολη, αρχαία, Μυκονοςςςςς, Σαντορίνη. Με τις υγείες μας...

Άουτσ. Έχω διαβάσει λαλακιες και λαλακιες κατά καιρούς αλλά εσύ το μάμησες και ψόφησε.

Θα σου πόσταρα μία από τις κλασσικές "facepalm" εικόνες αλλά δεν αξίζει.

Δεν πειράζει άλλη φορά.

Δημοσ.

"Εργατοπατέρες", "αριστεροεπαναστάτες", στη γύρα όλες οι ψυχώσεις του εμμονικού. Να μας πειτε και για την Βόρεια Κορέα. Εντωμεταξύ κανείς δεν μίλησε για πολιτικές κατευθύνσεις, αλλά οι ψυχοπαθείς και οι φασίστες έχουν αυτό το χάρισμα να ανακαλύπτουν τους "εχθρούς τους" και στη σκια τους.

Για να τελειώνουμε με τις ηλιθιότητες. Με τον κάθε κοπρίτη που βρίζει την κοινωνία από το πληκτρολόγιό του δεν θα ασχοληθώ άλλο.

Αλλά απευθύνομαι στους moderators του insomnia.

Άρθρο για καινούριο iphone;

Σχόλια off topic τύπου "Κοπρόσκυλα έλληνες εχετε οικονομικό πρόβλημα αλλά θα τρέξετε να το αγοράσετε"

Άρθρο για ινδικό κινητό, σχόλια "φραπεδόμαγκες έλληνες δεν συναρμολογείτε κι εσείς κινητά δουλεύοντας για 50 ευρώ σε συνθηκες sweat shop και σκλάβων σε γαλέρα"

Άρθρο για σήμανση αφίξεων αστικών στην Αθήνα σχόλια "ε και; τεντυμπόηδες βρωμοέλληνες θα το καταστρέψετε κι αυτό".

Μπορούμε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να καθαρίζουμε λίγο τα σχόλια από τα offtopic από τους λυσσασμένους φασίστες, τους αφρούς στο στόμα και τις εμμονές τους;

Εκτός αν δεν σας πειράζει τα σχόλια του ινσομνια να είναι τοίχος τουαλέτας τον οποίο κάθε εμμονικός πειραγμένος λερώνει OFF TOPIC με τις βρωμιές που έχει στα κατάβαθα της ψυχής του. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...