_Frontier_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Ένας γνωστός αγόρασε πρόσφατα ένα φορητό υπολογιστή και είχε αυτό το DVD-RAM. Τόσο το Nero 6 όσο και το NTI CD/DVD-Maker που είχε το μηχάνημα, αναγνωρίζουν στη συσκευή ότι μπορεί να γράψει μέχρι 16x. Στην πράξη, όταν εισαχθεί ένα δισκάκι CD-R προς εγγραφή, δεν επιτρέπει εγγραφή με ταχύτητα μεγαλύτερη από 8x. Τι μπορεί να συμβαίνει; Η συμπεριφορά αυτή λαμβάνει χώρα και με τα δύο προγράμματα. Η έκδοση firmware του drive είναι H101. Υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση και που μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Shineboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Αυτό το DVD-RAM έχει και ο Η/Υ ενός φίλου μου, είναι Toshiba Satellite με 2.8GHz και 60αρη σκληρό και γράφει στα 16x αλλά όχι με φτηνά δισκάκια, π.χ με Samsung, Philips, Imation και Memorex μέχρι 8χ, ενώ για 16χ μόνο με Taiyo Yuden, Plextor και Verbatim έχει γράψει τόσο. Software έχει αυτό που είχε το μηχάνημα μαζί, νομίζω ότι είναι το NTI που αναφέρεις. Και κάτι ακόμα, DVD γράφει μόνο τα DVD-R/RW και σε 1χ (Samsung,TDK) μήπως έχετε καταφέρει εσείς σε 2χ και τι μάρκα;
Hikoc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Και κάτι ακόμα, DVD γράφει μόνο τα DVD-R/RW και σε 1χ (Samsung,TDK) μήπως έχετε καταφέρει εσείς σε 2χ και τι μάρκα; Εγώ μόνο Mirror 4x έχω δοκιμάσει γιατί είναι φτηνά και τα έγγραψε σε 2x.
_Frontier_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Ποια έκδοση firmware έχετε; Η100 ή Η101. Εμένα έχει Η101 και δεν γράφει 16χ. Βέβαια, δεν δοκίμασα τέτοιες μάρκες, αλλά είναι χαζό να μην τα γράφει 16χ, τη στιγμή που σχεδόν όλοι οι εγγραφείς στην αγορά γράφουν 16χ ό,τι και να είναι το δισκάκι (για CD-R μιλάω πάντα).
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Exw akrivws auto to mixanima kai exw to idio provlima.Help kiapo dw. Epeidi exw paraggeilei kati DVDakia adeia, otan enoeitai oti grafei mono 1x paroti leei 2x, enoeite oti an ta DVD einai 2x den tha ta grapsei i oti tha ta grapsei apla 1x
ba_eas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Tha ta grapsei ta dvd pou exeis parageilei apla se 1x kai peripou 50+ lepta. egw eixa ena filo opou me to nero tou ekane auta ta kolpa apla me to nti cd/dvd maker den eixe kanena provlima.pantws epeidi einai poly psiras k maroulatos grafei mono se epwnyma cd kai dvd.
icem4n Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Και κάτι ακόμα, DVD γράφει μόνο τα DVD-R/RW και σε 1χ (Samsung,TDK) μήπως έχετε καταφέρει εσείς σε 2χ και τι μάρκα; exw to en logw DVD-RAM kai grafei ta noname dvd-r tou plaisiou se 2x, enw ola ta dvd-rw se 1x to firmware του drive είναι H101, cd-r den exw dokimasei na grapsw akoma alla apo oti leei to nero info tool einai 16x (oxi oti to 8x den to vriskw ypervoliko alla leme...)
testaki Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Exei bgei pio kainourgia ekdosi firmware apo tin H101 ?? An tin exei kaneis as dosei link. Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.