chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχουμε έναν υπολογιστή στη δουλειά και βάζουμε usb για να εκτυπώνουμε αρχεία. Όταν πηγαίνω ο υπολογιστής μου, μπαίνω μέσα και πατάω διπλό κλικ να ανοίξει το στικακι μέσα υπάρχει μια συντόμευση του usb που το πατάω ξανά για να μπω και να δω τα αρχεία κανονικά. Προσοχή. Τα αρχεία που είναι μέσα τα βλέπω κανονικά και όχι σαν συντόμευση όπως είναι ο κλασικός ιος. Έχω κάνει scan με Malwarebytes Antimalware Kaspersky Spybot Dr web live cd Antitrojan. Έχω ψάξει για vbs. Τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ τα αρχεία τα βλέπω κανονικά. Όταν όμως ο άλλος το βάζει το usb στον υπολογιστή του δεν βλέπει τίποτα. Με το μόνο που βρήκα λύση είναι με το προγραμμα usb fix που φαίνεται σαν να το λύνει κάπως το θέμα. Τι λύση υπάρχει πάνω σε αυτό εκτός του format για λόγους αδειών windows network ρυθμίσεις κλπ;
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με τη συντόμευση είναι πολύ ύποπτο και πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα. Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στη συντόμευση και δες τι γράφει στον προορισμό. Αν έχει οτιδήποτε άλλο εκτός από το γράμμα του δίσκου και μόνο αυτό (π.χ. F: ) κάντο αντιγραφή και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα. Επίσης άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε το παρακάτω attrib -h -r -s -a X:\*.* /S /D όπου Χ το γράμμα που θα πάρει το usb όταν το συνδέσεις. Μπορείς να πάρεις την εντολή με αντιγραφή και στη γραμμή εντολών να πατήσεις πάνω αριστερά στο εικονίδιο του παραθύρου και να πας Επεξεργασία->επικόλληση. Αυτό θα εμφανίσει όλα τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος στο usb ώστε να δεις μήπως έχει τίποτα περίεργο.
chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει διαδρομή το γράμμα του usb. Το θυμάμαι. Απλά δεν θυμάμαι τι είναι. Από κει και πέρα τι πυρηνικός ιος είναι αυτός που δεν μπορεί να το βρει κανένα από τα παραπάνω antivirus antimalware κλπ
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ιός ή αν είναι μπορεί να έχει καθαριστεί, απλά αυτό που σου συμβαίνει να είναι τα συμπτώματα του. Για αυτό θα ήθελα να ξέρω τι έχει στη συντόμευση.
chaosmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το κοιτάξω και θα σου πω.με το usb fix λύνεται το πρόβλημα. Επίσης δουλεύω το usb guard το οποίο έχει ασφαλές άνοιγμα το οποίο πιστεύω ότι δεν αφήνει τον ιο η ότι είναι αυτό να δράσει. Τους είπα να το δουλέψουν έτσι και το βλέπουμε. Τόσα χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο. Τα περισσότερα ήταν με vbs
Akispap13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 C:\Windows\System32\rundll32.exe " \LxX7rR1T3fNxhHrTBlNxfHBlL rbBlL5fFrZ9lL3N7h13.XFr9bvNp9bBdxPjJ5Z",8iAUg0S2e6OqAkkG παιδια,εχω το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες και μου βγαζει αυτο το μηνυμα στις ιδιοτητες,Αν μπορειτε βοηθηστε.
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 C:\Windows\System32\rundll32.exe " \LxX7rR1T3fNxhHrTBlNxfHBlL rbBlL5fFrZ9lL3N7h13.XFr9bvNp9bBdxPjJ5Z",8iAUg0S2e6OqAkkG παιδια,εχω το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες και μου βγαζει αυτο το μηνυμα στις ιδιοτητες,Αν μπορειτε βοηθηστε. Δεν θα σου απαντήσουμε εδώ για να μην γίνεται μπέρδεμα. Άνοιξε νέο θέμα στο τμήμα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα