Antonisk2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Όταν μπαίνω σε ένα φάκελο θέλω η προβολή των υποφακέλων να είναι σε μεγάλα εικονίδια, το επιλέγω αλλά όταν μπαίνω σε ένα υποφάκελο και ξαναγυρίζω στον κύριο φάκελο η προβολή κάθε φορά μου γυρίζει σε προβολή λίστας, και πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζω την προβολή σε μεγάλα εικονίδια από το πάνω μέρος στις ρυθμίσεις. Έχει κανείς ιδέα πως γίνεται να είναι προεπιλογή η προβολή σε μεγάλα εικονίδια γιατί είναι πάρα πολύ σπαστικό. Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ που το αλλάζω μένει έτσι. Για δες στο μενού Αρχείο->Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα Προβολή μήπως είναι τσεκαρισμένο το"Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια αντί για μικρογραφίες"
Antonisk2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν με βοήθησε καθόλου αυτό! Κάποια άλλη ιδέα; πρώτη φορά το βλέπω αυτο το πράγμα και είναι πολυ σπαστικό....
jim_p Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πηγαινε σε ενα φακελο, βαλε το μεγεθος που θες και μετα πατα apply to all folders απο εδω. http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=101 1
Antonisk2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτέλους! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε jim!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα