cladestino Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ένα macbook pro early 2011 και προσπαθώ να το συνδέσω με προτζέκτορα και τηλεόραση με τα παρακάτω καλώδια Ανταπτορας thunderbolt------->hdmi macnally- 10 Euros Ανταπτορας thunderbolt------->vga. Με την τηλεόραση προσπαθώ με το hdmi και με τον προτζέκτορα με vga.το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται τίποτα από τα δύο. Τα συνδέω αλλά τίποτα δεν φαίνεται στην τηλεόραση και τίποτα στον προτζέκτορα. Τι μπορώ να κάνω; δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
atheatos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ένα macbook pro early 2011 και προσπαθώ να το συνδέσω με προτζέκτορα και τηλεόραση με τα παρακάτω καλώδια Ανταπτορας thunderbolt------->hdmi macnally- 10 Euros Ανταπτορας thunderbolt------->vga. Με την τηλεόραση προσπαθώ με το hdmi και με τον προτζέκτορα με vga.το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται τίποτα από τα δύο. Τα συνδέω αλλά τίποτα δεν φαίνεται στην τηλεόραση και τίποτα στον προτζέκτορα. Τι μπορώ να κάνω; δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρω Yπάρχει πιθανοτητα, οι αντάπτορες να είναι μαϊμού? Εδώ http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?from=catspan&keyphrase=thunderbolt βλεπω τους συγκεκριμένους να ξεκινάνε απο 20 ευρώ.
cladestino Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Όχι δεν ειναι μαϊμού σιγουρα. Ειναι απλα απο ένα φίλο αγορασμένα. Το θέμα ειναι ότι δεν βλέπει καμία οθόνη. Μήπως ειναι χαλασμένη η θύρα thunderbolt? πως μπορώ να το καταλάβω?</p>
atheatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις ξανασυνδέσει άλλο υπολογιστή στον προτζέκτορα και την τηλεοραση? Αν είναι χαλασμένη η thunderbolt πας για μητρική....δες μηπως σε καλυπτει το πρόγραμμα https://www.apple.com/support/macbookpro-videoissues/ Δοκίμασε να κάνεις nvram reset και smc reset https://support.apple.com/en-us/HT204063 https://support.apple.com/en-us/HT201295
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το θέμα σου αλλά σε κάποια macbook (μπορεί και σε όλα, δεν είμαι σίγουρος) πρέπει να "κλείσεις" την οθόνη για να πάει η εικόνα στην εξωτερική
cladestino Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Πως κλείνω την οθόνη? ευχαριστω</p>
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Πως κλείνω την οθόνη? ευχαριστω</p> Εννοώ να την κατεβάσεις
cladestino Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Δυστυχώς το έκανα και πάλι τίποτα...</p> 1
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Δυστυχώς το έκανα και πάλι τίποτα...</p> Κρίμα...κάποιος θα έχει μια λύση, υπομονή!
cladestino Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ!!! μακάρι να βρεθεί κάποια ακρη 1
jimmakosapple Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ!!! μακάρι να βρεθεί κάποια ακρη Όταν το συνδέσεις με την τηλεόραση και πας system preferences, displays, σου έχει την επιλογή να τικάρεις το Mirroring?
cladestino Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Όχι δεν την έχει αυτή την επιλογή επιλογή</p> <p>Ξερεις μήπως τι μπορεί να γίνει?</p>
jimmakosapple Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Όχι δεν την έχει αυτή την επιλογή επιλογή</p> <p>Ξερεις μήπως τι μπορεί να γίνει?</p> Για να μην την έχει αυτή την επιλογή, πάει να πει ότι δεν βλέπει την εξωτερική οθόνη καθόλου, πράγμα που σημαίνει η ότι έχει πρόβλημα το καλώδιο (το πιο πιθανό για εμένα) η μετά πας σε hardware πρόβλημα του υπολογιστή. Έχεις να δοκιμάσεις άλλον αντάπτορα η άλλο καλώδιο HDMI?
cladestino Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Δοκίμασα και τα 2 καλώδια . Και το hdmi Kai vga. Δε νομίζω να έχουν πρόβλημα τα καλώδια .</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα