Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.αυτες τις μερες προκειτια να παω να ψαξω νεο σπιτι στη θεσσαλονικη.

εχω το εξης θεμα ομως.το σπιτι το θελω για 5 μηνες , δλδ μεχρι το τελος φλεβαρη.αυτο π θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο παροχο να επιλεξω ωστε να γινει οσο γινεται πιο γρηγορα η συνδεση χωρις να περιμενω αρχικα και δευτερον να πληρωσω οσο γινετια λιγοτερα οταν διακοψω το συμβολαιο μου.γενικοτερα δλδ να μου βγει οσο πιο οικονομικα γινεται για τους 5 μηνες που θα μεινω εκει

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.αυτες τις μερες προκειτια να παω να ψαξω νεο σπιτι στη θεσσαλονικη.

εχω το εξης θεμα ομως.το σπιτι το θελω για 5 μηνες , δλδ μεχρι το τελος φλεβαρη.αυτο π θα ηθελα να ρωτησω ειναι πιο παροχο να επιλεξω ωστε να γινει οσο γινεται πιο γρηγορα η συνδεση χωρις να περιμενω αρχικα και δευτερον να πληρωσω οσο γινετια λιγοτερα οταν διακοψω το συμβολαιο μου.γενικοτερα δλδ να μου βγει οσο πιο οικονομικα γινεται για τους 5 μηνες που θα μεινω εκει

δεν σε συμφέρει  να κάνεις σύνδεση για 5 μήνες να πάρεις αριθμό+τέλος ενεργοποίησης + τέλος διακοπής βρες το σπίτι και μπορεί με κάποιο τρόπο να βρεις ίντερνετ  η μπορείς να ζητήσεις από κάποιο γείτονα τον κωδικό του  ίντερνετ και να του δίνεις ένα συμβολικό ποσό καθώς και η καλύτερη λύση για μένα  πάρε  mobile internet ποιο φτηνό θα βγει και πιο γρήγορα σε σχέση με το adsl  

προγράμματα mobile internet

Δημοσ.

μου φαινονται λιγα τα gb που δινουν τα mobile καθως κατεβαζω αρκετες ταινιες και σειρες καθως και παιχνιδια.

ενα κοστολογιο πανω κατω για adsl ποιο ειναι για τους 5 μηνες.για να το συγκρινω με το mobile internet

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι για 5 μηνες καμια εταιρια δεν κανει συνδεση ολες ειναι 12 μηνο 24 μηνο και κοστη ενεργοποιησης και ολα ειναι λιγακι ψηλα

Δημοσ.

δεν θα παω να ζητησω συμβολαιο με απαιτηση για 5 μηνες.εννοω 12 μηνο συμβολαιο και στο τελοσ του 5 μηνου να πληρωσω το πεναλτι της διακοπης

Δημοσ.

δεν θα παω να ζητησω συμβολαιο με απαιτηση για 5 μηνες.εννοω 12 μηνο συμβολαιο και στο τελοσ του 5 μηνου να πληρωσω το πεναλτι της διακοπης

μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στις εταιρίες που έχουν adsl cyta,hol,wind,ote και να ρωτήσεις για όλα τα έξοδα και για το τέλος διακοπής μπορείς να τηλεφωνήσεις όλο το εικοσιτετραωρο  .

Δημοσ.

Για νέα γραμμή επειδή ξέρω στον ότε είναι 36 cyta 65 Wind και forthenet 75 και hol 85 αλλά καλύτερα κάνε αυτό που είπε ο corsair 04 το Mobile Internet και πιο φτηνό είναι και σε 2 ώρες θα έχει ενεργοποιθει

Και η ενεργοποίηση δωρεάν είναι και το παίρνεις και που θες

Δημοσ.

Απλά και μόνο επειδή είπες ότι είναι για Θεσσαλονίκη, είχα ακούσει ότι η ACN παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης αορίστου χρόνου. Αρκεί το σπίτι να είναι εκεί που καλύπτει το δίκτυό τους.

Δημοσ.

Απλά και μόνο επειδή είπες ότι είναι για Θεσσαλονίκη, είχα ακούσει ότι η ACN παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης αορίστου χρόνου. Αρκεί το σπίτι να είναι εκεί που καλύπτει το δίκτυό τους.

εχει κανεις ιδεα ποσο καιρο κανουν για να γινει η συνδεση?γτ στο φβ διαβασα καποιος ελεγε περιμενε 3 μηνες

για hcn μιλαω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να βαλω ίντερνετ.

Τηλεφωνο το σπιτι πρεπει να χε παλια αλλα τωρα οχι.

Μπορω να βαλω μονο ίντερνετ; χωρις τηλεφωνο; δηλαδη χωρις να μου δωσουν πχ να χω δωρεαν ομιλια.

Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος και οσο γινεται φθηνος ανα μηνα;

Τα στικακια που λενε με 10€->4,5gb, πχ θα μπορεις να δεις καμια ταινια; τι ειναι πιο λογικο να επιλεξεις.

Αυτη η hcn τι παιζει;

Μιλαω παντα για περιοχη της Χαλκιδικής

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να βαλω ίντερνετ.

Τηλεφωνο το σπιτι πρεπει να χε παλια αλλα τωρα οχι.

Μπορω να βαλω μονο ίντερνετ; χωρις τηλεφωνο; δηλαδη χωρις να μου δωσουν πχ να χω δωρεαν ομιλια.

Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος και οσο γινεται φθηνος ανα μηνα;

Τα στικακια που λενε με 10€->4,5gb, πχ θα μπορεις να δεις καμια ταινια; τι ειναι πιο λογικο να επιλεξεις.

Αυτη η hcn τι παιζει;

Μιλαω παντα για περιοχη της Χαλκιδικής

Κοιταξε για καποια συνδεση σε forthnet-nova με internet και τηλεφωνο στα 25€ ειδα.Οσο για HCN παιζει μονο Καλαμαρια,Χαριλαου και Κεντρο.Δεν εχει μεγαλη καλυψη και πρεπει να εισαι κοντα στο δικτυο που εχει φτιαξει.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...