mixalisor99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα !είμαι νεος στο Forum και εκανα εγγραφή για το λόγο του ότι είμαι ανάμεσα σε 2 κινητά!Είμαι μαθητής και μην φανταστείτε οτι χρησιμοποιώ πολύ τα κινητά !Μέτρια χρηση θα έλεγα !είμαι λοιπον αναμεσα στο Samsung galaxy J5 Και το Μeizu Mx4 ! επειδή βγαίνω πολύ τα βραδια με τις παρεες μου και βγάζω πολλες φωτογραφίες θα ήθελα ενα δυνατό φλας !γι αυτό με προβληματίζει το mx4 Και ειμαι σίγουρος για το j5!το j5 έχει και φλας στην μπροστινή και στην πισω !meizu δν εχω πάρει ποτέ! το meizu Ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου κολλήσει ποτέ ! Τι μου προτείνετε?
mixalisor99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 συνφωνω σε αυτό το θέμα αλλά το φλάς του είναι δυνατο?
panagiotisspu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εχει πολυ δυνατο φλας,βγαζει απιστευτες φωτογραφιες..στο auto ,αλλα ακομα ποιο δυνατες στο χειροκινητο αρκει να ξερεις να το δουλευεις...
panagiotisspu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 το mx4 το εχω 10 .μηνες με καλυπτει απολυτα...και με το παραπανω!αλλα λεω αμα ταιριαξει φαση να παρω το καινουργιο..
ikaruga24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 το mx4 το εχω 10 .μηνες με καλυπτει απολυτα...και με το παραπανω!αλλα λεω αμα ταιριαξει φαση να παρω το καινουργιο.. Στο λέω δεν αξίζει. Καλύτερα περίμενε το PRo μοντέλο ή όπως αλλιώς το ονομάσουν. Εγώ σκέφτομαι να πάρω το ΜΧ4 Pro μόνο και μόνο για τις μουσικές του δυνατότητες παρόλο που έχω το ΜΧ4 και έχει επίσης σημαντικές μουσικές δυνατότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα