Προς το περιεχόμενο

Παζάρι αυτοκινήτου στη θεσσαλονίκη τι παίζει?

mastoras007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Ψαχνομαι για αυτοκίνητο θέλω να το πάρω μέχρι τελος νοέμβριου.

Σκευτομαι να ανέβω Θεσσαλονίκη και να πάω σε αυτο το παζάρι που γίνετε κάθε Σάββατο ξέρει κανεις τι παίζει?

Πρ'επει να πληρώσω κάτι για να μπώ?

Ειναι μόνο ιδιώτες?Εχει πάει κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο car είναι όλα απο μαντράδες..έχει καλά κομμάτια στα λεφτά που δίνω αλλα τους φοβάμαι.

Απο ιδιώτη που ψάχνω δέν βρήκα κάτι στο car.

1400 πετρέλαιο μέχρι 4000€  fiesta η corsa του 04 και πάνω.

Εχει γενικά πολλά αυτοκίνητα?είναι ιδιότες η σκάνε και έμποροι δέηθεν ιδιότες?

Έχει αρκετά αυτοκίνητα κ διάφορες κατηγορίες. Οι περισσότεροι ιδιώτες ήταν όταν είχα πάει. (έχουν περάσει 2 χρόνια που πήγα). Τι να σου πω, αν θέλεις κάνε καμιά βόλτα να δεις.

Κατάλαβα. Δες άμα έχει καμιά σελίδα στο facebook. Μπορεί να δείχνουν τπτ αυτοκίνητα εκεί..

edit: https://www.facebook.com/pazari.autokiniton.thessaloniki

εγω φιλε οταν πηγα δεν ειχε τιποτα αξιολογο.Η πλειοψηφια ηταν μικρα πολυ εμπορικα αυτοκινητα μοντελα απο 2007,2008 μεχρι 199*.Οι τιμες ηταν στον μεσο ορο του car . gr και πανω οποτε δεν βρισκω λογο να τραβηχτεις ως εκει.

Μπορει να ετυχε σε μενα, απλα σου λεω την δικη μου εμπειρια

Εχω ξενερώσει με το car ολο εμποροι..με αυτοκίνητα 10ετίας  και 80.000 χιλιόμετρα..οτι νάναι.. 

Μας δουλευουν μεσα στη μάπα μας.. και απο εγγύηση κανένας ευνοείτε..  

Και χρειάζομαι αμάξι για καινούριο δέν είμαι..πείτε καμια ιδέα 

Έδωσε πέρσι ο κολλητός μου ένα golf 2009 σε μεγαλέμπορο "ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΩΝ", με αλλαγμένη πίσω δεξιά πόρτα και 78.000 χλμ.

Σε δυο μήνες το πουλούσε ατρακάριστο και 44.000 χλμ

Κάποια στιγμή πρέπει αυτή η αγορά απατεώνων να μπει στην εποπτεία κάποιας αυστηρής υπηρεσίας

Ξέρω ότι δεν είναι απλό, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο και ξέρω ότι και πάλι κάποιοι θα το παρακάμπτουν.

Αλλά αυτά δεν είναι λόγοι να μην γίνει καθόλου η προσπάθεια.

Είναι αδιανόητο να επιτρέπεται η εξαπάτηση

Εγω θα προτειμουσα να μου ελεγε αλλααχτηκε η πορτα εχει ενα χτυπημα εκει, παρά να κανει το ανηξερο και να προσπαθει να το κρυψει.

Πηγα μια φορα σε ενα εμπορο, μιλαμε βλεπω το αμαξι ολα οκ, του λεω θα ερθω να το παρω δευτερα μαζι με το πατερα μου να το δει και αυτος, οκ μου κανεις. Πες τον μπαμπα σου να ερθει, του κανω φυσικα αφου ειναι μηχανικος δυο φορες ξεροκαταπιε.

