Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα dell μηχάνημα το οποίο είχε hdd. Πάνω στον hdd έιχε περασμένα τα windows 8.1 . Μου ήρθε η ενημέρωση για τα windows 10 και πλέον ώς λειτουργικό έχω εγκατεστημένο τα windows 10 στο pc μου.
Βέβαια, με τον hdd το μηχάνημα μου φαινότανε αργό και αγόρασα ένα samsung ssd για να το boostaρω λίγο.

Εδώ έρχεται η ερώτηση:
Προτείνετε να περάσω τα windows 10 με το software της samsung στον νέο ssd ή να περάσω κατευθείαν τα windows 10 στο νέο μηχάνημα;

Αν χρησιμοποιήσω το data migration θα χαθεί το partition επαναφοράς των windows του δίσκου;

Τι με συμφέρει πιο πολύ;

(backup των αρχείων έχω κάνει, οπότε δεν καίγομαι και να σβηστούν όλα)

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τα εγκατέστησα απο την αρχή.

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να δημιουργήσουμε δίσκο επαναφοράς, όπως αυτό μου παρείχε η dell στο κρυφο partition του δίσκου;

Επεξ/σία από tsifchris
Δημοσ.

Πριν κάνεις καθαρή εγκατάσταση θα έπρεπε να είχες κάνει κλωνοποίηση τον παλιό δίσκο στον καινούριο, ώστε να μεταφερθούν όλα τα partition. Τώρα όπως έγινε καλά είναι να μην πειράξεις τον εργοστασιακό δίσκο στον οποίο βρίσκεται το partition επαναφοράς, σε περίπτωση που κάποτε το χρειαστείς.

Εάν είσαι μέσα στην εγγύηση τότε επικοινωνώντας με την Dell μπορούν να σου στείλουν σε στικάκι το υλικό του διαμερίσματος επαναφοράς, μέσω του οποίου μπορείς να επαναφέρεις τον υπολογιστή στην εργαστασιακή του κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...