Αλλη μια ακομα οταν ηθελα να δωσω το σμαρτ, πηγα σε μια μαντρα, μεσα ενας μαγκακος πιτσιρικα, του λεω για το αμαξι, ουτε λαδια εκαιγε ζαντες λαστιχα τεσσαρων μηνων, σου δινω μου κανει χιλια ευρω να στο παρω, λεω φιλε καλη συνεχεια, χιλια ευρω το χω και το καμαρωνω

Εχω ξενερώσει με το car ολο εμποροι..με αυτοκίνητα 10ετίας  και 80.000 χιλιόμετρα..οτι νάναι.. 

Μας δουλευουν μεσα στη μάπα μας.. και απο εγγύηση κανένας ευνοείτε..  

Και χρειάζομαι αμάξι για καινούριο δέν είμαι..πείτε καμια ιδέα

Είναι δυνατόν να δοθεί εγγύηση(πραγματική εγγύηση, όχι απλά να έχουμε να λέμε) σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεκαετίας?

Όσο για ιδέες:

Μην κολλάς στο αν ο πωλητής είναι έμπορος ή ιδιώτης, το αυτοκίνητο σε ενδιαφέρει.

Ψάξε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό που πρόκειται να αγοράσεις, μην πιστεύεις τίποτα άλλο εκτός από αυτό που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια.

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ανεβάσεις λίγο το budget για να βρεις κάτι που να αξίζει.

Αυτο που βλεπει οκ, αλλα οταν εχει 100κ και γραφει πενηντα μαλλον δεν θα πρεπει να πιστεψει τα ματια του εκει.

Πρεπει να εχεις πιο εμπειρο ματι.

Εγω θα επαιρνα μαζι μου εναν λαμαρινα, να το δει, η μηχανη ξαχνιεται το σκαρι οχι.

Ολα αυτά ακούω και δέν θέλω να πάω σε μάντρα... με 4 χιλιάρικα κάτι αξιόλογο θα βρώ δέν είναι και λίγα τα χρήματα και δέν ζητάω αμάξι 4-5 ετών ας είναι και 8-9 ετίας..

εγω παντως ειχα παρει μηχανη απο ιδιωτη η οποια δεν ειχε κατι εμφανισιακα και πηγαινε μια χαρα ο μαστορας την ειδε και περα απο μικροχτυπηματακια μου ειπε δεν ειχε κατι.2 χρονια μετα ανακαλυψα πως ειχε τρακαρει και ειχε βρει σασι

Αυτο που βλεπει οκ, αλλα οταν εχει 100κ και γραφει πενηντα μαλλον δεν θα πρεπει να πιστεψει τα ματια του εκει.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, θεωρώ δεδομένο πως όλοι μας γνωρίζουμε πως η ένδειξη στο οδόμετρο αλλάζει πανεύκολα. Πόσο μάλλον ο ts που έγραψε "αυτοκίνητα 10ετίας και 80.000 χιλιόμετρα..οτι νάναι".

Πρεπει να εχεις πιο εμπειρο ματι.

Και αυτό εννοείται, αν δεν κόβει το μάτι σου δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Εγω θα επαιρνα μαζι μου εναν λαμαρινα, να το δει, η μηχανη ξαχνιεται το σκαρι οχι.

Σε κάποια άλλη παλιότερη εποχή που τα αυτοκίνητα ήταν πανάκριβα και τα κρατούσαμε για τουλάχιστον 40 χρόνια αλλάζοντας ή επισκευάζοντας 2-3 φορές τον κινητήρα, ναι θα ίσχυε αυτό που λες. Πλέον είναι εξίσου σημαντικά.

με 4 χιλιάρικα κάτι αξιόλογο θα βρώ δέν είναι και λίγα τα χρήματα και δέν ζητάω αμάξι 4-5 ετών ας είναι και 8-9 ετίας..

Δύσκολο να βρεις τέτοιο αυτοκίνητο 8-9 ετών με 4k, ειδικά σε diesel που σαν μεταχειρισμένα έχουν μεγάλη ζήτηση/εμπορικότητα. Αν βρεις είτε θα είναι πολύ ταλαιπωρημένο για την ηλικία του, είτε μεγάλη ευκαιρία. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...